Şimdi Ara

hepsiburada ayakkabılarda indirim (39,90 tl)/kampanya bitti (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.182
Cevap
7
Favori
53.556
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: balekoglu

quote:

Orijinalden alıntı: flurry

quote:

Orijinalden alıntı: balekoglu

valla ben cumartesi aldım. cabani 49.99 tl. dün geldiler. mis gibi ayakkabı. tertemiz. içiniz rahat olsun. hb daya sonuna kadar güvenin. arada hataları olmuyo değil tabi.

Bu arada ben 1 tane aldım. az aldım.

müşteri hizmetlerine msj atarak şansını dene bence aldığım ürünün fitatı 2 gün sonra düştü alan diye,çek verebilirler müşteri memnuniyeti adına,yapan yerler oluyor çünkü

120 liralık ayakkabıyı 50 liraya verdiler. bide üstüne paramı isteyeceğim.

keyfin bilir kardeşim paran çoksa seni ilgilendirir,fikir verdik biz gerisi sana kalmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: coldfire3

Kim açtı bu konuyu ya aksam aksam beynim sulandı yeminle gelecegine pek ihtimal vermemekle birlikte 21 tane ayakkabıyı 400 liraya 6 taksitle aldık bakalım hayırlısı artık

Bide kısmı kargo ışte tam olsun :):):)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatlaxs

geç kaldık gene bişi kalmamış

aylardır ilk defa sayfaya bakmadım, toplantılar iş falan derken, kaçırdığımız fırsata bak!
  • Geleceğine çok ümitli olmamakla birlikte bekliyoruz bakalim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Escapetolife -- 18 Ekim 2012; 2:10:46 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Haber veren arkadaşa teşekkürler :) Bir tane kaptım bende aşağıdaki modelden, göreceğiz bakalım gelince ne kadar indirim yapmışlar.

http://www.hepsiburada.com/liste/true-point-kahverengi-bagcikli-ayakkabi-erkek/productDetails.aspx?productId=zdtr168sh28nuh&categoryId=60000126&SKU=ZD168SH28NUH384966
  • 5 Çift aldım, Bonus ile kargoda BEDAVA oldu çokta güzel oldu :)

99.5 TL - 5 Çift misler gibi oldu

Haber veren arkadaşa teşekkür ederim
  • Dynax ve cougar markaları iyi mi arkadaşlar ?
  • haber verenden Allah razı olsun. geleceğine inanmamakla birlikte 9 çift aldım 3 kişiye. inşallah gelir, hayırlısı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basteryus

Dynax ve cougar markaları iyi mi arkadaşlar ?

hepsi aynı bokun laciverti hesabı öyle çok araştırmaya gerek yok bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: rudolfo3639

quote:

Orijinalden alıntı: Mo_Cuishle`

http://www.hepsiburada.com/liste/tracker-siyah-rugan-bagcikli-ayakkabi-erkek/productDetails.aspx?productId=zdtr982sh88ppz&categoryId=60000126&SKU=ZD982SH88PPZ389292

iş yerine giderken giyebilmek için bunu aldım umarım kalıpları çok büyük değildir..

hele bi gelsin de kalıbı boşver

acayip güldüm ya

• quote:

Orijinalden alıntı: flurry

quote:

Orijinalden alıntı: Basteryus

Dynax ve cougar markaları iyi mi arkadaşlar ?

hepsi aynı bokun laciverti hesabı öyle çok araştırmaya gerek yok bence

attım bakalım sepete, hayırlısı
  • Arkadaş bir gün açmadık pc yi talan etmişler resmen.80 çift nedir yahu?Nasıl izin veriyorlar buna?Hiş işe yarar ayakkabı kalmamış ki 20 likerden.
  • yahu bunlar marka falan değil fason üretim mallar. alışveriş sitelerinde satılıyor sürekli bu civar fiyatlara. her türlü gelir bence alanlara hayırlı olsun.
  • Ben bu hb nin .... Alışveriş 80 tutttu.Bonus kartla almama rağmen son sayfada kargo ücreti düşmedi 88 ödedim Açtım neden kargo ücreti alındı diye.Yurtiçi kargoyu seçmem gerekmiş Halbuki ne kampanya şartlarında ne de kargo seçim safhasında belirtilmemiş İptal edip tekrar siparişinizi geçebilirsiniz diyor Aynı ayakkabı stokta yokki nasıl geçecem Ben bunların yapacağı kampanyanın.... Geçen sefer de MasterCard E-Fest den kitap almıştım.Yine haksız yere kargo almışlardı bu 2 etti

• Ayakkabı eklenmeye devam ediyor sanki Tpacc diye bi marka yükleniyor yavaştan...
  • http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=60000126&Productid=zddc006sh71orw&SKU=ZD006SH71ORW29814

Az önce 3-4 çift daha sipariş verdim, bunu kim aldı yahu? Speetten düşmüş, değişik bir ayakkabı alalım dedik oda patladı ya. :)
  • Ben bonus ile 6 taksit kargosuz aldım bildiren arkadaşa teşekkürler.
  • ARKADAŞLAR BEN 1-2 ÇİFT DAHA ALSAMMI DİYE DÜŞÜNÜYORUM AMA HEPSİBURADA.COM AZ ONCEKI SİPARİŞLERİME EKLERMI YOKSA AYRI KARGO PARASIMI İSTER
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.