Şimdi Ara

Hepsiburada.com hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Alın lütfen okuyun arkadaşlar çektiğim rezaleti görün ve bu firmadan kesinlikle çöp dahi almayın sakın
    http://forum.donanimhaber.com/m_16542292/mpage_1/key_//tm.htm#16604296
    ben bu kadar lakayit bu kadar ilgisiz ve dolandırıcı bir firma görmedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: nohackmove

quote:

Orjinalden alıntı: Merzah

Sorma bende baya bir netten alışveriş yapıyorum ama sanalmarketim ve exa şu ana kadar gözüme girdi.Hepsiburada yine yaptı yapacağını kuzene kamera aldık 1 haftadır hala tedarik sürecinde.Kardeşim madem alet elinizde yok niye koyuyorsunuz listeye stokta var diye ayıptır yaa.Sürekli bizi mağdur etmeye bayılıyorlar. Tabii parayı zaten çekmişler artık akrttan gerisi mesele değil.

ben kredi kartı kullanmıyorum dolayısı ile nakit ve çok abartılı fiyatı olmayan ürünleri kendim alabiliyorum. nakit yani.

bu yüzden de nakit alışveriş yapabildiğim ve kapıda kargoya ödeme yaptığım web sitesi "weblebi" yi kullanıyorum.

fakat en son bir dvd istemiştim ve seri numarasını da yazmama rağmen, aynı isme sahip daha eski farklı bir dvd video gönderdiler. üstelik stokta olduğu gözüküyordu.

güzel yanı anında telefon açtım ve kargo 2-3 saate kadar geldi ve ürünü geri aldı. normalde 3 gün sonra ürünü gönderirler ama ertesi gün istediğim dvd yi gönderdiler.

Eğer kargo ücreti 4ytl den az olan bi online alışveriş sitesi bilen varsa onuda merak ettim.

arkadaşlar ereyonu tavsiye ederim kargo ücretide 3,5 ytl dir fiyatlarıda gerçekten uygun ve güvenli

• Hepsi burada.com da arkadaşım fare aldı 93 YTL lik

3 gundur tedarik sürecinde yazıyordu
    Doların fırladığı gun bir baktı fare 100 ytl olmuş
    Arkadaş siparişini kontrol etti
    "Talebiniz doğrultusunda siparişiniz iptal edildi "mesajı gördü karşısında ŞOK oldu
    USD artınca kafalarına göre siparişi iptal etmişler

Eee para ne olacak
    Ya iade ya da alışveriş çeki

O da başka bir şey alayım dedi bari
    başka fare seçti halen 4 gunoldu tedarik sürecinde

Mail attı sordu
    Çok yoğunuz tedarikçiden kaynaklanıyor vb bir basit cevap geldi

Bu sitenin telefonu nosunu blen var mı
    Arkadaş telefon edecek.
    Sitesinde biz göremedik
  • 216 633 10 00
  • arkadaşlar selam...
    ben de hepsiburada.com magdurlarındanım... öve öve bitiremeyen fiyatları uygun olan arkadaslardan ufak bi ricam olacak...www.koysepete.com ilewww.hepsiburada.com siteleri arasında rastgele bi ürün seçin ve görün kü aralarında minimum 20 ve 100 ytl lere kadar cıkan fiyat farklarını...
    bilinçli tüketici olalım,magdur olmayalım...
  • arkadaşlar ben de hepsiburada.com sitesinin mağduruyum..www.sikayetvar.com sitesindeki hepsiburada.com şikayetlerine bir bakın anlarsınız durumu..Ben elektronik alışverişlerimde vatanbilgisayarı kullanıyorum..Ben Tokat'ta ikamet ediyorum,geçen perşembe akşamı geç saatte usb bellek siparişi vermiştim cumartesi öğlen siparişim elimdeydi..
  • Herkes bence yazmalı arkadaşlar heryere hemde kimse alışveriş yapmasında görsünler günlerini
    Bu arada sikayetvar.com ada sikayetim var benim sanki sorunum çözülmüş gibi herşey güllük gülistanlık olmuş gibi beni razil ettikleri paramı gaspettikleri ve hala kartın parasına iade etmedilerini bile bile gülen surat simgesini yapıştırmışlar sanki ben çok mutluyum sağol hepsiburada demişim gibi yok öyle birşey yapmaları gerekeni hala yapmadıalr yapsalarda memnun yada mutlu değilim hiçbir zamanda olmayacağım hepsiburada yüzünden

• ben de hepsiburada.com dan 19.10.2007 tarihinde MSI M670 model dizüstü bilgisayar aldım. araya haftasonu girmesi sebebiyle ürün 22.10.2007 tarihinde elime geçti. aleti çalıştırmayı denediğimde bozuk olduğunu gördüm ve bir iki saat içinde ürünü hepsiburada ya geri gönderdim. 25.10.2007 tarihinde iade kaydını oluşturmalarına rağmen kredi kartına para iadesi yapılmadı. kendilerine telefon aracılığıyla hiçbir şekilde ulaşılmıyor, sitelerinden kendilerine ulaştığımda ise ya kalıp mesajlar ile cevap veriyorlar ya da işlemin olduğu ya da olacağı yönünde bir mesajla geçiştiriyorlar. tabi bu cevap verme süresinin bir günü geçtiği günler de oldu. kendilerinden özellikle ayrıntılı açıklama istediğim halde pek dikkate alınmadım. para iadesi işleminin en geç bir hafta olacağı konusunda kesin bir cevap vermişlerdi en sonunda ama onun da gerçekleşmediğini gördüm. tamam sonuçta iade edecekler, iade işlemlerinin prosedürü belki uzundur bunları da düşünmek lazım ama bu iade işlemlerinin gecikmesi yüzünden hem işlerimi halledemiyorum hem de bu gecikme hergün daha da çok moralimi bozuyor. sonuçta internet üzerinden alışveriş yaparken bayağı düşünmek gerekiyor ama ben bir daha pek düşünmeyeceğim çünkü hiçbir şekilde böyle alışveriş yapmak istemiyorum.

• hepsiburada.com benimde gözümden düştü sitede bulunan bircok ürün görünürde var fakat gercekte tedarik edilmesi mechul olan ürünler,verdiğim siparişi birkac kere stokta olmadıgı için uzun süre oyalayıp yok dediler,ee kardesim elinde yoksa tedarik edemiyosan neden stokta var diye yazıyosun.bu durum resmen tüketiciyi aldatma olayıdır.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.