Şimdi Ara

HepsiBurada Çıldırdı Meizu 16th lerde 500 tl indrm 2300 TL (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
3
Favori
22.840
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: XanthiN

Size denk gelmemesi bu sitenin sürekli bu yöntem ile birilerini mağdur ettiği gerçeğini değiştirmez. Ufak bir araştırmayla birbirinden farklı ürünlerde yüzlerce şikayet bulabilirsiniz:

Hepsiburada Iade Edilmis Monitoru Sifir Diye Satiyor
    https://forum.donanimhaber.com/hepsiburada-iade-edilmis-monitoru-sifir-diye-satiyor--140266084

Hepsiburada kullanılmış ekran kartı gönderdi (RTX 2080Ti) [12,000₺]
    https://www.technopat.net/sosyal/konu/hepsiburada-kullanilmis-ekran-karti-goenderdi-rtx-2080ti.747735/

Hepsiburada Kullanılmış Ekran Kartı Gönderdi
    https://www.technopat.net/sosyal/konu/hepsiburada-kullanilmis-ekran-karti-goenderdi.623858/

Hepsiburada'dan aldigim sifir telefon ikinci el cikti.
    https://forum.shiftdelete.net/threads/hepsiburadadan-aldigim-sifir-telefon-ikinci-el-cikti.554099/

...

Ha bunu başka firmalar da yapıyor mudur, evet yapıyordur ama Hepsiburada tabiri caizse bu işin bokunu çıkarmış durumda. Üstelik bazı ürünlerde çeşitli bahanelerle geri iade de kabul etmiyorlarmış, yani resmen "kaktırıyorlar". Tabii peşini bırakmayanlar soluğu Tüketici Hakem Heyeti'nde alıyor. Eninde sonunda iade edip paranızı alırsınız ama sinir krizi geçirip uğraştığınızla kalırsınız. DH ile beraber 3 forumu takip ediyorum, Hepsiburada'nın vukuatları hakkında her ay onlarca şikayet konusu okuyorum. Olabildiğince Amazon'dan alışveriş yapmak lazım diye düşünüyorum.
    İyi sen kendin demişsin zaten. Sizin kötü deneyim yaşamanızda firmanın sürekli kötü deneyim yaşattığı anlamına da gelmiyor. Yüzdelik orana bakmanız lazım. İyi deneyim yaşayan insanlar gelip ben iyi deneyim yaşadım demiyor sonuçta. Firma %1 bile bu şekilde mağduriyet yaşatsa, 4 tane değil 400 tane örnek başlık paylaşırdınız. Bence bu tip durumlarda en az mağdur eden firma şu anda hb. Alternatifleri (örneğin n11,gg,trendyol gibi başka satıcılarında satış yapabildiği sitelerden bahsediyorum) aynı veya daha kötü durumda. N11'den bir kere alışveriş yaptım sonuç thh'de bitti mesela.

Attığınız linkteki insanlarda iade etmişler zaten. linkteki bir mağdur, mining yapılan kartların ona itelendiğini felan düşünecek kadar uçmuş zaten.

Her jelatini açılan ürün 2. el demek olmuyor. Mesela bir dönem satılan lg g6'ların tamamı jelatinsiz geldi. Ben servisten iki defa teyit ettirdim telefonda herhangi bir işlem var mı hat takılmışmı vs diye. Sebebini bilmiyorum ama bazı ürünlerin gümrükte incelemeye tabi tutulduğunu düşünüyorum. Ayrıca iade olan ürünün HB'ye bir yükü yok ki? Distrübütöre geri gönderecek. Oda eğer sorun yoksa muhtemelen yeniden jelatinleyip satacaktır. Geriye gönderme kargo ücreti için adamların size kullanılmış ürün satma riskine bilerek mi gireceğini sanıyorsunuz? Adamlar zaten multi milyoner. Arada personel kalitesizliğinden dolayı kaçak tabi olacaktır.

HB ile ilgili kötü olan şeyleri yazayım, olumsuz yorumları yayınlamaması. Başıma çok geldi. Yeni giren satıcılara yapılan ilk olumsuz yorumları yayınlamıyorlar. Bu satıcısı HB olmayan sistemide kalitesini çok düşürdü bu konuda da hak veririm. Bu satıcılara karşı tüketicisini korumuyor. Birde güvenliği çok zayıf internet sitesinin. Yani nasıl bu kadar kötü olabiliyor anlamıyorum. Yakın tarihe kadar 3D secure kodları kart sahibinin telefonuna değil, login olmuş kullanıcının telefonuna felan gidiyordu. Ayrıca milyarca tl iş dönen yerde hala 2 adımlı doğrulama yok. Buna rağmen kredi kartınızı kaydedin abi felan diyor.

• HanDar05 kullanıcısına yanıt
    Dış tasarım harikulade ve kusursuz.
    Kalite üst düzey.
    Yazılım tarafı ise göreceli kavram, ben çabuk alıştım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • shegenli chingen kullanıcısına yanıt
    Sim kart takmayıp jelatin sökmeyip denenebilinir.
    Kutuyu adaptör değişimi için açabiliyorlar çok sıkıntı değil. Sim kart takılıp cihaz açılmaması gerek o zaman 2. El olur.

İnternetten alınan ürünlerin yeniden satılabilirliğinin bozulmaması gerekiyor iade için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu cihaz gümrükte açılıp sanırım bir işlem yapılıyordu ama tam detay hatırlamıyorum. Arkasına bir şeyler mi yazılıyordu neydiyse artık. Üstünde toz bile görseniz bu iade edilmiş ürün diye düşünmeyin. Tabi iade etmek sizin kararınız buna yorum yapaamam ama stoklara yeni girdi zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • incubus İ kullanıcısına yanıt
    Zarar gören kişi ben değilim, bir olayım olmadı HB ile. Ne N11 vb. site ile ne de HB ile bir husümetim yok. Neden bu kadar korumaya geçtiniz anlamadım. Havadan şeyler yazmıyorum sonuçta;

Firma herkese kötü deneyim yaşatıyor gibi bir iddiam zaten yok. Yaşattığı kişi sayısı fazla, dikkat çekiyor diyorum. Benzer sebepler, aynı numaralar. İyi bir internet takipçisiyim. Zaten gözlemlerime dayanarak yazıyorum bunları. Olumlu deneyim yaşayanların hiç biri yazmıyor ama kötü deneyim yaşayanlar bazen yazıyor, bunların çoğunluğunu da HB oluşturuyor. Üstelik bu ürünlerin çoğunun satıcısı bizzat HB, bünyesinden başka satıcılar olsa neyse. Özellikle son aylarda şikayetler gırla gidiyor. Bahsetmek istediğim bu. Şikayet konusunda HB'yi İtopya adlı şirket takip ediyor. Dediğim gibi son aylarda durum böyle.

Paylaştığım başlıklar tamamen rastgele, anlatımı güçlendirmek adına attığım linkler. Bir kaç tane paylaşmak istedim, daha fazla olmadığı için değil. "Attığınız linkteki insanlarda iade etmişler zaten." demişsiniz, değil mi, nolacak? Yollansın bu tarz ürünler sonra ürünü sorunsuz iade aldılar diye bir de onları alkışlayalım. "Her jelatini açılan ürün 2. el demek olmuyor" diyip LG G6'da oluşan spesifik bir örnek vermişsiniz. "linkteki bir mağdur, mining yapılan kartların ona itelendiğini felan düşünecek kadar uçmuş zaten." diyerek alıcıya yüklenmişsiniz :) Adamın ne düşündüğü önemli değil, sonuç olarak bu kondisyonda bir ürün satılmış.

Hiç kimse tam kapalı kutu fiyatına başkasının deneyip iade ettiği / mıncıkladığı ürünü kabul etmek istemez. Alacaksa da alırken bilmek ister, paket ona ulaştığında değil. Belli ki siz bu durumu sorun etmezmişsiniz. Örneklerde yaşandığı gibi başınıza pahalı bir üründe mağduriyet geldiğinde yine ses etmezsiniz, aynı böyle firma lehine düşünürsünüz olur biter.

• quote:

Orijinalden alıntı: OverClocKing

3. 5 yıllık Samsung NOTE 5 kullandıktan sonra bana ilaç gibi geldi açıkçası.

Kibar ve incecik telefon. JET gibi hızlı ve PUBG ile ısınmıyor mübarek.

NFC harici bi eksiklik yok şükür. İSTANBUL kartı evdeki diğer telefonlardan biri ile doldururuz artık.
    5 yıldır note 3 kullanıyorum :D alsam neler olur galiba

bu arada telefona sövenler ne istiyor anlamadim. gidip note 10 filan alin 7-8 bine.

şu ekonomide şu fiyata bu piyasada çok iyi telefon bence. jelatinden bokta çıksa temizler kullanirdim ben. sonuçta garantisi var.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrT4ngo

5 yıldır note 3 kullanıyorum :D alsam neler olur galiba

bu arada telefona sövenler ne istiyor anlamadim. gidip note 10 filan alin 7-8 bine.

şu ekonomide şu fiyata bu piyasada çok iyi telefon bence. jelatinden bokta çıksa temizler kullanirdim ben. sonuçta garantisi var.

Alıntıları Göster
    walla bende kendime gidip bimden alacaktım 1150 liraya bi meizu note8 bende ki lg g6 'yıda eşime verecektim ama başlık sahibi kızdı bana bu telefon çok iyi felan dedi aldık eşime bakalım :)
  • Bende aldım indirim biter diye. Sabaha kadar araştıracağım. Mi 9t yada mi 8 pro almak istiyordum bunu aldık. Bilen arkadaşlar yazabilir mi mi 8 pro mu bu telefon mu daha iyi. Birde Android güncellemesi almayacak mı herhalde bu kesin mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: bilodemir

Bende aldım indirim biter diye. Sabaha kadar araştıracağım. Mi 9t yada mi 8 pro almak istiyordum bunu aldık. Bilen arkadaşlar yazabilir mi mi 8 pro mu bu telefon mu daha iyi. Birde Android güncellemesi almayacak mı herhalde bu kesin mi?
    Hocam neye karar verdiniz son durum nedir? Bende kararsızım.

• 2699₺ fiyata (2 adet ayrı bonus card ile 2499₺ geldi)

8gb ram
    128gb hafıza
    SnapDragon 845 cpu
    Süper amoled ekran
    İncecik çelik kasa
    Ön arka muazzam kalitede cam kaplama
    Otomatik video titreşim önleyicili kamera
    Ekran altı parmak izi okuyuculu
    En iyi gpu lardan biri ile oyun
    Sıvı soğutması ile buz gibi oyunlar oynanabilen farklı bir telefon söyleyin onu alalım.

• Nfc büyük rahatlık hocam, keşke olsa, hadi ondan geçtik. 64 ile 128 arasında 400 tl var. 64 yeterli olmayacaktır bana ama, 128 için bu farkı vermekte mantıklı değil. 11.11 de yaklaşıyor ordan bir aksiyon alırız belki, bilemedim

• selmand kullanıcısına yanıt
    Aldım ben hocam. Da iptal mi edeyip diye düşünüyorum.

• Nerden buluyorsunuz bonus ben hiç bulamadım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: incubus

Nerden buluyorsunuz bonus ben hiç bulamadım :)
    bende bulamadım çek satıştada kimse ilan açmamış bulabilsem 128/8 modelini alırdım gözüm kapalı

• Htc 10 dan gecmeye deger mi

• börü06 kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada sitesinde vardı bonus

• şu indirim bitse bir an önce.dayanamayıp almak üzereyim.
  • Ben dayanamayıp aldım. Umarım pişman olmam .

• Cihaz güzel tam fp cihazı ama yinede almazdım. Meizu tr nin yazılım olarak gitmesi gereken çok yol var.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.