Şimdi Ara

Hepsiburada Corona Fırsatçılığı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
7.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
93 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Amroth.

Dün akşam baktıgımda şu ürünler 200-250 lira gibi bişeydi, gece saglık bakanlıgı türkiyede virus var açıklamasından sonra fiyatları böle yapmışlar, olurda biri denk gelir alır diye heralde :D

Kendi maskemi kendim yaparim bu itlere vermem bu paralari

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler sakin olun
    Sizin yuzunuzden oluyor

KOLONYA MASKE FALAN HIKAYE.

iyi sen aldın. Ben alamadım. Ben hasta olursam sen de hasta olacaksın kaçarın YOOOOOK. Salgın olursa 1 ton kolonya aaaaaaal maske aaal hayatın zehir olacak dışarı cıkamayacaksın bile.!!

Not. Satılan kolonyaların icinde %50 alkol bile yoooooook.
    %60 %80 yaziyorlar ustune YAAAALAAAAAAN. %80 alti hicbir virüsü öldüremez.!!!! Yayın bu bilgileri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan bu kadar talep varken satın işte hem sürümden kazanın hem milletin işi görülsün hatta belki birinin hayatını kurtaracak bu ürün ama yok madem talep var 10 kat artıralım fiyatı alan alsın parası olmayan faydalanamasın. Umarım bu çakallığı yapanlar masum insanlar yerine yakalanır hastalığa da (ölmesinler ama istemem ne olursa olsun) belki biraz olsun insanlık nedir anlarlar.

• El dezenfektesi virüs öldürmez Allah aşkına girin el dezenfekte ne işe yarar yazın mikroorganizmalarıda öldürmez.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 498 tl neymiş kardeşim, 999.999 tl yapın kurtulun

• HFA- Bildirimi uygulamasından böylelerini şikayet edin ki haklarında işlem başlasın... sözde herkes müslüman!!
  • Ticaret Bakanlığına şikayet edebiliyoruz öyle bir haber okumuştum internetten bunların hepsini şikayet etmek gerekiyor pis fırsatcılar
  • bir olay oldu yine fırsatçılara gün doğdu . 10 bin tl nedir ya hiçmi vicdan yok sizde :(
  • bu coronavirus olayi aslinda ciddi bi durum
    olayi tii ye alip firsatciliga cevirenlere hakiki bi ceza vermek gerek aslinda
    cocuk oyunu sanki..
    gerci bu devlet firsatciya ceza degil, ozgurluk verir

• Domates,soğanda Tanzim yapıldı,neden dezenfektan ve Kolonyada yapılmasın...Bu da mümkün ama uyanıklar olacağı için 3-4 maske,sınırlı ölçüde Kolonya ve El dezenfektanı pekala uygun fiyata satılabilir..Umarım burada da suistimal edip tanzimleri bombalamazlar...
  • kolonya molonya virüsten korumaz bu fırsatçı kurbalara para kazandırmayın. ortamda korona virüsü varsa hava yoluyla gözünüzden bile girer. faydası olsa çinliler kullanırdı
  • hepsiburada, mağazacılık sistemine geçtiği için fiyatları kendisi belirlemiyor. ürün sahibi kimse o yazıyor. aynısı trendyolda makarna üzerinden olmuştu. hepsiburada.com'un şikayet sayfasına şikayet edin, ürünü kaldırırlar.
  • Bunlar acımayacaksın 104 bin tl cezayı geçireceksin.Baktın hala yapıyor 100 kat ceza ile belini doğrultamayacak duruma getireceksin. Bunlara anladığı dilden konuşmazsan bu fırsatçılar bitmez.
    Bu arada suçlu hepsiburada değil. Orada satış yapan firma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.Rodriguez -- 13 Mart 2020; 15:32:17 >
  • Denk geldiğiniz bu fahiş fiyatları bakanlığa şikayet etmezseniz sızlanmaya hakkınız yok benden söylemesi.

Amazon Amerika mesela bu fırsatçıların kendi platformunda fahiş fiyattan satış yapmasına izin vermiyor ama bizim ahlaksız karaktersiz bu kendi sitesinde satış yapmaya izin verip komisyon alan firmalarımızın alacağı paradan başka bir şey umrunda değil.
    Bu durumda da arkamızda devlet var.

Ticaret Bakanlığının HFA Bildirim uygulamasını kullanabilirsiniz.
    https://forum.donanimhaber.com/firsatci-cakal-isletmeler-nasil-sikayet-edilir-iceride--142374234
  • furkanta_resmi kullanıcısına yanıt
    Hangi malın en düşük en yüksek ortalama kaç paraya satıldığının verisi bu adamların elinde var. Gayet kolay bir şekilde fırsatçılığı önleyebilirler ama onların da işine geldiği için bilerek önlemiyorlar
  • Yakında Kolonya lobisi ortaya çıkar...
  • corona da böyle yapan insanımız istanbul depreminde ne yapar Allah bilir. Kendimizden başka düşman aramamıza gerek yok.

• Balık baştan kokar kardeşim. Ne bekliyordunuz. Ülkede çalan çalana. Soyan soyana. Hortumlayan hortumlayana. Kim ne koparırsa artık... Bal tutan parmağını yalıyor.
    4 ay önce 1 kutu maskeyi 14 liraya aldım. Sebebi de sürekli metrobüs kullandığım için grip olanlardan bana bulaşmasın. Bende evdeki yeni doğan bebeğime bulaştırmayayım diye kullanıyordum. Ben maske takarken millet andaval gibi bana bakıyordu bu adam ne ayak diye :)
    Şimdi virüsü fırsat bilen Allahtan korkmaz, şerefsiz, namussuz fırsatçılar yüzünden 1 kutu maske 200-300 lira olmuş durumda.
    Sorsan herkes Müslüman ama bütün puştluklar bizim insanımızda ! Bu ülkenin insanı herşeyi hak ediyor. Corona morona az bile !
  • Otobüs firmaları dün fırsattan istifade resmen üçkağıtçılık yapmışlar... Yurtdışındayım beni doğrudan ilgilendirmiyor ama şikayet ettim, etmeye devam edeceğim.

Siz de karşılaşırsanız mutlaka şikayet ediniz... Her tür firma için çekinmeyin.

Hfa-bildirim uygulama adı. App Store'da ve Play Store'da.

Avrupa'da bu kültür olduğu için kimse kazıklamaya kalkmıyor kolay kolay...

Biz maalesef hakkımızı aramıyoruz.

Forumda kaç kişi bu gece bilet almıştır, sonuçta 7 Milyon Üniversite öğrencisi var.

Bakalım şikayet sonuçları ne olacak...

Hepsiburada Corona Fırsatçılığı

Bunlar da fiyatları değiştirdiklerine dair kanıtlar.

Bugün Hepsiburada Corona Fırsatçılığı

İleri tarih

Hepsiburada Corona Fırsatçılığı

Neredeyse 2 katı arttırmışlar

Cevaplandı...

Yani boşa gitmiyor şikayetler...

Lütfen nerede haksızlık varsa şikayet edin.

Hepsiburada Corona Fırsatçılığı Hepsiburada Corona Fırsatçılığı Hepsiburada Corona Fırsatçılığı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Lütfen ALO 175 i arayıp sikayet edin

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.