Şimdi Ara

Hepsiburada.com hakkında..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sanal ortamdan alışveriş için hepsiburada.com u ilk defa denicem.. evhamlı bi tip olduğum için daha önce internetten hiç alışveriş yapmadım:) yani bu konulara yabancı olduğum için sizlere bi sorum olacaktı..
    benim sorum garanti belgesinin ya da faturanın üstünde benim ismim geçer mi, yani benim adıma düzenlenmiş fatura ya da garanti belgesi mi olur? ya da genel anlamda bi garanti belgesi ve fatura mı olur..
    benim ismim Özgür Kortaş mesela. bu isim, alışveriş yaptığıma dair herhangi bir belgede geçer mi?
    şimdiden teşekkür ediyorum ilgilenen arkadaşlara..

• Hepsi burada.com a hangi isimle üye oldunuzsa o isim geçer.Başka birinin adına olan kredi kartı da kullansanız alışverişi yaptığınız üye adına düzenlenir fatura zaten vatandaşlık no nuzu da ister sistem alışveriş sırasında.
    Ama üye adı ile kredi kartı üzerindeki isim farklı ise bir iki gün güvenlik kontrolü nedeni ile siparişin onaylanması gecikebilir.Mümkün olduğu kadar alışveriş te kullanlan kart ile üyelik adının aynı olmasına dikkat edin.

Bu arada alışverişi yapan üye adına kargo düzenlenir ve o teslim alabilir bunuda gözönünde bulundurun.
  • Peki arkadaşlar gelen ürünlerde bi aksaklık, bozukluk olabiliyor mu? ben fotoğraf makinası alıcam mesela.. hasarlı ve bozuk olma ihtimali olabiliyor mu? eğer oluyorsa hangi yolu izlemem gerekiyor?
  • Benim başıma hiç böyle bir sorun gelmedi.Olurda gelirse kargoyu alırken tutanak tutrusunuz
  • Ne kadar pimpiriklenirseniz o kadar aksilik çıkıyor. Rahat olun bence, olumlu düşünün olumlu olsun. Alacağınız ürün de nihayetinde insan yapısı, sorunlu, arızalı çıkabilir.
    Alış veriş esnasında teslimat adresi ve fatura adresi ayrı ayrı doldurulabilir. Bu konularda sıkıntınız olmaz. Sadece HB değil, diğer sitelerde de sistem bu şekilde işler. İçiniz rahat etmeyecekse bir mağazadan bi kaç lira fazla ödeyip elden alın bence.
  • geç gelebilir ancak. hasarlı olmaz herhalde, sanmam. hb geçtiğimiz birkaç ay boyunca teslimatlarda çok sıkıntı yaşattı ama son birkaç siparişimde problem çıkmadı. elektronik ürünlerin kutusunu darbe almayacak şekilde yapıyorlar zaten.

arkadaşın da dediği gibi fazla kafayı takmayın, sakınan göze çöp :)
  • Crosshair in bahsettiği sıkıntıları yaşamamak için siparişten önce bir mesajla stok kontrolü yaptırmanız iyi olacaktır.
  • çok güvenmediğiniz bir satıcı/site yoksa internetten alışveriş yapmayınız.. (dijital)

geri kalan herşey için canlı para..
  • hepsiburada türkiyenin en fazla tercih edilen alışveriş sitesi... alternatif olarak ereyon.com u da gözü kapalı tavsiye ederim.
    birde benim favori alışveriş sitem ama daha çok bilgisayar parçaları üzerine gelişmiş netsiparis.com.... üçündende güvenle alışveriş yapabilirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avanoss -- 21 Nisan 2012; 5:35:22 >
  • Ereyon kadar ....(harika)...... bir site yoktur. Ellerinde olmayan ürünü listelerler, ödersiniz göndermezler, kafalarına göre iptal ederler(tüketici haklarına aykırı olduğu halde)
    Hepsiburada kadar çözümsüz bir site yoktur, işiniz müşteri hizmetlerine kaldıysa şimddiden sabrınıza alıştırma yapınız.

Şansına güvenen varsa problem yok, ama ben artık şansa bırakmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mephistopheless -- 21 Nisan 2012; 13:01:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mephistopheless

Ereyon kadar ....(harika)...... bir site yoktur. Ellerinde olmayan ürünü listelerler, ödersiniz göndermezler, kafalarına göre iptal ederler(tüketici haklarına aykırı olduğu halde)
    Hepsiburada kadar çözümsüz bir site yoktur, işiniz müşteri hizmetlerine kaldıysa şimddiden sabrınıza alıştırma yapınız.

Şansına güvenen varsa problem yok, ama ben artık şansa bırakmıyorum.

Dört dörtlük bir sistem yok zaten... ben hepsiburadayı eski isminden beridir ( shoppingtr gibi bi ismi vardı yaklaşık 10 yıl önce ) kullanırım , ama hiçbir zaman mağdur olmadım.. bozuk üründe geldiği oldu , eksik gelende oldu , yanlış gelende oldu... (%1 bile değildir ama bunlar) ama sorunu her defasında kısa sürede çözdüler. ereyon ve diğerleri de o şekilde. ereyondan en az 6 - 7 telefon almışımdır , sadece 1 tanesi ellerinde yoktu ve onuda sağolsunlar arayıp bilgilendirdiler ve parayı 3 -5 gün içinde hesabıma aktardılar. onun haricinde tüm risklerine rağmen gayet memmunum. ayrıca ben ve benim gibi olan bi çok arkadaş için internetten alışveriş şart gibi bişey.. anadolunun küçük bi şehrinde yaşıyorum , ve aradığım şeyler ya olmuyor yada fiyatı çok yüksek oluyor mecburen internetten alıyoruz.

ben sadece tecrübelerimi paylaştım , eğer başka alternatifim olsaydı onu kullanırdım ama maalesef yok. Allaha şükür 10 küsür senedir internetten alışveriş yaparım ama daha bi zararı dokunmadı bana , hatta hem fiyat olarak hem evime kadar gelmesi olarak çokta kardayım diyebilirim. hepsiburada , ereyon , netsiparis , gold , hızlıal , bimeks , avrupatr , hepsisony , istanbulbilisim , btsony , buroteknik , deveyuku , ekopc, eksen , pcdepo aklıma gelen ve zamanda kullandığım siteler. en son pcdepo"dan laptopumu aldım. piyasa fiyatı o zaman 2.400 civarı olan laptopu buradan 1.700 e almıştım.. riskse eğer bu girmeye değer. üstelik para kaybetme gibi bi durumunuz da yok , en fazla ürün elimizde yok deyip paranı sonradan geri alırsın.. ayrıca bi seyehat edeceğim zaman otobus veya uçak biletimi her zaman internetten alırım , sinema biletimi her zaman internetten alırım... böyle bir imkan ve kolaylık varken ve güvenilir yerleride bildikten sonra hiç bir zaman sorun çıkmaz..

• Alışverişlerimde genelde hepsiburada ve sanalmarketimi kullanırım. Hatta fotoğraf makinesi de aldım. Şimdiye kadar problem yaşamadım. Herkes yüzyüze alışveriş ister ama internette herşey daha ucuz. Ayrıca ürün yelpazesi daha geniş. Bu yüzden tercih edilirliği fazla.
  • s2950 almıştım,mikrofonu bozuk çıktı,bende uğraşmak için yollamadım tekrar,30 TL'ye yaptırdım,ancak hepsi öyle olacak diye bir şey yok,yine de beğeniyorum.
  • hepsiburada dan 10 defa ürün almışımdır bir problem çıkmadı.Ama şöle elektronik bişi almaya gelince huylanırım herhalde. ellemem koklamam lazım :D
  • ben de birşeyler alacağım zaman önce gider canlı canlı görüp incelerim, model numarasını alır internet fiyatını incelerim nerde en uygunsa oradan alırım. incehesap ve hızlıal da tavsiye edeceğim siteler arasındadır. fotoğraf malzemeleri için fotozeynep'i tek geçerim
  • Hepsiburada.com Dahil Hiç Bi İnternet Sitesinden Alışevriş yapmanızı Tavsiye Etmem Arkadaslar
    Bi Kere Orada Yapılan Yorumların Cogu Objektif Değil.Site Calısanlarının Yapmıs Oldugu Bir Cok Yorum Var.
    Ürün Hakkında Olumsuz Bi Yorum Yapın Ve Bekleyin Bakalım yayınlayacaklarmı? HAYIR.Cünkü O ürünün Satışı Onlar İçin Önemli
    Ve Son Olarak Kargolama Gönderme Ürün Değişimi İade vs De Cok Fazla Problem Cıktıgını okudum.
    Google Amcaya Hepsiburada.com Guvenlimi Vs Türü Bİ Şey Yazın Milletin İsyanını Okuyun.
    Uyarması BEnden Sevgiler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.