Şimdi Ara

hepsiburada ayakkabılarda indirim (39,90 tl)/kampanya bitti (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.182
Cevap
7
Favori
53.550
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: kontendoo

quote:

Orijinalden alıntı: rude.

quote:

fiyatlar hatalı değildir muhtemelen. bu ayakkabıların maliyeti gerçekten çok az, bir arkadaşım ayakkabıcı. geçen gün 20 liraya almıştım ben de. birçok yerde de şok indirim adı altında 20-30-40 liraya güzel ayakkabılar alabiliyorsunuz. 20 liraya çok yerde ayakkabı gördüm şahsen.

Niyeyse bi biz göremiyoruz

demek ki sende bir şeyler var.

ayakkabı bu :

böyle 2 ayakkabı daha aldım bu fiyatlarda ve farklı sitelerden. şimdi inandın mı. buraya gelip yalan mı söyleyeceğiz. kişi kendinden bilirmiş işi.

Evet sorun bende yada burada ki 5'er 10'ar çift alanlarda sen normalsin biz anormaliz..

Susuyorum sen haklısın kardeşim benim..

Hayırlı olsun ayakkabıların..

• Güzel modeller bitmiş ama yinede 8 çift aldım haber veren arkadaşa teşekkürler.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

fiyatlar hatalı değildir muhtemelen. bu ayakkabıların maliyeti gerçekten çok az, bir arkadaşım ayakkabıcı. geçen gün 20 liraya almıştım ben de. birçok yerde de şok indirim adı altında 20-30-40 liraya güzel ayakkabılar alabiliyorsunuz. 20 liraya çok yerde ayakkabı gördüm şahsen.

Niyeyse bi biz göremiyoruz

demek ki sende bir şeyler var.

ayakkabı bu :

böyle 2 ayakkabı daha aldım bu fiyatlarda ve farklı sitelerden. şimdi inandın mı. buraya gelip yalan mı söyleyeceğiz. kişi kendinden bilirmiş işi.

Evet sorun bende yada burada ki 5'er 10'ar çift alanlarda sen normalsin biz anormaliz..

Susuyorum sen haklısın kardeşim benim..

Hayırlı olsun ayakkabıların..

Artı olarak çek kullanıp almışsın bukadar ucuza senin aldığından daha ucuz bir fiyata aldık arkadaşım.

• Arkadaşlar göndercekler mi? Kesin bilgi var mı? Benim siparişim hazırlanıyor olarak görülüyor, eğer gelecekse bir iki çift daha alabilirim
    Adamları arayıp uyandırmak istemiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eşe dosta 3 adet And1, 1 adet de günlük ayakkabı aldım. GG bonus kampanyasıyla da birleşince süper oldu.
  • gece başlık ilk açıldığında girdim. yüzlerce ayakkabıdan biri bile giymeyeceğim ayakkabılardı. iki tane 10 liralık terlik vardı onun da kargosu 15 lira çıkınca onlardan da vazgeçtim. bi de and1 ve cabani hariç hiçbiri bilinen markalar değil. tahminim bunlar zidayanın malları. bi yerden hatırlıyorum bunları
  • 9 çift aldım :D
  • ürünler cidden bedava ancak kargo fiyatları bu seviyedeki bir site için çok uçuk 5çift ayakkabı 25tl kargo istiyor birçok kredi kartında bedava kargo limiti 300tl öncede kitap vs. satın alıp bedavaya getirebiliyorduk hepsiburadadan uzun zamandır kargo ücreti yüzünden alışveriş yapmıyordum birkaç markalı ayakkabı için bu seferlik yaptım
  • quote:

Orijinalden alıntı: fx1018

ürünler cidden bedava ancak kargo fiyatları bu seviyedeki bir site için çok uçuk 5çift ayakkabı 25tl kargo istiyor birçok kredi kartında bedava kargo limiti 300tl öncede kitap vs. satın alıp bedavaya getirebiliyorduk hepsiburadadan uzun zamandır kargo ücreti yüzünden alışveriş yapmıyordum birkaç markalı ayakkabı için bu seferlik yaptım

Bonusa 75 tl üzeri kargo bedava
  • yine zarara girdik yahu, ama gönderirlerse fiyatlar çok iyi. kargosu biraz fazla geliyor ama ayakkabıların fiyatı uygun olunca kargoyu gözümüz görmüyor.
    bu arada bayan ayakkabıları da 9.90'dan başlıyor ve güzel ürünler var. ihtiyacı olan oraya da baksın. hadi cümlemize hayırlı olsun :):):)
  • birisi sorsun hatalımı diye ona göre ayakkabı basacam stoğa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rudolfo3639

birisi sorsun hatalımı diye ona göre ayakkabı basacam stoğa

aman ha uyandırmayın :))
  • quote:

ürünler cidden bedava ancak kargo fiyatları bu seviyedeki bir site için çok uçuk 5çift ayakkabı 25tl kargo istiyor birçok kredi kartında bedava kargo limiti 300tl öncede kitap vs. satın alıp bedavaya getirebiliyorduk hepsiburadadan uzun zamandır kargo ücreti yüzünden alışveriş yapmıyordum birkaç markalı ayakkabı için bu seferlik yaptım

evet hb. nin kargo ücretleri çok fahiş düzeyde,zaten kargo ücretlerinden çıkarıyorlar bu indirimlerin acısını bir nebze ,ben geçenlerde hb den almak için sepete koyduğum 5 ürün için 21 lira kargo ücreti çıkardı aynı ürünleri hızlıal dan sipariş verince sadece 4,5 lira kargo ücreti ödedim varın siz düşünün .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahbap

şunu hanginiz aldı, ben almak istiyodum

http://www.hepsiburada.com/liste/etnies-fader-erkek/productDetails.aspx?productId=zdet008sh99moy&categoryId=60000126&SKU=ZD008SH99MOY25783

Bende hocam

Bu arada aradım hepsiburadayı, görünen ürünler güncel dediler Sordum bir hata filan var mı gönderimi olur mu fiyatları 10-20 liradan başlıyor dedim adam da
    bize yanlış olduğu ile ilgili daha bilgi gelmedi, doğrudur dedi.

Yumulun arkadaşlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MALİ MÜŞAVİR

quote:

Bonusa 75 tl üzeri kargo bedava

biliyorum ancak bonus kartım olmadığından işime yaramadı bu tür genel olmayan kampanyalardan hiç hoşlanmıyorum normal bir insanda kaç çeşit kredi kartı olabilirki

• quote:

Orijinalden alıntı: xxlboy

quote:

Orijinalden alıntı: burak_5866

beyler 44 numara yok mu hangi modeller kaldı link verebilirmisiniz?

bilader kızma ama sen bu 400 küsür mesajı nasıl attın.

bu nasıl bir soru böyle , 400 küsür mesaj esnasında hiç sanal dükkan gezmedin mi ?

teşekkür ederim yardımın için ama zamanım olmadığı için bakamadım direkt link olursa bakarım diye. 400 mesajı boşa yazmadım doğrudur sitelere bakma konusunda da en az senin kadar tecrübeliyim merak etme. ama biraz daha düzgün bir üslup kullanabilirdin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jacques1791

quote:

Orijinalden alıntı: hardday

quote:

Orijinalden alıntı: jacques1791

quote:

Orijinalden alıntı: hardday

Sıkı durun atölye çalışanı bir ayakkabının maliyetini 5 ila 15 lira oldugunu belirtti.Dogruysa pes diyorum.

hacı ne anlatıyon sen ?

Okucan,düşüncen yapamıyorsan bunları suscan HACI ...

git sigortalı bir iş bul burda kimseyi ikna edemezsin 20 tlye pazarda ankara lastiği satmıyorlar keko
    http://www.hepsiburada.com/liste/xti-koyu-kahverengi-bagciksiz-ayakkabi-erkek/productDetails.aspx?productId=zdxt271sh22axx&categoryId=60000126&SKU=ZD271SH22AXX358072

şu modelin aynısından deride değil nasıl desem çöpünü bul 20 liraya ben dhye bir daha girmem onu bırak xti marka ispanyoldur madridde git bunu aynısını 50 eurodan aşağı modeli yok sen gelmiş hala merdiven altı yok şu yok bu annatıon

HACI oku ! ordan burdan okudugunla gelme bana. Aldıysanda hayırlı olsun,bende olsam markayı geçtm sırf 1-2 sene götürsün diye gene alırım o fiyata.Olay başka sen anlamadın HACIM. Gule gule kullan.Hadi gülüm benim iyi günler diliyorum sana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sıcak sıcak mı yoksa kekliyorlarmı karar veremedim siparişi gelen oldumu ?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.