Şimdi Ara

Hepsiburada Ayakkabılarda 300 TL'ye 100 TL İndirim ! + Visa ile 200'ye 30 TL İndirim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
2
Favori
10.474
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: man utd

Runfalcon bildiğin dandik ötesi.. Üstünde 3 çizgi yerine kinetix bassan ederi 70 tl en fazla, 300 küsürler bu ayakkabı için kazık.

Zaten adidas ın en çok indirime giren! Modeli olur, 2 yılda en az 15 kez indirim diye satıldığına şahidim. Ayakkabı şahit olduğum markanın en dandik ayakkabısı, zaten kızılay dağıtmış gibi herkeste var

Ben hep puma alırdım geçen sene kızıma kaldım sevdi bende duruşunu sevdim ondan aldım o kadar kötü gelmedi bana. Ama görüşünüze saygı duyarım kalitesini ve rahatlığını zaman gösterecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsiburada Ayakkabılarda 300 TL'ye 100 TL İndirim ! + Visa ile 200'ye 30 TL İndirim

visa indirimi benim sepetime yansımıyor sebep ne olabilir

• Lescon mağazasından beğenip Hepsiburada dan aldım teşekkürler 100 lira ucuza geldi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar farklı sepet kombini yapmama rağmen ya 50 tl yada 15 tl indirim veriyor. Sepet tutarları bütün kombinlerde 300-500 tl aralığında. İndirim için belli bir satıcıdan mı almak gerekiyor

• nkrspr N kullanıcısına yanıt
    Tarayıcıdan başka hesapla dene

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Visa kartın 30 TL indirimi ile birleştirip şu ürünü 185 TL ye aldım. Teşekkürler.

https://www.hepsiburada.com/lescon-easystep-snake-siyah-erkek-spor-ayakkabi-p-HBV00001AN29D?magaza=Lescon&isFashion=true&url_src=and-product-detail

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 15 lira kampanyasında ürün listeleniyor.
    30₺ visada listeleniyor
    300'e 100de listeleniyor ama neden sadece 100₺ iniyor?

• MKTR_AHMET kullanıcısına yanıt
    Visa ile 300 e 100 birleşiyor ama 15 lira birleşmiyor.

Hepsiburada Ayakkabılarda 300 TL'ye 100 TL İndirim ! + Visa ile 200'ye 30 TL İndirim

• lescon kampanyası gibi olmuş
    zaten indirimli fiyatı gerçek fiyatı bence

• M-D-Luffy kullanıcısına yanıt
    mağazadaki fiyatlara baktım gerçekten 100 lira indirim oluyor,herşeyin fiyatı müthiş artmış. bugün lescondan en ucuzundan eşofman takımı aldım 400 lira tuttu, lcw da180 lira herşey şahlanmış😅😅

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • elbetbirgun kullanıcısına yanıt
    Bende hiçbiri birleşmiyor. Ne okula dönüş ne de 15₺ kampanyasında seçili ürün yazmıyor. Kampanyalarda kategori belirtilmiş, kategorilerin tüm ürünleri kampanyaya dahil olmalı. Bütün şartlar uyuyor. Ürünün içine girince sadece 2 kampanya aktif 150ye 50 ve 300e 100 kampanyası.
    Ama lescon ayakkabılarda öyle değil. Hem 15lira hem visa 30₺ aktif görünüyor.

• MKTR_AHMET kullanıcısına yanıt
    Dün ben de farklı markaları denedim nerdeyse hiçbirinde başarılı olamadım. Bugün Lescon denedim oldu. Dün sepete eklediklerim de kampanya sayfasındandı ama beden bulunca satıcı değişti kampanya geçersiz oldu galiba. Her ayakkabı için değil maalesef, hatta Lescon için yapılmış bir kampanya gibi.

Geçen gün abimle Lescon mağazasındaydık, ayakkabılar genel olarak 300 üstü görünüyordu. Burda böyle denk gelince aldım bir tane.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elbetbirgun -- 28 Ağustos 2021; 17:18:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elbetbirgun

Visa ile 300 e 100 birleşiyor ama 15 lira birleşmiyor.

hepsipay tikini kaldiramiyorum dolayisiyla visa ile odeme yapamiyorum

• Kampanya bitti mi

• Merve celikk M kullanıcısına yanıt

Evet bitti.

• Böyle kampanyaların kötü yanı hepsiburada'da değişim seçeneği olmaması. Ürün defolu geldi ve kampanya bittiği için yeniden aynı fiyata almak mümkün değil..

• H A N kullanıcısına yanıt
    Değişim hangi firmada var ki

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.