< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 27 Kasım 2019; 16:1:53 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 27 Kasım 2019; 16:1:53 > |
Ya arkadaş malum dönemdeyiz, her yer çatır çatır ürün yetiştirme çabasında kargolar ürünleri gönderme de aksamalara neden oluyor ve malum cuma efsane süper gibi dönemde ürün alıyorsunuz bunu da bekleyemiyorsanız ne diyeyim ben size. Hem yoğunluk zamanı ürün al hem de teslim edilemiyor diye sipariş iptal et böyle yapıyorsunuz da ortalık karışıyor iki gün daha geç elinize ulaşsa ölür müsünüz? Nasıl sabırsız bir milletiz aklım almıyor. Neymiş iki gün elime geç geldi iptal ettir.
|
Hangi ülkede yaşadığını bilmiyormuş gibi konuşuyorya herkes gülüyorum la
|
Altindan kalkamayacaklari isin altina girmisler robotik cevaplar veriyorlar 5 aralik en gec 5 aralik en gec saka gibiler.
|
YAPMAYIN, YAPTIRMAYIN HEPSİBURADA DENEN YERDEN ALIŞVERİŞ. BEDAVA VERSELER BİLE YAPMAYIN. Paranızla rezil olursunuz. sürekli değişen teslim tarihleri ile uğraşırşınız. Bir cep telofonu almak gibi hata yaptım Adapazarın a 1 hafta oldu kargodan bir haberler. Hiçbir şekilde bilgi alamıyoruz. Hem hepsiJet denen lanet kargo firmaları hemde hepsiburad bilmiyor. İade edin paramı Allah b....nızı vversin dememe rağmen 2 side birbirine yönlendiriyor. Biz yapamayız diyorlar. beni resmen zarara soktular. En kısa sürede inşallah bir bakana vs çatarlarda yanlışlıkla tamamen piyasadan silinirler. Hepsi burada denen lanet firmadan ve kargo şirketlerinden uzak durun. Hergün tarih değiştiriyorlar. Müşteri hizmetleri bilerek 10--15555 dakikadan önce açmıyor 2 sininde. 3 hafta sonrasına verdiler tarihi. 2 saat uzaklıkta levente evim oysaki adapazarından. Sürekli bir bahane sürekli müşteriyi aşağılama. Demokratik kongo cumhuriyetindeki en kötü firma bile bunlardan daha iyidir. Satıcı hepsiburada kendisi ama telefonun geleceğini bile zannetmiyırum. İnternnetteki şikayetleri okuyorum kesin kullanılmış gelme ihtimali bile var telefonun. Resmen pişman ettiler telefon aldığıma. Bunlar telefonu gönderinceye kadar banka kredisi ile yeni telefon şiparişi verdim n11 den çarşamba saat 14 de bugün perşembe saat 16 da telefon geldi. E bu adamlarda yoğun aynı şekilde indirimlerden vs. Bu güne kadar internetten yaptığım en kötü alışveriş olabilir. İnstagaramdan dolandırıcı butiklerden yapsam daha fazla memnun olurdum heralde.
Edit: iptal de etmiyorlar şiparişi. Hepsi jet hepsibuaradayı arayın onlar satış iptali yapacak diyor. Hepsi buradayı arıyorum onlara söyleyin kargoyu geri göndersinler onlar ile iptal edez edecez diyor. Tam bir çıkmaz. Gidip 5 aralıkta dava açacağım tüm dijital aldığım sms leri, müşteri hizmetleri ses kayıtları ile. |
Ben bugün hb üyeliğimi iptal ettirdim. Kargo firması bana bilgi vermeden, kargo teslim edilemediği için ürünü iade durumuna getirmiş. Hb ise 4 gün içinde tarafıma teslim edileceği garantisini telefonda verdiği halde... Sonra da yazmışlar bla bla bik bik... Aynı ürünü tekrar sipariş edeblirmişim
|
Flood oldu ama özetle birkaç bin kişi üyeliğini iptal ettirsin o zaman bakalım ne olur. Ayrıca bu bindirim indirim durumunu da yasal yollarla gündeme getirmek lazım. Burası ne yazık ki Afrika gibi. Kendince ucuz ürüne kavuşanın sistem üslup ahlak diye bir derdi de yok. Bu tür firmalar ülkemize cidden çok yakışıyor.
|
Uzun suredir zaten birsey aldigim bir site degildi. Biraz avantajli bir urun gordum. Aldim ama almaz olaydim
Alir almaz faturayi kestiler ama 10 gundur gonderim yok Iptal de edemiyorum. Baska yerden aliyim. Ne lanet bir site . Bidaha tovbe bu ders oldu. Bu site guvenilir degil. Tamam gonderme bari iptal secenegi sun onuda sunmuyor . Ayni urun trendyolda ama sayelerinde ordan indirimle alamiyorum. Onunda suresi doluyor. Sakin uzak durun hepsiburadadan. Basinizin agrimasini istemiyorsaniz tabi. Herturlu kapakladi resmen beni |
4ü telefon 30 kere alışveriş yapmışımdır hepsiburadadan 1 kere bile sorun yaşamadım.
Birisi de bu altıntıladığım mesajı cevaplamış yazmış ki 3 kuruş ucuz alacağım diye internetten telefon mu alınır gidiceksin mağazaya alıcaksın vs vs. Gidip teknosadan tekno bi kazık yemek istiyosanız sizin tercihinizdir beyler. Hoş ben oradan bile alsam internet sitesinden alıyorum ya, neyse! Kaldı ki 50-100 lira diye yapmıyoruz bi şeyi. Teknosa Mediamarkt hala çıkış fiyatına satıyor 2400 atıyorum hepsiburada da aynı cihaz 2000. Bu farkı görüp MAĞZADAN ELİCEN ABİİEEE diyip fazladan 300 400 lira veren benim gözümde morondur. He paranız çoktur koymaz 300-500 okey. Ama bizde öyle bi durum yok. |
efsane cuma sacmaligina inanip 59 tl ye saat aldim 5 gun once..bi baktim ki teslimati 31 aralik olarak degistirmis cakal satici..bak sen uyaniga,alibaba çinden toplu siparis vericek sonra beni tam 1.5 ay bekleticek.Aklimizla dalga geciyor bu dumbuk saticilar.Haliyle siparisi bugun iptal ettim.Hb yok trendyol yok n11 hepsinin uygulmasinida sildim.Hersey uckagit cakalcilarla dolmus ulke..lanet olsun..
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|