Şimdi Ara

HepsiBurada Çıldırdı Meizu 16th lerde 500 tl indrm 2300 TL (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
3
Favori
22.830
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gilean_

Link alabilir miyim ? Baktım ama bulamadım.
    Migroskop da var konsept mağazalarda satilacakmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cem095

2000₺ olsa alınmayacak (şahsen düşünmeyeceğim) cihaz için HepsiBurada çıldırdı yazmaya, abartmaya ne gerek vardı yahu. Yazılım, güncelleme sorunlarını bilen biliyor. Hafıza kartı desteği yok 64Gb 2.el değeri zaten yok o ayrı bir konu. Cihazı da öyle bir anlatmışsınız ki sanki Samsung, Huawei.
    taktı millet güncelleme desteği yok diye kardeşim android güncellemesi gelmiyor ama güncelleme geliyor sen merak etme,2.el değeri diye birşey mi kaldı ki telefonu alıyorsun 3000'e 2 ay sonra telefon oluyor 2000-2500 arası,samsung huawei'mi ön yargıya bak bu telefon donanım olarak gayet iyi bu fiyata eş değer göstersene bir tane,bırak sen hiç meizu kullandın mı flyme arayüzü çok stabildir.benim gözümde en iyi arayüzdür
  • Napıyoz alıyoz mu sindi telefonu? Çok kararsızım

• quote:

Orijinalden alıntı: ririii

Napıyoz alıyoz mu sindi telefonu? Çok kararsızım
    Bu fiyata daha iyisi olmaz. NFC önemli değilse alın gitsin. Bonus ile 100 de puan geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: omeric

Bu fiyata daha iyisi olmaz. NFC önemli değilse alın gitsin. Bonus ile 100 de puan geliyor.

Alıntıları Göster
    Ekran falan sağlam mıdır düşünce kırılmaz dimi

• Testi var webtekno yapmış YouTube dan bakin

• 128gb almak istiyorum ama bu cihazla Mi 9T arasında kaldım. Açıkçası bataryası beni biraz tedirgin ediyor zira şu an kullandığım telefon bataryasıyla hafızasıyla illallah ettirdi, powerbankle yaşıyorum. Bütün gün bluetooth kulaklık ya da akıllı saat/bileklikle batarya üzer mi acaba?

• Telefona ihtiyacım var. 11.11 i bekleyeyim diyordum. Dövizin kararsızlığı, fiyatın uygunluğu beni düşündürmeye başladı. Ancak bonus kart yok, pil düşük bunlarda eksikler Ne yapsam karar veremedim.

• CoMMaNDeRCX kullanıcısına yanıt
    Tasarım rakamsal verilerle açıklanacak bir olgu değildir. Iki telefonu da eline aldığında anlayacaksın. v30+ şu anki birçok amiral gemi telefondan çok daha iyi bir yerde. Güncelliğini yitirdiği için ben tercih etmem o ayrı mesele.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bataryası, nfc olmayışı güncelleme sorunu nedeniyle almaktan üzülerek vaz geçtim.
    Sanırım mi9t alacağım.

• Mavi 16th 8/128 olanı enpara ile 6 taksit alıp geçtim.

• Arkadaslar 2 bonus kartla aldim ama kazandiniz mesaji gelmedi

• DIKKKKKKAT DIKKKKAAAAAATTTTTTTTTT Almayin arkadaslar bana urun simdi geldi. Kulakciklari yırtılmış urun toz icinde . Ustundeki bantlar toz icinde. Sadece kutuyu jelatinleyip gondermisler. Buyuk ihtimalle avrupadan vs iade urunleri kakalıyorlar bize. Aninda iade talebi olusturdum. Alanlarda iptal etsin kargolanmadiysa. Ugrasmaya degmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoMMaNDeRCX -- 12 Ekim 2019; 14:42:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OverClocKing

Mavi 16th 8/128 olanı enpara ile 6 taksit alıp geçtim.
    Iptal ettttt bana urun simdi geldi. Kulakciklari yırtılmış urun toz icinde . Ustundeki bantlar toz icinde. Sadece kutuyu jelatinleyip gondermisler. Buyuk ihtimalle avrupadan vs iade urunleri kakalıyorlar bize. Aninda iade talebi olusturdum. Alanlarda iptal etsin kargolanmadiysa. Ugrasmaya degmez

• quote:

Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCX

Iptal ettttt bana urun simdi geldi. Kulakciklari yırtılmış urun toz icinde . Ustundeki bantlar toz icinde. Sadece kutuyu jelatinleyip gondermisler. Buyuk ihtimalle avrupadan vs iade urunleri kakalıyorlar bize. Aninda iade talebi olusturdum. Alanlarda iptal etsin kargolanmadiysa. Ugrasmaya degmez

Alıntıları Göster
    Öyle saçmalık mı olur ya.
    Kolay mı öyle bu işler...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Alıntıları Göster
    Kolaymış simdi hepsiburada denen firma ile gorustum gonderirseniz iade ederiz size diyor. Servis araciligiyla bize gonderin diyor. 25 gun sürermiş .

• Geçmiş olsun, başka türlüsü beklenemezdi zaten. Ucuz etin yahnisi işte...

• quote:

Alıntıları Göster
    Hepsiburada yetkilisine gore kolay konusmasindan anladigim kadariyla onlarda isin farkinda hemen yol yordam gosterdigine gore. Bunlar dolandirici.Bu cihazlarin garantiside yok. Uc bes tane kvk ismi yazmislar yalandan. Hepsiburadadan bir daha bir sey almam aldirmam.

• quote:

Ekran falan sağlam mıdır düşünce kırılmaz dimi

Alıntıları Göster
    düşünce kırılmama garantisini hangi telefon veriyor da bunu soruyorsunuz?

• Kargosunu alanlar kameraya kaydederek kutu açılımını yapsın olumsuz durumda elinizin altında belge olur işinizi kolaylaştırır baya

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.