Şimdi Ara

Hepsiburada baonline optik Güneş gözlüklerinde %50 indirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
240
Cevap
9
Favori
23.582
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iki gün önce %25 indirim ile aldığım gözlük bugün geldi, siparişi kontrol için girdiğimde %50 indirim yaptıklarını gördüm. tekrar sipariş edip gözlüğü iade ettim.
    çok güzel model ve markalar var. Özellikle italia independent çok iyi fiyatlara geliyor.
    http://www.hepsiburada.com/magaza/baonline?kategori=catalog01_2147483632&siralama=artanfiyat

• http://www.hepsiburada.com/polaroid-p4307-kih-rc-66-14-130-erkek-gunes-gozlugu-p-SABAOPT949?magaza=baonline

orjinal olduğuna inanabilsem...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozcan_dk -- 22 Mart 2017; 14:7:51 >
  • teşekkür ederim
    2 adet polaroid sipariş geçtim
  • liste görünümde 269 lira yazan gözlük üstüne basınca 329 liraya çıkıyor.
  • Sepete attığınızda %50 indirim yansıyor
  • ozcan_dk O kullanıcısına yanıt
    Bu forumda nedendir bilmiyorum ama sürekli bir orijinal sohbeti dönüyor. :)

Faturalı, garanti belgeli, seri numaralı ürün. Ürünün orijinal olduğuna inanmak için Dan Caten'in elinden alacak değiliz herhalde.

• Denemeden nasıl alınıyor bu gözlük ben bir türlü anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: suatin

Denemeden nasıl alınıyor bu gözlük ben bir türlü anlamadım.

ekstrem bir yüzünüz yoksa geneli uyar
  • 150 liraya tom ford gözlük geliyor. tom ford'un elinden alsam yine inanmam kimse kusura bakmasın.
  • ozcan_dk O kullanıcısına yanıt
    Güzel modelmiş ben aldım hocam teşekkür ederim.
  • Hepsiburada güvenilir olmaktan hızla uzaklaşıyor,haberiniz olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: acemineyzen

Güzel modelmiş ben aldım hocam teşekkür ederim.

https://www.amazon.co.uk/Polaroid-Sunglasses-P4403-Contemporary-Polarized/dp/B00JLE6BWC

bunuda sipariş geçtim
  • quak kullanıcısına yanıt
    Gözlüğün kutusundan Marcolin'e ait belge ve seri numarası çıkıyor. Çok takılırsan benim gibi İtalya'yı arayıp ürünü sorgulatırsın.

Ayrıca Tom Ford senin benim elime vermez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: quak

150 liraya tom ford gözlük geliyor. tom ford'un elinden alsam yine inanmam kimse kusura bakmasın.

Gözlüklerdeki kar marjı hakkında bilginiz var mı hiç?
  • Polaroid'ler orjinalse alasım geldi.
  • benim iade ettiğim GF Ferre'de orijinal duruyordu, evrakları kutusu vs. tabi sorgulatacağım yeni siparişlerim gelince.
  • ibolution kullanıcısına yanıt
    Kutusunun fotoğrafı var mı? Ferre kutusu nasıl merak ettim.
  • hiçbir bilgim yok u yüzden soruyorum mustang marka mı daha iyidir polaroid mi ? elit optikten bi mustang almıştım ancak model sonradan hoşuma gitmedi burda bi tane polaroid marka beğendim. sürekli kullanmıyorum zaten sadece araçta kullanmak için kör etmesin yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rakipsiz89

hiçbir bilgim yok u yüzden soruyorum mustang marka mı daha iyidir polaroid mi ? elit optikten bi mustang almıştım ancak model sonradan hoşuma gitmedi burda bi tane polaroid marka beğendim. sürekli kullanmıyorum zaten sadece araçta kullanmak için kör etmesin yeterli.

Polaroid derim açıkçası. Kendimde kullanıyorum. Mustang biraz daha fazla spor, Polaroid biraz daha oturaklı modeller bana göre.
    (Mustang kullanmıyorum, sadece Polaroid kullanıyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 22 Mart 2017; 16:28:35 >
  • Bazı gözlükler 12 ay garantili. Orjinal midir bu ürünler? pek yorum da bulamadım sitede.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.