Şimdi Ara

Hepsiburada Damat Takım Elbise 69,90 (Ürünler Tükendi) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
342
Cevap
2
Favori
16.794
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: elfen_lied

kaç tane varmış bu 52 den hala satılıyor enteresan son 1 ürün 2 üründe demiyor 30 kişiden fazla aldı sanırım

999 tane göstermelik alayım dedim kargosu bile 1000 lira tuttu :D yahu stok sınırı yok galiba
  • quote:

kaç tane varmış bu 52 den hala satılıyor enteresan son 1 ürün 2 üründe demiyor 30 kişiden fazla aldı sanırım

bende de "işkil mode on" olmaya başladı bizim paraları 1 ay kullancaklar mı napacaklar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: drturbulance

quote:

bende de "işkil mode on" olmaya başladı bizim paraları 1 ay kullancaklar mı napacaklar?

YENİ BİR HEPSİBURADA REZİLLİĞİ İLE KARŞI KARŞIYAYIZ ...Bu arada fırsatçılar şimdiden türedi.Bari biraz zaman geçsin .

• Ürünü babama aldım umarım hb bi yamukluk yapmaz. Daha büyük beden olsa kendime eşe dosta bile alayı düşünüyordum ama nasip kısmet :) Bu bile yeterli kargo dahil 77 TL Damat yün takım elbise :):)
  • gece nin 1 inde companimi olur ya şanslılar sizi
  • Stok alarm listenize eklediğiniz Ds Damat Erkek Takım - 6H05ya91554101 ürünü üretici firma tarafından artık üretilmediği için satıştan kaldırılmıştır.

maile mesaj geldi arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ata_kaya5

quote:

Orijinalden alıntı: drturbulance

quote:

YENİ BİR HEPSİBURADA REZİLLİĞİ İLE KARŞI KARŞIYAYIZ ...Bu arada fırsatçılar şimdiden türedi.Bari biraz zaman geçsin .

müşteri hizmetleride açmıyor 10 dakkadır telefon caldırıyorum uyuzda bir müzik koymuşlar ulaşabilen varsa sorsun bu takım elbisenin stok durumunu arkadaşlar bu neymiş böle yaaa

• Havale ile aldık bakalım bir tane, duruma göre hareket ederiz buradan, büyük bedenler kalsaydı daha iyi olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

Havale ile aldık bakalım bir tane, duruma göre hareket ederiz buradan, büyük bedenler kalsaydı daha iyi olurdu

adamım bu gelmez buyuk olasılıkla bu kadar stok olmaz allah sonumuzu hayır etsin
  • Ben bu ürünlerin geleceğine inanmıyorum çünkü 999 tane bile listeye eklettirebiliyor.
  • bir havalede benden
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

Havale ile aldık bakalım bir tane, duruma göre hareket ederiz buradan, büyük bedenler kalsaydı daha iyi olurdu

adamım bu gelmez buyuk olasılıkla bu kadar stok olmaz allah sonumuzu hayır etsin

Aynen büyük ihtimal gelmez ama hepsiburadanın da ne yapacağı belli olmaz, belki kendi aralarında anlaşma filan yapmışlardır yanında +1000 tane
    özel üretim takım elbisede almışlardır hepsiburada için 999 tane alana gelmez de belki bir ihtimal tekli olarak gelir bence

• tek aldım allahım inş. gelir sübhaneke amin
  • damattan bi takım var siyah çizgili, benim beden 50 ama orda 52 kalmış, damadın kalıpları nasıl dar kesim mi bilen var mı acaba?
  • 48 beden alipta vazgecen olursa ben talibim arkadaslar.pmm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alayım dedim,
    Dikkat :
    Sepetinizdeki ürünlerin bir yada birden fazlası artık satılmadığı için sepetinizden çıkarıldı.
    Products Damat Erkek Takım Elbise - 2D05gv79505001 ( Siyah52 )
    uyarısı geldi :) Oysa tükendi uyarısı yok
  • 100 liraya tamamlayıp kapıda ödeme seçeneğini işaretledim, herhangi bir ödeme yapmadım, bi yamuk yaparlarsa iptal ettiririm, para iadesiyle falan uğraşmam
  • 50 beden alıpta uymayan varsa talibim :) İzmirdeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: tashunkee

quote:

Orijinalden alıntı: ysakay

1.85 boy 85 kiloyum. 52 beden sipariş verdim havale seçtim yarına kadar bakar ona göre yollarım. Gece kaçırmıştım şimdi iyi oldu aslında inş iptal etmezler. Haber veren arkadaşa teşekkürler

beden aynıymış.şimdi havaleyi seçtik ama ödeme yapmadık vs.kaç gün içinde iptal oluyor sipariş?yarına kadar bakarım derken gidip ürünü mağazadan mı göreceksin?

2 iş günü diyor. Sanırım yarın mesai bitiminede kadar vaktim var.
    Mağazada denemiycem. Stok açık kalmış olabilir siparişler iptal olabilir. Varmı siparişde gelişme olan arkadaşlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncelleme geçilmiş. 97.926 Puan veriyor artık. Eskiden 1 milyonun üzerinde puan veriyordu.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.