Şimdi Ara

Hepsiburada.com ve Hepsiexpress Çalışan Rezaleti

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelik forumda açtığım sanırım ilk rezalet konum. Rezalet gelecek olursak...
    Hepsiburada.com'dan satın aldığım ürün 10 ağustos günü hepsiexpress kargo firması ile teslim edildi ancak teslimat sırasında bazı sıkıntılar çıktı.
    Kargoyu getiren eleman apartmanın için adımı yüksek sesle bağırmaya başladı, ben de kapıyı açıp çıktığımda bulunduğum kata çağırdım.
    Kargomu teslim aldıktan sonra elemana neden bağırdığını sordum, o da apartmandaki dairemin hangisi olduğunu bilemediği için böyle yapması gerektiğini söyledi, cep telefonu kullanmazmış mış.
    Bende herkesi rahatsız etmeye hakkın yok, çek kit kapımdan dedim sonra eleman "işte bunu bana diyemezsin" diyerek üzerime yürüdü, ayağını kapımdan içeri attı.
    Sonra kurtlar vadisi karakteri gibi kafasını elini sallama başladı, gerçekten gülmemek için kendimi zor tutuyordum ama neyse.
    Daha sonra buna bana saldıracak mısın diye bir kaç kez sorup yine kovdum kapımdan ve çekti gitti.
    Her neyse sonrasında 0850 252 40 00 numarasından hepsiburada çalışanına durumu anlattım ve şikayet oluşturdum ancak bugün aradığımda bana hakkınızda yapılmış bir şikayet yok, buradan şikayet alamam yazılı iletin denildi. Yani belli ki mimlenmişim, yokuş yapıyorlar.

hepsiburada.com evet tek el, ucuz olabilir ancak böyle de iki yüzlü alçak firmadır. Hukuk devleti olsak şikayet ederim ancak değil bu kurtlar vadisi kılıklı çocuğu, eve giren hırsızı ile hoş görüp cezasız bırakıyorlar. Yani etsen kime ne etcen. Orada ağzını burnunu kırsan sen mahkemelerde sürünecen. işte böyle garip bir ülke oldu burası.

Şimdi fişlendiğim için çağrı merkezini arasam da ulaşamıyorum çünkü müzik çalıyor ve meşgule atıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLogic -- 19 Ağustos 2019; 16:19:54 >

• Sende de müthiş bir kriz yönetimi varmış. "herkesi rahatsız etmeye hakkın yok, çek git kapımdan" böyle bir durum karşısında denilecek laf mı? Onun yaptığı ne kadar yanlışsa senin takındığın tavır da yanlış. Ülke insanı düzgün iletişim kurmayı bile bilmiyor gerçekten...
  • Sende de müthiş bir kriz yönetimi varmış. "herkesi rahatsız etmeye hakkın yok, çek git kapımdan" böyle bir durum karşısında denilecek laf mı? Onun yaptığı ne kadar yanlışsa senin takındığın tavır da yanlış. Ülke insanı düzgün iletişim kurmayı bile bilmiyor gerçekten...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Proopiomelanocortin

Sende de müthiş bir kriz yönetimi varmış. "herkesi rahatsız etmeye hakkın yok, çek git kapımdan" böyle bir durum karşısında denilecek laf mı? Onun yaptığı ne kadar yanlışsa senin takındığın tavır da yanlış. Ülke insanı düzgün iletişim kurmayı bile bilmiyor gerçekten...
    Aynı davranışı 9.kez yapınca yapacak bir şey yok. Ayrıca delinin ses tonunu görsen sanki askerde koğuşu ayağa kaldırıyor. Süreç devam ediyor, savcılığa suç duyurusu için bir avukatla görüşmem var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.