Şimdi Ara

Hepsiburada Corona Fırsatçılığı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
7.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
93 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Lütfen bu tarz fırsatçıları VIMER-189 ihbar hattı veya türevi yerlere ihbar edelim. Güzel müeyyideler yemelerini (!) sağlayalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hanahmet

Dezenfekten (cansız yüzey temizleyicisi) ve antiseptik (canlı doku temizleyicisi) ürünlerinin ham maddelerinin ve yarı mamullerin çoğu yurt dışından geliyor. Bu ham madde giriş fiyatları ve temin sıkıntısı kat kat arttı. Alkolün büyük bir kısmını ithal eden Türkiye, tüm dünyadaki talep artışıyla yurt içinde kolonya ve dezenfektanda oluşan talebe yetişmeye çalışırken, fiyat artışlarıyla karşı karşıya kalıyor. Virüs salgını öncesi litresi 1 dolar 20 cent olan etil alkol, salgından 2 hafta sonra ithalatta 2 dolara çıktı. Şimdilerde ise 3 - 4 dolar civarında. Ayrıca maske kumaşı nonwomen ve tela kumaşların girdi fiyatları da çok yükseldi.

- Diğer ülkelerin üretim daralması
    - Bazı ham madde ve yarı mamul ürünlerde yurt dışında kat kat zam yapılması
    - Kapıların kapanması ve geçiş yollarının azalması
    - Piyasanın daralması

sebebiyle bazı ürünlerin fiyatlarının yükselmesine sebep oluyor. Sizler bunu bildiğiniz halde Türkiye'ye ve Türk halkına suç atıyorsunuz.

Alıntıları Göster
    Düne kadar neden artmadı fiyatlar? 3 aydır var bu salgın. Türkiye'de 1 hasta açıklandı fiyatlar 10 kat arttı. Hasta açıklanmadan 1 gün önce çok normal olan fiyatlar 1 günde katbekat arttı. Aşırı saçma arttı hemde. Normal artar anlarız da bu kadar fazla artması çakallıktır. 10 tane maskeye 1000 lira istemek, 60 liraya satılan dezenfektanı 450 lira yapmak karaktersizliktir, haysiyetsizliktir.

• Ticaret Bakanlığına bildirin gitsin. Aydınlatırlar kendilerini.
  • 189'u arayıp şikayet edin hocam
  • Şu an fırsatçılık bu sektörün her aşamasında yapılıyor, kolonya fiyatlarına tepki veriyoruz fakat yapımında kullanılan etil alkolde karaborsaya düşmüş durumdaymış, yani bu çark baştan bozulmuş durumda...Komple ele alınıp değerlendirilmesi ve cezaların verilmesi gerekiyor. Bu fırsatçılar parayı götürdükten sonra önlem almanın denetlemenin manası yok...

Bazı arkadaşlar yazmış daha büyük felaketler başımıza gelse kim bilir neler olacak ? Gerçekten Allah sonumuzu hayır etsin diyorum...
  • bunlarla tek tek uğraşıp ceza almalarını sağlamak lazım !
    hepsiburada satıcı değil ama bunları tespit edip yayından kaldırmalı bu sitenin sorumluluğu !
    bazı siteler böyle fırsatçılık yapan satıcıların üyeliklerini iptal ediyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 14 Mart 2020; 16:49:46 >
  • Merhaba arkadaşlar, bizler Corona Virüsten kendimizi ve sevdiklerimizi korumak için, kişisel güvenlik ekipmanları ve sağlık ürünlerinde fırsat kolluyoruz. Fakat fırsat yakalamaktan ziyade 1 ay önceki rakamların kıyısından köşesinden geçmeyen ürünlere dünyanın parasını veriyoruz. Hepsiburada ile yaşadığım hususu akratıyorum. Konunun adınında Corona Fırsatçılığı olarak değiştirilip, sıkıntı yaşayan insanların buradan bizlere destak vermesi çok önemli.

17 Mart 2020 Salı günü Hepsiburada.com üzerinden Sambucol Kids C Vitaminli Şurup 120 ml ürününü 46.63 TL'den sipariş verdim. 30 Mart 2020 tarihinde beni arayıp ürünü temin edemedikleri için siparişi iptal edeceklerini söylediler. Ben de ürünün şu ana piyasada satıldığını ve iptal edilmesini istemediğimi bildirdim. Buna rağmen rızam olmadan ürünü iptal edip, aynı ürünü % 71 zam yaparak 79.90 tl'den satışa çıkardılar. Yani 33.27 TL daha fazla kazanmak için ürünü göndermediler. Ekran görüntüleri EK'tedir. Konunun üst sıralarda tutulması sizlerin gayreti ile olacaktır.

# corona #korona # fırsat #fırsatçılık #hepsiburada

Hepsiburada Corona FırsatçılığıHepsiburada Corona FırsatçılığıHepsiburada Corona Fırsatçılığı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arcdevil -- 2 Nisan 2020; 11:39:40 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.