< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hepsiburada Ayakkabılarda 300 TL'ye 100 TL İndirim ! + Visa ile 200'ye 30 TL İndirim (2. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Pi
Mecburen kampanya kovaliyoruz hocam. Zarardan kar diyebiliriz.Biri olsa öteki olmuyor işte. Mesela fiyat düşse kampanya olmaz. Kampanya olsa fiyat düşmez. 30 lira kupon kullanmış varsayıyorum kendimi. Sağlık olsun.
Valla hocam gym için bakıyorum bende ayakkabı, bu model sanırım lesconun ürettiği en kaliteli modellerden biri, ama bu fiyat aldatmacası yüzünden almayacağım, huyum kurusun
-
Fiyatlar artıyor yalnız. Fazla inat etmemek lazim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Şunu aldım teşekkürler.
https://www.hepsiburada.com/lescon-rapid-runner-2-kosu-spor-ayakkabi-lacivert-p-HBCV0000090IKT?magaza=Lescon
Bu arada bu da bir firsattir bence. Lesconun baska bir modelini 3 senedir giyiyorum sadece altı eridi biraz. Geri kalan iyi. Paranızı sırf markası var diye başkasına kaptırmayın.Hocam adidas run falcon var o paraya çokta uygun değil sanki fiyatı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Baktım adidaslara ama göremedim. Link varsa bakayım hocam Olursa iptal ederiz sorun yok
Bende ödedikten sonra düştü. Ödemeyene kadar düşmüyor herhalde saçma
adidas Erkek Tenis Spor Ayakkabı Ee7690 Advantage Base https://www.hepsiburada.com/adidas-erkek-tenis-spor-ayakkabi-ee7690-advantage-base-p-HBV00000M5U9N?magaza=Mercury+Sport&isFashion=true&url_src=and-product-detail
Bunu aldim 300e geldi ufak ufak artirmislar
bu model güzel ama indirimi kabul etmiyor demekki sınırlı ve çirkin modellerde var :)
-
Uygun fiyata almak için sporjinal satıcıyı seçmek lazım ama 100 TL indirim yapmıyor buradan ekleyince. 100 TL indirim için Mercury sport u seçmek lazım ama zaten bu şekilde çok yüksek fiyattan alınmış oluyor. Ben bu indirimden bişi anlamadım.
quote:
Baktım adidaslara ama göremedim. Link varsa bakayım hocamOlursa iptal ederiz sorun yok
Boyner de hocam hatta garanti bonus ile 400e tamamlayınca 100tl bonus puan veriyor.
https://www.boyner.com.tr/adidas-fy8741-runfalcon-2-0-erkek-kosu-ayakkabisi-1006606
-
quote:
Orijinalden alıntı: Bucephalasbu model güzel ama indirimi kabul etmiyor demekki sınırlı ve çirkin modellerde var :)
Boyner de 375 lira hocam hatta garanti bonus ile 400e tamamlayınca 100tl bonus puan veriyor.
www.boyner.com.tr
adidas Koşu Ayakkabısıhttps://www.boyner.com.tr/adidas-fy8741-runfalcon-2-0-erkek-kosu-ayakkabisi-1006606
-
Bu durumda şimdilik yeter hocam bana. Hepsiburada var diye zannettim. Eski ayakkabıyı satıp onun üzerine eklemiştim. Teşekkürler yardım için
quote:
Bu durumda şimdilik yeter hocam bana. Hepsiburada var diye zannettim. Eski ayakkabıyı satıp onun üzerine eklemiştim. Teşekkürler yardım içinRica ederim hocam. Benimde bir puma ayakkabım var avmlerin kapalı olduğu dönemde internetten almıştım normal numaram ama modelden dolayı biraz sıkıyor ayağımı 3 veya 4 defa giyebildim. Letgodan mi sattınız siz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chessmania -- 27 Ağustos 2021; 19:47:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
senin aldığın adidastan daha iyi.o naylondan adidas en dandik modeli.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Akhenatonnn
senin aldığın adidastan daha iyi.o naylondan adidas en dandik modeli.Ben görerek aldım hocam o kadarda kötü değil. Mercedes ama A serisi veya BMW ama 1 serisi gibi 😀
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chessmania -- 27 Ağustos 2021; 19:52:12 >
İlan verdiğimde her yere ilan veriyorum ben. Letgo, dolap, sahibinden Hangisinden giderse.
Son zamanlarda letgo tirt. Dolaptan iyi satış oluyor. Arada da sarı site. Sarı siteden sattım. Hepsine verin gitsin hocam.
Ayaklar zaten lanet gelsin ki hem 43 hem tarakli. Kazulet gibi durur hocam o tip ayakkabıda
arkadaşlar 10k koşu için bir ayakkabı önerir misiniz? çeşitler derya deniz deneyimli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
-
Runfalcon bildiğin dandik ötesi.. Üstünde 3 çizgi yerine kinetix bassan ederi 70 tl en fazla, 300 küsürler bu ayakkabı için kazık.
Zaten adidas ın en çok indirime giren! Modeli olur, 2 yılda en az 15 kez indirim diye satıldığına şahidim. Ayakkabı şahit olduğum markanın en dandik ayakkabısı, zaten kızılay dağıtmış gibi herkeste var
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X