Şimdi Ara

Hepsiburada Damat Takım Elbise 69,90 (Ürünler Tükendi) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
342
Cevap
2
Favori
16.790
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne zamana kargolarlar ne zamana gelir bayramdan sonra olması yüzde 99 gibi herhalde
  • Tüh kaçırdık alan arkadaşlara hayırı olsun artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yasin Eskici

Ben baktım lacivert rengin 58 bedenini alan satan yok, dayanamayıp 1 adet daha aldım. Nasipse uzun yıllar takım elbise derdimiz olmaz. İşin ilginç tarafı 3 takımın verdiği puanla hemen hemen 1 tanesinin fiyatının yarısını karşılayabiliyorum.

Puanları nerden gördünüz Ben göremiyorumda.

Edit :
    Teslimata hazır !
    Paketleme işlem sırasına alındı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KURSAD. -- 23 Ekim 2012; 1:48:58 >
  • kaçırdık tüh
  • quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

quote:

Orijinalden alıntı: Yasin Eskici

Ben baktım lacivert rengin 58 bedenini alan satan yok, dayanamayıp 1 adet daha aldım. Nasipse uzun yıllar takım elbise derdimiz olmaz. İşin ilginç tarafı 3 takımın verdiği puanla hemen hemen 1 tanesinin fiyatının yarısını karşılayabiliyorum.

Puanları nerden gördünüz Ben göremiyorumda.

Edit :
    Teslimata hazır !
    Paketleme işlem sırasına alındı

Ürünün kendi sayfasında haber ver butonunun altında yazıyor kardeşim.
  • bu sitede manyak bi site oldu çıktı karşımıza :D
  • hala griden beden var gibi de maviye cok benziyor. bir tanede abeye hediye mi alsam bilemedim de 11 liralık kargo daha vermek istemiyorum iyi mi
  • harbiden 10 tl de puan veriyomuş. iyisiniz valla :D
  • Değerli Müşterilerimiz,
    22 Ekim Pazartesi, öğlen 12.00’den* itibaren vereceğiniz siparişlerin gönderimi kargo şubelerinin bayram tatilinde hizmet verememesi nedeniyle 30 Ekim’den itibaren yapılacaktır.

*İstanbul, İzmir ve Ankara illeri için bu tarih 23 Ekim Salı, öğlen 12.00’dir.
  • şuraya girmemeyim diyorum... kart bedeli bonuslar vardı allahtan 30'ar liradan aldım 2 takım... mağazada 250'den aşşa değil bunlar sanırım.

neyse en azından AVM kabininde giy çıkar derdi olmaz bu sene. evde deneriz :D
  • Oha ya üzüldüm kaçırdığıma valla.
  • hala gri 56 beden kalmıs gozukuyor

aksam aksam 160 lira masrafa girdik. Koyu renklerden olsaydı bir tanesi super olacaktı. Artık birini biradere verecez.

Ay sonuna dugun vardı ama bir gun ile kacırdık kargoları
  • genemi bamyaa
  • 1 tane kirli beyaz kalmış . onuda ben aldım arkadaşlar . koyu renklerı alanlar çok şanslı. hepsiburada.com ' dan 6 ay önce taşınabılır hdd almıstım . sel oldu diye siparişimi sorgusuz sualsız ıptal etmişlerdi.Halen kredi kartıma geri ödemesini alıyorum .umarım tekrar hepsiburada.c o m 'un saçma sapan uygulamalarından biri değildir.Yinede aldım.Sonucta damat takım.. iade ederlerse etsinler taksitle almadım .tadilat yapılabiliyorsa aldığım takım 54 , 52 bedene dusururuz.
  • 1.5 saat film izledim, kaçan fırsata bak...neyse kısmet olmayınca olmuyor, alan arkadaşlara hayırlı olsun, güle güle giyin forumdaşlarım, yalan yok kendim almış kadar sevindim...yabancıya gitmesinde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: efem077

http://www.hepsiburada.com/liste/twn-tween-erkek-takim-6e05ya08563301/productDetails.aspx?productId=aykorkt8563301&categoryId=60000750&SKU=AYKORKT8563301-04 şuan hala stokta var bilginize...

bu da bi halta yaramaz :D hemde 56 beden
  • Sepetten uçurdular güzelim takımı bea

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben son antrasite yetiştim ama o da kaçtı. :)
  • 1.5 saat film izledim, kaçan fırsata bak...neyse kısmet olmayınca olmuyor, alan arkadaşlara hayırlı olsun, güle güle giyin forumdaşlarım, yalan yok kendim almış kadar sevindim...yabancıya gitmesinde..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.