Şimdi Ara

Hepsiburada ariel sıvı deterjan fırsatı (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
7
Favori
8.851
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hepsiburada ariel sıvı deterjan fırsatı Hepsiburada ariel sıvı deterjan fırsatı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet arkadaşlar benimde kargom geldi 2+2 sorun yok
  • Benim ürünler henüz kargoya verilmedi, 11 ağustos akşamı sipariş vermiştim.

Hepsiburada ariel sıvı deterjan fırsatı
  • quote:

Orijinalden alıntı: visceroid

1 tane de ben aldım. Haber veren arkadaşa teşekkürler...

Bugün eksiksiz teslim edildi. Finish 2'li hediye tablet deterjan dahil...

Aslında dün teslim edilirdi kargo hemen geldi de bizim buradaki Yurtiçi Kargo şubesi biraz ağır çalışıyor...
  • Göz göre göre büyük fırsat kaçırdık görüyormusun. Kredi kartı dönsün stoklu alayım derken bitti. Ürün yeniden aktif ancak 2. bedelsiz eklemiyor.
  • Aferin

• quote:

Orijinalden alıntı: hayalet_tr

Göz göre göre büyük fırsat kaçırdık görüyormusun. Kredi kartı dönsün stoklu alayım derken bitti. Ürün yeniden aktif ancak 2. bedelsiz eklemiyor.

Biz de 1 adet aldık pişmanım

• ariel ler 18 inde kargoya verilecek yazıyor bende.bu şeklde olan var mı? stok bitti sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: dipdiri

ariel ler 18 inde kargoya verilecek yazıyor bende.bu şeklde olan var mı? stok bitti sanırım

hocam ne zaman sipariş verdiniz ben sipariş verirken 1 saat içinde kargoda diyordu daha kargolanmadı müş. temsilcisine yazdım 10 tl çek tanımladılar :)
  • biz. de. arayalim yahu
    cek. falan..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 tane almştık farklı siparişlerde, 2 si gönderildi kalanları beklemede :)
  • Tühhh yaw nasıl kaçırdık bu fırsatı
  • Benim sipariş eksik geldi. Hediyeleri göndermemişler. Benim durumumda olan var mı?
  • Bende kargo en gec 14 agustosta verilecek deniyordu ama ekran tum siparislerim icin 18.08 de kargolanacak yaziyor... Ilk gun aldim hicbir siparis gelmedi...

• quote:

Orijinalden alıntı: sub0

Benim sipariş eksik geldi. Hediyeleri göndermemişler. Benim durumumda olan var mı?

benimde biri yolda diğeri tedarik süreci diyor. Valla evdekilere rezil olucam böyle giderse çünkü annem pek güvenmez e-ticarete kesin seni dolandıracaklar diyordu.
    Bende hepsiburadadan alıyorum filan dedim ama rezil olduk valla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sub0

Benim sipariş eksik geldi. Hediyeleri göndermemişler. Benim durumumda olan var mı?

Hocam ben de 4 aldım 3 geldi. Ama sipariş takibine baktığımda 1 ürün tedarik sürecinde yazıyor. Eksik olanı ayrıca gönderecekler galiba. Tahmini 18 Ağustos 2015 demişler.
  • flort kullanıcısına yanıt
    Banada eksik ürün için giriş yaptılar. Tedarik sürecinde bakalım.
  • Bana 6 taneden 4 tanesi geldi bugün. 2 tane için tedarik sürecinde diyor. Merak etmeyin gelir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • deterjanlar geldi. kutunun üstünde 15/06/15 diyor son kullanma tarihi mi bu?
  • 2+2 siparişlerim geldi.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.