Şimdi Ara

Hepsiburada Damat Takım Elbise 69,90 (Ürünler Tükendi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
342
Cevap
2
Favori
16.790
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haber verenden Allah razı olsun. 2 Tane de ben aldım.
  • haıyrlı olsun hepimize

Hepsiburada Damat Takım Elbise 69,90 (Ürünler Tükendi)
  • Bende 50 beden aldım 1 adet ama evde baktımda ceketim 50 beden, pantolon 46 beden. Şimdi bu nasıl olacak pantolon..vs hepsi 50 beden mi yollanır?, sizce damatın şubesinden eğer beden uymazsa değişim yaparlarmı ki
  • Açık mavi 50 yi sepetten kaptırdım saniyeyle ben de 52 aldım bakalım bana uyarsa ben uymazsa babam giyecek Ayrıca yuh 13 lira kargo mu olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nulla Poena Sine Lege -- 23 Ekim 2012; 1:26:33 >
  • Ayakkabı kampanyası takım elbise kampanyası derken bayrama güvenerek meteliksiz kaldım beyler.Üniversiteyi bitirmek üzereyim ama annem evden kovarsa Ankara'dayım,artık bir süre sizleri ziyaret ederim yatıya.
  • Bende 2 adet 54 beden aldım arkadaşlar. Umarım istediğimiz gibi çıkar ve bedenleri olur. Alanların hepsine hayırlı olsun.

Bonus karta 75TL üzeri kargo ücretsiz.

Ayrıca %2.5 avantajix iadesi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odanedemek -- 23 Ekim 2012; 1:29:46 >
  • Ben sizlere kalsın diye bir adet aldım valla

Bu arada ürünler damatta tadilata verilebiliyor diye biliyorum. Ama bukadar ucuzsa belki kabul etmezler o yüzden şöyle yapın.

Ürün gelince Alın ürünü gidin Damat satış yerine tadilata vericem diyin ürün bana doğum günü hediyesi geldi diyin fatura falan istemezler direk ölçünüzü alır tadilata sokarlar DİYE DÜŞÜNÜYORUM.Ama 48 beden giiypde 58 Bedeni tadilata sokmaya çalışmayın derim
  • Hocam haber için teşekkürler 1 adet son anda sipariş verdim.
  • sistem hatası olabilir miki. hepsiburada puan 470bin dior.800 lira üzerinden puan verior
  • haber veren arkadaşa teşekkürler bu arada urunlerın puanları da super bır tanesı 1.170.000 di yaklasık 18 lıra da hedıye puan verıyor hesaba.
  • 2 tane de havale ile ben sipariş verdim..birini alacağım birini bırakacağım,karar veremedim henüz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dayanamadım almak istediğim ürün bitince fiyatı 890tl olmuş, son kalan 58'i de ben aldım.. artık babam mı giyer dedem mi giyer.. 1milyon hb puan verdi o ne lan?? :P

@odanedemek sevabın büyük yazılıyo :D

Hepsiburada Damat Takım Elbise 69,90 (Ürünler Tükendi)

biri şu bölümü kapatsın anasını satayım..
  • Teslimata hazır !
  • siyahlar bitmiş, gec kalmısım

mavi olan 54 numara aldık, 52 ye guvenemedim, olmadı daraltırız. Birde siyah yada o tonda birsey kapsak iyiydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

Ben sizlere kalsın diye bir adet aldım valla

Bu arada ürünler damatta tadilata verilebiliyor diye biliyorum. Ama bukadar ucuzsa belki kabul etmezler o yüzden şöyle yapın.

Ürün gelince Alın ürünü gidin Damat satış yerine tadilata vericem diyin ürün bana doğum günü hediyesi geldi diyin fatura falan istemezler direk ölçünüzü alır tadilata sokarlar DİYE DÜŞÜNÜYORUM.Ama 48 beden giiypde 58 Bedeni tadilata sokmaya çalışmayın derim

Hocam peki sadece ceketmi tadilata verilebiliyor, yoksa gömlek pantolonda dahilmi? Birde damatın kendi mağazasında değişim yaparlarmı eğer ellerinde farklı beden varsa?

• quote:

Orijinalden alıntı: efem077

quote:

Hocam peki sadece ceketmi tadilata verilebiliyor, yoksa gömlek pantolonda dahilmi? Birde damatın kendi mağazasında değişim yaparlarmı eğer ellerinde farklı beden varsa?

Yüzde 99 degisim yapmazlar fatura olmadan,hatta yüzde 100 bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: efem077

quote:

Ne gömleği ?

Değişim yapıcaklarını sanmıyorum öyle birşey olsa maviyi verir siyahı alırım

• Nerden buluyonuz bu kampanyaları anlamıyorum valla ben niye bulamıyorum ben daha yeteri kadar pişmedim mi yoksa
  • Ya mavi takım elbise aldımda şimdi bide ismail abi gibi dolaşmayalım ortalarda
  • Ben baktım lacivert rengin 58 bedenini alan satan yok, dayanamayıp 1 adet daha aldım. Nasipse uzun yıllar takım elbise derdimiz olmaz. İşin ilginç tarafı 3 takımın verdiği puanla hemen hemen 1 tanesinin fiyatının yarısını karşılayabiliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.