Şimdi Ara

Hepsiburada.com Paypal ve Alertpay Kabul Etse Alışveriş Yapar mısınız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Hepsiburada.com Paypal ve Alertpay Kabul Etse Alışveriş Yapar mısınız ?

(En Son Oy Tarihi: 7.3.2016)
Giriş
  • Beyler, Bayanlar anket oldukça anlaşılır..Bildiğiniz gibi yabancı ülkelerde birçok alışveriş sitesi AlertPay veya Paypal ödemelerini kabul ediyor ancak günümüz Türkiyesinde böyle bir imkanımız yok ve bu bence büyük bir eksiklik..
    Konu sadece Hepsiburada.com değil Türkiye'deki tüm alışveriş sitelerini kapsıyor...Oylamayı ona göre yaparsak daha sağlıklı sonuç çıkar ortaya..

"Hepsiburada.com'da birçok ödeme seçeneği var neden alertpay veya paypal'a ihtiyaç duyalım ki ? denemeyin"
    Mesela kredi kartıyla ödeme seçeneği bulunuyor ancak herkes kredi kartı kullanmak zorunda değil ve herkes alışveriş sitelerine güvenmek zorunda da değil !
    Havale seçeneği bulunuyor ancak oturduğumuz yerden alışveriş yaptıktan sonra banka banka dolaşıp havaleyle uğraşmanın ne esprisi kalıyor !
    Kapıda ödeme seçeneği bulunuyor ancak belli bölgeler dahilinde !

Anket önemli beyler, bayanlar hadi katılalım

• hiçkimsenin mi alertpay veya paypal hesabı yok adamlar haklıymış neden böyle bir işe girsinler ki..
  • Kesinlikle gerekli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Denizler İmparatoru

Kesinlikle gerekli

• evet yapardım tabi
  • hayır demek yanlış olur
  • Gerekli tabii
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • neden olmasın..
  • O değilde kapıda ödeme seçeneği daha da geliştirilse her bölgeye olabilse çok daha iyi olur. İnsanımızda haliyle bir korku oluyor neden şifremi gireyim diye?
    Ptt kargo değil sürat kargo ile geçende alışveriş yaptım 5 lira fazla ödeyerek kapıda ödedim içim rahat en azından.
  • hepsiburada'dan paypalla alışveriş yapmanın hiç bi getirisi olmaz ama gerekirse yaparım.
  • yaparım.
  • evet
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.