|
Bildirim
|
size özel yazıp durmayın arkadaşlar. adam zaten kodu da paylaşmış azcık dikkatli bakın.
|
Bu telefonu begenmeyenler ne kullanıyor merak ediyorum. Fiyatına göre gayet iyi. Güncelleme almıyor falan filan. 4-5 lira verip Samsung note 8 alanlar artık güncelleme almayacak mesela. Eee note çöp mü?
Herşeye çöp yazanlar ne kullanıyorlar yazsınlar da bilelim |
DIKKKKKKAT DIKKKKAAAAAATTTTTTTTTT Almayin arkadaslar bana urun simdi geldi. Kulakciklari yırtılmış urun toz icinde . Ustundeki bantlar toz icinde. Sadece kutuyu jelatinleyip gondermisler. Buyuk ihtimalle avrupadan vs iade urunleri kakalıyorlar bize. Aninda iade talebi olusturdum. Alanlarda iptal etsin kargolanmadiysa. Ugrasmaya degmez
|
Ben yıllardır beyaz eşya, televizyon ve telefon dahil herşeyimi hb'den alıyorum. Hatta bir keresinde hastanedeyken acil olarak bir sağlık ürünü lazım oldu, özel araç ile getirdiler.
İade konusunda da şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım. Sıkıntı yaşadığımda da bir çözülüyor bir şekilde. |
Meizu Android güncellemesi vermiyor.
|
Meizu da kullandım Xiaomi de kullandım Bu arada hep tepe model kullandım
Meizunun daha önce Tepe modeli Meizu Mx 4 > Xiaomi Mi 5s > şuan Meizu 16th kullanıyorum kullandığımdan ötürü demiyorum çok samimi söylüyorum Evet Android güncellemesi geç geliyor ama sağlam geliyor arkasından 10 defa hata düzeltme için güncelleme gelmiyor Xiaomi gibi kendi uygulamalarında reklam yok arayüz çok stabil akıcı hiç takılma olmadı hız olarak çok hızlı Örnek veriyorum Xiaomi Mi 5s Chrome da 100 sekme + olunca çok takılma oluyodu şuan Meizu da tık yok Xiaomi nin de iyi yanları var 60 fps çekim desteği gibi Android ı hızlı alma gibi Meizunun tek eksik yanı yazılım güncellemesidir Meizu 16th de Ekrandan parmak izi Sıvı soğutma Süper Amoled cihaz gerçekten çok dolu dolu alınması gereken cihazı kötülüyorsunuz Yazılım güncelleme hariç kötülenecek tarafı yok |
Zarar gören kişi ben değilim, bir olayım olmadı HB ile. Ne N11 vb. site ile ne de HB ile bir husümetim yok. Neden bu kadar korumaya geçtiniz anlamadım. Havadan şeyler yazmıyorum sonuçta;
Firma herkese kötü deneyim yaşatıyor gibi bir iddiam zaten yok. Yaşattığı kişi sayısı fazla, dikkat çekiyor diyorum. Benzer sebepler, aynı numaralar. İyi bir internet takipçisiyim. Zaten gözlemlerime dayanarak yazıyorum bunları. Olumlu deneyim yaşayanların hiç biri yazmıyor ama kötü deneyim yaşayanlar bazen yazıyor, bunların çoğunluğunu da HB oluşturuyor. Üstelik bu ürünlerin çoğunun satıcısı bizzat HB, bünyesinden başka satıcılar olsa neyse. Özellikle son aylarda şikayetler gırla gidiyor. Bahsetmek istediğim bu. Şikayet konusunda HB'yi İtopya adlı şirket takip ediyor. Dediğim gibi son aylarda durum böyle. Paylaştığım başlıklar tamamen rastgele, anlatımı güçlendirmek adına attığım linkler. Bir kaç tane paylaşmak istedim, daha fazla olmadığı için değil. "Attığınız linkteki insanlarda iade etmişler zaten." demişsiniz, değil mi, nolacak? Yollansın bu tarz ürünler sonra ürünü sorunsuz iade aldılar diye bir de onları alkışlayalım. "Her jelatini açılan ürün 2. el demek olmuyor" diyip LG G6'da oluşan spesifik bir örnek vermişsiniz. "linkteki bir mağdur, mining yapılan kartların ona itelendiğini felan düşünecek kadar uçmuş zaten." diyerek alıcıya yüklenmişsiniz :) Adamın ne düşündüğü önemli değil, sonuç olarak bu kondisyonda bir ürün satılmış. Hiç kimse tam kapalı kutu fiyatına başkasının deneyip iade ettiği / mıncıkladığı ürünü kabul etmek istemez. Alacaksa da alırken bilmek ister, paket ona ulaştığında değil. Belli ki siz bu durumu sorun etmezmişsiniz. Örneklerde yaşandığı gibi başınıza pahalı bir üründe mağduriyet geldiğinde yine ses etmezsiniz, aynı böyle firma lehine düşünürsünüz olur biter. |
Millet hala akıllanmamış. Hepsiburada’dan birşey alınmaz, özellikle pahalı elektronik şeyler alınmaz. Sürekli iade edilmiş, kutusu açılmış ve kullanılmış ürünleri kaktırıyorlar millete. Uğraşır durursunuz. Almışsanız da kargodan teslim ve paket açılışlarını videoya çekin.
|
Son parti gelenlerin arkasına ülkemiz mevzuatı gereği CE etiketi yapıştırmak için kulakçık bantları açılıp tekrar jelatinlenmiş.
BURDA HEYECAN YAPAN TİTİZ VATANDAŞLARIN VELVELESİ İLE HAREKET EDECEK ARKADAŞLARA DUYURULUR... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|