Şimdi Ara

Hepsiburada Damat Takım Elbise 69,90 (Ürünler Tükendi) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
342
Cevap
2
Favori
16.819
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Yasin Eskici

Ben baktım lacivert rengin 58 bedenini alan satan yok, dayanamayıp 1 adet daha aldım. Nasipse uzun yıllar takım elbise derdimiz olmaz. İşin ilginç tarafı 3 takımın verdiği puanla hemen hemen 1 tanesinin fiyatının yarısını karşılayabiliyorum.

son 2 ürün kalmıştı, tam ben alacaktım sepetimdeydi, diğerleirne de son bir bakayım derken almak istediğimde kalmadığını söyledi:)

birini siz birini de KURSAD almış heralde, güle güle giyin.
  • 69 liraya damattan takım , 20 lirayada cillop gibi ayakkabı.
    20 kağıdada :D gömlek kravat kemer kombinesi satıldımı tamamdır.
    not: ben hiçbirini almadım, bayanlara ayakkabı aldım o kadar :)
  • son gri olan antrasiti de ben aldım 52 eden giyiyorum bedenide 56 artık gelsin yolumuz terziye düşecek sanırsam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi achillus79 -- 23 Ekim 2012; 2:25:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: achillus79

son gri olan antrasiti de ben aldım 52 eden giyiyorum bedenide 56 artık gelsin yolumuz terziye düşecek sanırsam :D

ben alıyodum sana kısmetmiş. hayırlı olsun.
    nasıl 56 ya zaten 52 değilmiydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurguner

quote:

son gri olan antrasiti de ben aldım 52 eden giyiyorum bedenide 56 artık gelsin yolumuz terziye düşecek sanırsam :D

ben alıyodum sana kısmetmiş. hayırlı olsun.
    nasıl 56 ya zaten 52 değilmiydi

yok kardeş 56 idi .52 olsa o takımı ne sen neden ben göremezdik bile :D sona kaldık dona kaldık

teşekkür ederim
  • quote:

son gri olan antrasiti de ben aldım 52 eden giyiyorum bedenide 56 artık gelsin yolumuz terziye düşecek sanırsam

üstad terziyede gitsen 56 bedeni 52'ye düşürmek pek kolay olmayacaktır, kolay olsa bile mutlaka ceket omuzlardan pantolonda kalça kısmından sırıtacaktır bilgin olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: antireis

quote:

son gri olan antrasiti de ben aldım 52 eden giyiyorum bedenide 56 artık gelsin yolumuz terziye düşecek sanırsam

üstad terziyede gitsen 56 bedeni 52'ye düşürmek pek kolay olmayacaktır, kolay olsa bile mutlaka ceket omuzlardan pantolonda kalça kısmından sırıtacaktır bilgin olsun...

olmadı abime vereğim 56 dan 52 ye küçültmek bencede terziyi aşar.ama sizde iyi bilirsinizki her takım elbisenin bedeneri tutmuyo bakarsın 52 ble büyükgelir bakarsın 56 beden olan 54 giyene gelir .internetten giyim alıyosun bunları göze alacan artık .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi achillus79 -- 23 Ekim 2012; 2:30:57 >

• alanlar belli .önceki sayfamdaki mesajımı okuyun ..kargo zamanı hepinizle inşallah görüşmeyiz
  • kaçti iyimi
  • ne ayakkabı ne takım elbise kısmet oldu 3 saattir internette boş boş geziyorum şu sıcak fırsatlara bakmayı akıl etseydim şimdi bitanede ben kapmıştım. zaten takımın stoku azdı galiba bizim milletimizde yamyam gibi beleş mezar bulsalar içine girecekler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: germinall

quote:

Orijinalden alıntı: Yasin Eskici

Ben baktım lacivert rengin 58 bedenini alan satan yok, dayanamayıp 1 adet daha aldım. Nasipse uzun yıllar takım elbise derdimiz olmaz. İşin ilginç tarafı 3 takımın verdiği puanla hemen hemen 1 tanesinin fiyatının yarısını karşılayabiliyorum.

son 2 ürün kalmıştı, tam ben alacaktım sepetimdeydi, diğerleirne de son bir bakayım derken almak istediğimde kalmadığını söyledi:)

birini siz birini de KURSAD almış heralde, güle güle giyin.

Teşekkürler dostum. Umarım siz de bu kaçırdığınızı telafi edecek bir alışveriş gerçekleştirebilirsiniz.
  • ayakkabı indirimi de varmıydı ?

ondan haberim yok, iyikide yok ama parlak birseyler olsa iyi gidermiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: akifs44

ne ayakkabı ne takım elbise kısmet oldu 3 saattir internette boş boş geziyorum şu sıcak fırsatlara bakmayı akıl etseydim şimdi bitanede ben kapmıştım. zaten takımın stoku azdı galiba bizim milletimizde yamyam gibi beleş mezar bulsalar içine girecekler.

iyide içine girmek için o mezardan sende arıyosun :D
  • Arkadaşlar damat takım kullanan varmı bedenleri nasıl ben normalde 52 giyiyorum kalıplar dar gibi sanki 54 aldım 52 kalmamıştı zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurguner

quote:

Orijinalden alıntı: akifs44

ne ayakkabı ne takım elbise kısmet oldu 3 saattir internette boş boş geziyorum şu sıcak fırsatlara bakmayı akıl etseydim şimdi bitanede ben kapmıştım. zaten takımın stoku azdı galiba bizim milletimizde yamyam gibi beleş mezar bulsalar içine girecekler.

iyide içine girmek için o mezardan sende arıyosun :D

e bende Türk'üm. Türklüğümü inkar etmiyorum ki :D
  • Foruma Daha dikkatli bakmak lazımmış anlaşılan

Pek ihtiyacımda yoktu ama pazar ayakkabılından bile ucuz olunca dayanmak zor

O değilde kargolar taa ay basına gelecek, ay sonu dugun vardı. Kötü oldu kargo işi
  • 2005 li yıllarda müşterilerimize promosypn ürün diye damat takım elbise dagıtma kararı almıştık. Damatın satış müdürleriyle yaptıgımız görüşmelerde burunlarında kıl aldırmıyorlardı. fiyatları Uçuyordu. şimdi ne hallere düştü. Bedavadan biraz pahalıya veriyorlar. Vay be .
  • Kaçtı, ihtiyacım da vardı.
  • 52 beden giyen varsa damatin takimi var stokta acele edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NumberOneMercury

52 beden giyen varsa damatin takimi var stokta acele edin.

eyw hocam aldım bu modeli aslında iş başvurularına başlıcaz lazım olur sanırım :D sağolasın
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.