Şimdi Ara

hepsiburada çok sıcak çay makinesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
4
Favori
8.455
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: crowww123

Herkese selamlar, hesabında fırsat tanımlı olup da kullanmayacak varsa paylaşabilir mi acaba hesabını. Teşekkürler.

Genelde, 4-5 lira karşılığında paylaşıyorlar indirim tanımlı hesaplarını ya da indirim kodlarını :).
  • İyi bir sıcak fırsatçı olarak bu fırsatı es geçeceğim. :) Kendi açımdan, mutfakta kuru kalabalıktan başka bir şeye yaramaz diye düşünüyorum.
  • Avea kodu konusunda destek verebilecek arkadaşlardan P.M rica ediyorum.
    Ayrıca avea hattı var ama kamulu. woopsa bu şekilde üye olunabiliyor mu?
  • ESSE'de 84-88 lira civarına tamamen metal olanlar satılıyor. zamanlayıcısı var mı bilemem ama o da makine. yıllarca arzum plastik olanını kullandık. bir daha asla plastik almam. esse de iyi marka değil ama hepsi çin malı elektronik sonuçta

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hesabımda indirimli olarak tanımlı avantajix'imi kullanma karşılığı verebilirim.
  • Arkadaşlar kargo bedava yapabiliyormuyuz??

Visa kampanyası vardı bitti sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • plastik mi kesin ,yoksa kuyuya biri taş attı kimse çıkaramıyor mu?
  • çok güzel kampanyaymış kapmak lazım
  • kaptım bir tane, gece gece masraf, haber veren arkadaşa teşekkürler. Bundan önce Arçelik Gurme kullandım, 1 ayda 2 ayrı yeden arıza verdi, servise verdim yaklaşık 50 gün oyaladılar beni, sonunda tamir ettik dediler. 40. gün Tüketici hakları hakem heyetine başvurup 2 ay sonra paramı geri aldım. Arçelik Gurme cam malzeme, ama yeni ürün olduğu için parçası zor bulunuyor(muşmuş). Umarım arzumda bu sıkıntı yoktur.
  • Aldık 1 tane teşekkürler fırsat için.
  • Arkadaşlar avantajixinizi kullanmak karşılığı fırsattan yararlanmayacak varsa alabilir miyim acaba? Teşekkürler.
  • aldık bir adet ,en kötü hediye ederiz birine.
  • DİĞER hesabıma tamlanmış ancak indirim kuponum bu hesaptan farklı kodu giriyorum olmuyor varmı caresi
  • Yardımcı olabilecek yok mu acaba???
  • Arkadaşlar kargo bedavaya gelmiyor değilmi??boşuna ödemeyim siparişi geçicem şimdi

• DUN43HT3FDR kullanan kişi alıntılasın

• quote:

Orijinalden alıntı: sünnetçi34

DUN43HT3FDR kullanan kişi alıntılasın

tesekkürler
  • avea kodu verebilecek varmı acaba
  • Elektrik gittiğinde saati sıfırlanıyorsa bende onu sıfırlarım tek derdim bu.
  • plastik tadı ve kokusu sinme olasılığı olan bir makineyi alacağıma, hiç üşenmeden kıçımı kaldırıp uğraşarak mis gibi porselen demlikte çay demlerim oh mis gibi...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.