Şimdi Ara

Hepsiburada.com Yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, bende uzun süredir hepsiburada'dan alışveriş yapıyorum, son bilgisayarımın bütün parçalarını
    hepsiburada'dan aldım ve her zaman siparişlerim sorunsuz geldi. İlk defa siparişimi 2 haftadır bekletiyorlar,
    son 1 haftadır da çıkışa hazır görünüyor. Müşteri hizmetlerine dün attığım mesaja biraz önce gelen cevap
    aşağıda:

"Amacımız tüm müşterilerimize koşulsuz memnuniyet sağlayacak bir alışveriş sunmak olduğundan,
    hızla gelişen teknolojiye ayak uydurarak bu teknolojiyi işlerimize ve sizlere daha iyi hizmet verebilmek
    için kullanmak adına lojistik departmanımızda sistem değişikliğini gerçekleştirmiş bulunmaktayız.Bu nedenle
    siparişinizin kargolama aşaması ve sonrasında kısa süreli gecikmeler yaşanabilmektedir.Bu problemler kısa
    süre içersinde aşılarak sizlere daha iyi bir şekilde hizmet verebiliyor olacağız.Talebiniz dikkate alınmış olup
    işlemlerinizin hızlandırılması yönünde gerekli yönlendirme sağlanacaktır.Yaşanan gecikmeden ötürü siz değerli
    müşterimizden özür dileriz.
    Saygılarımızla"…

Yani en azından oradalar, umarım mesajda dediklerini yapıp herkezin siparişini en kısa zamanda gönderirler ve
    yine umarım bu işin içinden yüzakı ile çıkarlar zira herkezin sabrının bir sınırı var. Benim bundan sonrası için
    planım öncelikle fiziki mağazalardan dokunarak alışveriş etmek, sonra interneti düşünmek..

• Benim siparişim için de mesaj atmışlar gün içinde kargoya verilecek diye, şu saate geldi hala paketlemede görünüyor ürünler.
  • Sorun şu işte bana bu gibi mesajları 20 gün önce yollamaya başladılar. Bu mesajıda ilk olarak 10 - 13 gün kadar önce attılar. Ve geçen süreçte bu mesajı tam 6 defa kopyaladılar. Ben artık çileden çıkıp uslübumu bozunca da artık herhangi bir şekilde yanıt vermiyorlar. Özetle muhtemelen ben sizin 2 hafta fazladan beklemiş bir haliniz oluyorum. Önümüzdeki 2 3 hafta daha sizin ürünlerinizi de yollamaz ve sorduğunuz alakalı alakasız her konuya bu mesajı yapıştırırlarsa siz de tam olarak benim ve ben gibi çok fazla kişinin olduğu kadar sinirli olacaksınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

Benim siparişim için de mesaj atmışlar gün içinde kargoya verilecek diye, şu saate geldi hala paketlemede görünüyor ürünler.

Kesin bir gün vermişler mi? Gün içinde ama hangi gün?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elaman

quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

Benim siparişim için de mesaj atmışlar gün içinde kargoya verilecek diye, şu saate geldi hala paketlemede görünüyor ürünler.

Kesin bir gün vermişler mi? Gün içinde ama hangi gün?

quote:

26.07.2011 09:03:49 Tarihinde Mesajınıza Cevap Verilmiştir.

Ürününüz gün içerisine kargoya verilecektir.

Saygılarımla.

Benim bildiğim günü kasteder ama tabi söz konusu HB olunca insan şüphe ediyor.

• elaman sana hak veriyorum, benimde elimde 2tb ext harddisk içinde 350'ye yakın mkv, flv, avi film
    var. bir media player siparişi verdik hepsiburadadan gelecekte izleyeceğiz inşallah, şeytan diyor git
    bir mağazadan al diye ama verdik parasını bir kere, iptalde edemiyoruz, sinir sinir bekleyeceğiz,
    el mahkum.. Bir musubet bin nasihattan evlaymış, bundan sonra internet alışverişi minimum bende..
  • quote:

Orijinalden alıntı: duner2000
    elaman sana hak veriyorum, benimde elimde 2tb ext harddisk içinde 350'ye yakın mkv, flv, avi film
    var. bir media player siparişi verdik hepsiburadadan gelecekte izleyeceğiz inşallah, şeytan diyor git
    bir mağazadan al diye ama verdik parasını bir kere, iptalde edemiyoruz, sinir sinir bekleyeceğiz,
    el mahkum.. Bir musubet bin nasihattan evlaymış, bundan sonra internet alışverişi minimum bende..
    Malesef dostum adamların zararı sadece kendilerine de dokunmadı. TR'de internetten alışverişe az da olsa artan güveni ciddi ölçüde sarstılar. Sadece HB yüzünden "internetten alışveriş yapmam artık en çok güvendiğim firma bile bunu yapabiliyorsa diğerleri neler yapmaz" tarzında o kadar çok yazı okudum ki anlatamam. Sonuç itibariyle internetten alışveriş yapılamayınca reklam geliri diye de birşey kalmaz. Sonuç olarak domino etkisi ile internet piyasasını sarsar. Bugün onları koruyan tüm internet yayınları aslında kendilerine de nasıl bir darbe vurulduğunu anlamalı. Ben DH'nin yerinde olsam anasayfamdan banerlarını kaldırırdım. Sonuç itibariyle bu adamlar şu an dolandırıcı pozisyonunda ve onların reklamını yapmak suça iştiraak olmuş olmuyor mu sizce de?

• http://www.sikayetvar.com/sikayet/no/897701/g/Hepsiburadacom++7+Gundur+Para+Iadesi+Yapilmadi!

Para iadesi de yapamıyorlar anlaşılan.

Artı olarak buradaki şikayetlerde yazıyor yahttp://www.sikayetvar.com/arama/p/1/?typex=1&q=hepsiburada&x=0/g/ hesapta müşteriye ulaşıldı bilgi verildi vs diye. Külliyen yalan. Aynısını benim iki ilanımada yazdılar lakin hiç bir şekilde en ufak bir geri dönüş yapılmadı. Zaten geri dönüş yapılmayacağını bildiğim için 2. ilanımın en başına bunları yazdım:

quote:

İlk olarak şimdi buraya hemen bir şablon mesaj yapıştıracaklar. Evet aşağıda gördüğünüz bu şablon mesajda yazanlar doğru değil. Müşteriyle irtibata geçildiği sorunun çözüldüğü vs yok.

İnternette insanlar bu siteden olan mağduriyetlerini ve gönderilmeyen ürünlerini dile getirmek için forumlar dolusu mesaj yazmışlar, e-devlet kapısı altında gönderilmeyen siparişlerle ilgili onlarca hakem heyeti başvurusu var. Buraya yapıştıracakları mesajda bahsettikleri müşteri hizmetlerine ulaşmak için çırpınıyorum fakat kaç tane mesajım günlerdir cevapsız olarak duruyor. Aratın göreceksiniz!
    İnanmayan buyursun baksın:
    http://www.sikayetvar.com/sikayet/no/896606/g/Hepsiburadacom+Bebegimizin+Esyalari+Gelmedi!

Adamlar pişkin pişkin bu yazdıklarımdan sonra bile aynı şablon mesajı yapıştırdılar. Özetle şikayetlerin tek satırını bile okumuyorlar. Zaten vurmuş piyasayı onbinlerce alacaklı ve dolandırdığı müşteri var. Hangi birisini okuyacak. Mesela dolar bu kadar yüksekken vurabildikleri kadar vurgun yapmak. Sonlarının ne olacağını beraberce göreceğiz.

• HB'den açtığım mesajlara şablon mesaj yapıştırmaya devam ediyorlar. Bu durum karşısında ben de kendi şablonumu hazırladım onlar bana yolladıkça ben de onlara bunu yolluyorum:

quote:

BANA LAF SALATASINI BIRAKIN KARDEŞİM. HERKESE YAPIŞTIRDIĞINIZ BİR TANE ŞABLON MESAJLA MI KAFALAYACAKSINIZ SİZ BENİ? YAKINDA AVUKATIMIDAN GELEN RESMİ EVRAKLAR ELİNİZDE OLUR. TÜM YAZILANI ÇİZİLENİ AY AY SAAT SAAT KAYIT ALTINA ALIYORUZ. İNTERNETTEKİ MAĞDUR KİŞİLERİN YAZDIKLARIYLA BERABER HEPSİ DAVA DOSYAMIZDA YER ALIYOR. AYRICA HER YERDE BU DURUMU YAZMAYA DEVAM EDİYORUM AMA SİZE LİNKLERİNİ YOLLAMAYACAĞIM ÇÜNKÜ SİLDİRİYORSUNUZ. NE KADAR ÇOK İNSAN DUYARSA O KADAR İTİBARINIZ SARSILIR VE KİMSE SİZİN TUZAĞINIZA DÜŞMEZ. SİZ BENİM PREMATÜRE DOĞAN 10 GÜNLÜK BEBEĞİMİ REZİL ETTİNİZ BİR OYUN PARKINI YOLLAYAMADINIZ YERLERDE YATIRDINIZ ALLAH TA SİZİN TOPUNUZUN BELASINI VERSİN. İŞALLAH HAPİSLERE DÜŞTÜĞÜNÜZÜ DE GÖRÜP DUYACAĞIZ. BEN BU PARAYI YA DA ÜRÜNLERİMİ SİZDEN ALMADAN DA BU İŞİN PEŞİNİ BIRAKMAYACAĞIM. ŞİMDİ NE ****** VARSA GÖRÜN. BANA DA BİR DAHA ŞABLON MESAJ YAPIŞTIRANIN DA....

• magdurlar ortaya ciksin . face de grup filan kuralım bence.
    3-4 kisi gorunuyoruz.

ben bankaya faks cekecegim yarın.

eger durum bu kadar ciddiyse

haber sitelerine ve gazetelere mail atabiliriz
    savcılıga suc duyurusunda bulunuruz

seviye buysa bilgilerimizi vs de satılabilir
  • Kesinlikle 3-4 kişi değiliz fakat dh de malesef 3-4 kişiyiz. Çünkü açılan her mesajı dh yönetimi sildi ve canı yanan insanlar burada örgütlenemedi. Şikayet var'a yazdıklar orada kaç bin kişi olduğuna bakabilirsiniz. Ayrıca uzakta aramaya da gerek yokhttp://www.facebook.com/Hepsiburada?ref=ts hepsiburadanın kendi face grubunda en baştaki hepsiburada gönderisinin altındaki kullanıcı yorumlarına bakmanız yeterli. Şu anda 1600 küsür isyan dolu yorum var. Twitter da da durum buna yakındı. Ayrıca e-devlet altında ki şikayetlerde ciddi derecede. Ben sadece merak ediyorum batmayı düşünmeyen bir şirket bunu yapar mı ve buradan nasıl geri dönülür ya da bu saatten sonra dönmek mümkünmüdür? Unutmadan kesinlikle ben seviyesizlik yapmak istemezdim. Lakin bende sizler gibi parayı kolay kazanmıyorum ve adamlar gözümüze baka baka bizi salak yerine koyuyorlar. Bu durum çok ağırıma gidiyor. Amaçları gerçekten taşınmak vs olsaydı. Koyarlardı siteye kilidi, syn müşteriler biz taşınıyoruz şu kadar zaman mal da yok satışta yok. sözleşmeniz önünüzde bekleyin beklemeyen de söylesin iptal edelim derlerdi. ALLAH'ın kulu da isyan etmezdi. En azından alınları açık olurlardı yarın birgün sana bana sorduklarında ya taşınırken bizi üzdüler ama sağlam şirket yamuk olmaz derdik. Bazen hb'yi savunan arkadaşlar çıkıyor onlara soruyorum, artık size birisi HB nasıl diye sorsa iyidir sağlamdır diyebilirmisiniz? Bence hiç kimse diyemez diyen de yalan söyler e bu durumda ki bir firmanın da sonu sizce ne olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elaman -- 27 Temmuz 2011; 5:43:53 >

• ugur2005 banka ile gelişmeler hakkında bilgi verirsen iyi olur aynı yolu kullanmak isteyenler için.(benim gibi)

bu arada tüketiciyi koruma yasası sözleşmeden sonra 30+10=40 gün teslim süresi olduğu yazıyor, bu daha çok
    satıcıyı koruyor gibime geldi ama esas aşağıda (Cayma hakkı 7gün bu arada):
    "MESAFELİ SÖZLEŞMELER
    Madde 9/A - (Ek madde: 06/03/2003 - 4822 S.K./14. md.)
    Mesafeli sözleşmeler; yazılı, görsel, telefon ve elektronik ortamda veya diğer iletişim araçları kullanılarak ve tüketicilerle karşı karşıya gelinmeksizin yapılan ve malın veya hizmetin tüketiciye anında veya sonradan teslimi veya ifası kararlaştırılan sözleşmelerdir.
    Mesafeli satış sözleşmesinin akdinden önce, ayrıntıları Bakanlıkça çıkarılacak tebliğle belirlenecek bilgilerin tüketiciye verilmesi zorunludur. Tüketici, bu bilgileri edindiğini yazılı olarak teyit etmedikçe sözleşme akdedilemez. Elektronik ortamda yapılan sözleşmelerde teyid işlemi, yine elektronik ortamda yapılır.
    Satıcı ve sağlayıcı, tüketicinin siparişi kendisine ulaştığı andan itibaren otuz gün içerisinde edimini yerine getirir. Bu süre, tüketiciye daha önceden yazılı olarak bildirilmek koşuluyla en fazla on gün uzatılabilir.
    Satıcı veya sağlayıcı elektronik ortamda tüketiciye teslim edilen gayri maddi malların veya sunulan hizmetlerin teslimatının ayıpsız olarak yapıldığını ispatla yükümlüdür.
    Cayma hakkı süresince sözleşmeye konu olan mal veya hizmet karşılığında tüketiciden herhangi bir isim altında ödeme yapmasının veya borç altına sokan herhangi bir belge vermesinin istenemeyeceğine ilişkin hükümler dışında kapıdan satışlara ilişkin hükümler mesafeli sözleşmelere de uygulanır.
    Satıcı veya sağlayıcı cayma bildiriminin kendisine ulaştığı tarihten itibaren on gün içinde almış olduğu bedeli, kıymetli evrakı ve tüketiciyi bu hukuki işlemden dolayı borç altına sokan her türlü belgeyi iade etmek ve yirmi gün içerisinde de malı geri almakla yükümlüdür."

• Öncelikle Elaman'a daha sonra tüm madur olanlara sabır diliyorum.Ben de 4-5 defa alışveriş yaptım HB den.300 tl lik alışveriş de oldu 25 tl lik de.Bu siparişlerin 1 tanesi hariç diğerlerinde bir sorunla karşılaşmadım.MB Warband oyununu almıştım HB den.15 güne yakın tedarik aşaması sürdü.Kargo da zaten pek sorun olmuyor.Aras'la en geç 3 günde geliyor.

Fakat

Gözlemlerime göre HB bu günlerde işini pek beceremiyor.Sipariş üzerine ürünü sipariş ettiği için bu tür sorunlar oluyor.Yani ürünler Stokta hazır bulunmuyor.Siz siparişi verince onlarda ürünü üretici firmadan sipariş ediyor.Aslında bu sistemi iyi yürütüyordu HB ama anlaşılan artık beceremiyor.Bu olaylar arttıkça müşterinin güveni azalıyor görüldüğü gibi..

Bu sebeplerden bir çok kişi Stoklu çalışan firmaları tercih ediyor.Pazartesi günü Webdenal'dan F710 wireless gamepad siparişi verdim.Adamların stoğunda vardı ve ertesi günü kargoya verdiler ( havaleden dolayı 1 gün gecikti).Ve bugün elimde ürün.

• bence olay stok sorunu değil benim ürünler 1 ün tedarik sürecinde bekledi ardından 8 gün boyunca kargoya teslim aşamasında bekledi mal ellerin sorun kargolama bölümünde çok fazla yoğunluk varmış her aramamda söyledikler buydu herdafasındada acil sipariş kaydı almalarına rağmen aradan 9 gün geçtikten sonra iptal ettim. habugün gelir haya yarın diye diye bekledim keşke ilk anda iptal etseymişim.
  • 2 ürün aldım yanında da dandik iki hediyesi vardı. Gerizekalılar hediyeleri yolladılar ihtiyacım olan ürünler hala çıkışa hazır diye bekletiliyor. Allah belasını versin bu firmanın.

• Ürünlerim 10 gün tedarik süresinde, 10 gün de kargo sırasında bekledi ve kısım kısım gelmeye başladı. Bugün de kalan tüm mallar kargoya verilmiş. Problem bence de Kargo bölümünde. Ben çözeceklerine inanıyorum..
  • Nasıl bir kargo bölümüymüş öyle.
  • Hepsiburada ha?
    Geçmiş olsun kardeşim.
  • gecmis olsun hocam.merak ediyirum bu isi hukuki bir yani yok mu?yani sukayet edilebilecek bir makam.yavrunuzun ahini alanlara cekilen sikintilara yazdiklariniz az bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lyldz -- 2 Ağustos 2011; 1:23:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mnf.trb

Öncelikle Elaman'a daha sonra tüm madur olanlara sabır diliyorum.Ben de 4-5 defa alışveriş yaptım HB den.300 tl lik alışveriş de oldu 25 tl lik de.Bu siparişlerin 1 tanesi hariç diğerlerinde bir sorunla karşılaşmadım.MB Warband oyununu almıştım HB den.15 güne yakın tedarik aşaması sürdü.Kargo da zaten pek sorun olmuyor.Aras'la en geç 3 günde geliyor.

Fakat

Gözlemlerime göre HB bu günlerde işini pek beceremiyor.Sipariş üzerine ürünü sipariş ettiği için bu tür sorunlar oluyor.Yani ürünler Stokta hazır bulunmuyor.Siz siparişi verince onlarda ürünü üretici firmadan sipariş ediyor.Aslında bu sistemi iyi yürütüyordu HB ama anlaşılan artık beceremiyor.Bu olaylar arttıkça müşterinin güveni azalıyor görüldüğü gibi..

Bu sebeplerden bir çok kişi Stoklu çalışan firmaları tercih ediyor.Pazartesi günü Webdenal'dan F710 wireless gamepad siparişi verdim.Adamların stoğunda vardı ve ertesi günü kargoya verdiler ( havaleden dolayı 1 gün gecikti).Ve bugün elimde ürün.

aras demeyin bana gözüm dönüyor

neyse ben bir defa alışveriş yaptım şimdiye kadar ama batma gibi bir durum yok be kardeşim öyle bir şey olsa doğan grubu batar o da neredeyse inkansız bir şey

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.