Beyler aranızda hepsiburada.comdan alışweriş yapan warsa siparişlerinin kaç gün içerisinde geldiğini yazarlarsa çk makbule geçcek ( yorumlarınızı bekliorum )
kardeş internetten satış yapan siteler stok tutmuyorlar.yani ne olacağı belli olmaz 1 günde gelen,2 günde gelen,3 günde gelen var.bazıları 1 haftada geliyor.eğer ürün alacaksan bence hepsi burada yı ara sor bakalım tedarikçilerinde ürün var mıymış.umarım yardımcı olmuşumdur hayırlı alış verişler
Biraz şans işi ,alacağın ürüne bağlı.Ben edirne de oturuyorum en geç üç iş günü içinde geldi aldığım ürünler
ben hepsiburada dan çok alışveriş yaptım en fazla 3 iş günü içinde geliyor.zaten hsabını takip edersen orda temin edilmektedir yazar zaten kargoya verildiğinde de hem telefona msj hemde mailine msj gelir.korkma yani o siteden bi zarar gelmez.ama yinede içine siniyorsa ilgili bir telefon numarasından yada bir mail adresinden ulaşarak birebir görüşebilirsin..
yorum yapan herkese teşekkür ediorm :D
ayrıca sen beylere sormuşsun ama ben bir bayan olarak cvp yazdım sana
dostum bende o siteden alışveriş yaptım. ayıptır sölemesi valideye bulaşık makinesi almıştım. pazartesi sipariş verdim perşembe günü elime ulaştı. her aşamada seni bilgilendiriyorlar zaten. ürün paketlidiğinde bi mail atıyorlar. sonra kargoya verildiğinde de mail atıyorlar. o maille birlikte birde kargo takip numarası veriyorlar. o numaayla kargodan takip edebiliyorsun artık.
quote:
Orjinalden alıntı: meryüzlü
dostum bende o siteden alışveriş yaptım. ayıptır sölemesi valideye bulaşık makinesi almıştım. pazartesi sipariş verdim perşembe günü elime ulaştı. her aşamada seni bilgilendiriyorlar zaten. ürün paketlidiğinde bi mail atıyorlar. sonra kargoya verildiğinde de mail atıyorlar. o maille birlikte birde kargo takip numarası veriyorlar. o numaayla kargodan takip edebiliyorsun artık.
saolasın birader
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme