Şimdi Ara

HepsiBurada Çıldırdı Meizu 16th lerde 500 tl indrm 2300 TL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
3
Favori
22.848
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bir Rind

Ne yapıyorsunuz nfc’yi?

Alıntıları Göster
    islambol kart yükleyı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustapha43

Ben 6 aydır kullanıyorum 3010 mah pili 5 saat ekran süresi veriyor ve günü çıkarıyor
    5 saat ekran süresi yeterli değil. En az 7 saat ekran süresi vermesi lazım.

• Alsammı lağ acaba anneme 100 tl de bonus veriyor kredi kartı. 2200 tl ye gelmiş oluyor? 4 yıl götürür mü bu cihaz arkadaslar? Oyun falan oynanmayacak. Face - instagram bi de youtube sadece ::)

• ririii kullanıcısına yanıt
    face instagram vs için biraz kuvvetli bir alet değil mi? Bimde satılan yine aynı markanın note 8 ürünü 1150 lira. O bile face ve instagram için götürür.
  • Performans odakli bir telefon guncelleme almaz flyme os o kadar iyi degil fakat bu paraya al gec.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShotgunPadre

Aldım bir mavi, konu sahibine tesekkurler. 2 yıl guncelleme gelse yeter, garanti bittikten sonra zaten rom atılır, omru 5 yıla uzatılır
    Meizu ya guncelleme gelmiyor hocam cok kasma f/p telefonu rom atarsin halledersin hayirli olsun

• pil tırt olmasa alınırmış bana pil lazım, işlemci gücü de yüksek olunca doldur boşalt sürekli şarj pil yalan olur 3-5 aya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TinyAngel

5 saat ekran süresi yeterli değil. En az 7 saat ekran süresi vermesi lazım.

Alıntıları Göster
    hacı ben s9 plus kullanıyorum daha 3.5 4 saat üzeri gördüğüm nadir oldu :D 5 saat gayet iyi bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2E449A54C

hacı ben s9 plus kullanıyorum daha 3.5 4 saat üzeri gördüğüm nadir oldu :D 5 saat gayet iyi bence

Alıntıları Göster
    Bende mate 10 pro kullanıyorum. 7-8 saat ekran süresi alıyorum. 5 saat ekran süresi gerçekten kötü. Neden derseniz batarya 1 yıl sonra ölmeye başlayınca 4 - 3 saat ekran süresi alacaksınız ve buda günü çıkartmaya yetmeyecek.

• erco35coast kullanıcısına yanıt
    Meizu note 9 güzel o konuda işlemcisi az daha iyi olsaydı süper olurdu

• Meizu kullanıcısı olarak söylüyorum,mi a2 lite satarak geçtim daha öncede kullandım güncelleme gelmez zırt pırt ancak geldiğinde hatalar kapatılır diğerleri gibi ha bire güncellemeyle yamalı bohçaya çevirmez,flyme arayüzü sade ve hızlıdır ki bu fiyata bu donanımda cihaz mı var

• Pili kötü ve android sürüm güncellemesi almıyor. Sadece arayüz güncellemesi geliyor. Güncellemesi daha aldığınızda alamayacak bir cihaz. Diğerleri 2 yıl sonra kesiyor hiç olmazsa. Şuan redmi note 3 pro kullanıyorum. Bunun da güncellemesi bitti. Ama ucuz bari ve hala çalışıyor. 3 bine yakın para verip yine almamak için bir neden yok. Üstelik pili de 4bin mah. Note fe kullandım ekranı kırılana kadar. 3100 pil var. Asla yetmiyor.
  • omeric kullanıcısına yanıt
    Link alabilir miyim ? Baktım ama bulamadım.

• Şimdilik rom atma işi yalan yeni Meizu modellerinde ona da izin vermiyor çekik gözlüler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şagop

Bu telefonu begenmeyenler ne kullanıyor merak ediyorum. Fiyatına göre gayet iyi. Güncelleme almıyor falan filan. 4-5 lira verip Samsung note 8 alanlar artık güncelleme almayacak mesela. Eee note çöp mü?

Herşeye çöp yazanlar ne kullanıyorlar yazsınlar da bilelim
    IpX

• quote:

Orijinalden alıntı: sendomi

Meizu kullanıcısı olarak söylüyorum,mi a2 lite satarak geçtim daha öncede kullandım güncelleme gelmez zırt pırt ancak geldiğinde hatalar kapatılır diğerleri gibi ha bire güncellemeyle yamalı bohçaya çevirmez,flyme arayüzü sade ve hızlıdır ki bu fiyata bu donanımda cihaz mı var
    Eşimde mi a2 lite var, 3 yıla yakındır mi 5s kullanıyo olmasam "xiaomi çöptürcüler team" in en önünde giderdim. O telefon gerçekten olmamış.

Ama kendisi kaşındı, elinde mis gibi Samsung c7 varken onu annesine kakalayıp yeni telefon hevesine düştü. Özetle nine-dede değilsen Xiaomi'de ucuza kaçmayacan.

• quote:

Orijinalden alıntı: albati

Eşimde mi a2 lite var, 3 yıla yakındır mi 5s kullanıyo olmasam "xiaomi çöptürcüler team" in en önünde giderdim. O telefon gerçekten olmamış.

Ama kendisi kaşındı, elinde mis gibi Samsung c7 varken onu annesine kakalayıp yeni telefon hevesine düştü. Özetle nine-dede değilsen Xiaomi'de ucuza kaçmayacan.

Alıntıları Göster
    Tasarımı bataryası için aldım ama bu kadar kötü ön kamerası olan,yazılımla içine edilen hem ekran parlaklığı,hem stabilite hemde bataryası bir telefon olamaz,ağırlığı zaten rahatsız ediyor parasının telefonu değil ki helemşu anda hiç değil,meizu note 8 satıldı 1150tl'ye bu fiyata enniyi telefondur,meizu kadar stabil telefon yoktur millet yazılım güncellemesi diyorda iyi birşeymiş gibi birde

• ririii kullanıcısına yanıt
    Parçalı ödemede 2 farklı bonus ile ödersiniz 200 bonus kazanabilirsiniz. 👍

• rasmus61 kullanıcısına yanıt
    Yani 2100 TL ye mi denk geliyor gerçekten efsane indirim.

• 2000₺ olsa alınmayacak (şahsen düşünmeyeceğim) cihaz için HepsiBurada çıldırdı yazmaya, abartmaya ne gerek vardı yahu. Yazılım, güncelleme sorunlarını bilen biliyor. Hafıza kartı desteği yok 64Gb 2.el değeri zaten yok o ayrı bir konu. Cihazı da öyle bir anlatmışsınız ki sanki Samsung, Huawei.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem095 -- 12 Ekim 2019; 9:27:50 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.