Şimdi Ara

Hepsiburada Damat Takım Elbise 69,90 (Ürünler Tükendi) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
342
Cevap
2
Favori
16.794
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tazmannia

1 saatte eritmişiniz stoğu arkadaş

stok sayısı belli mi ki eritelim .. ben hepsiburada magduru olarak bu topiğin ileride dert yanma topiği olmasından korkuyorum şahsen ...Acaba ne bahane bulacaklar ?

-Sistemimizde yazılımsal hata sonucu stok bilgisi güncellenmeyen numaralı siparişiniz iptaledilmiştir.ortalama 7 iş günü içinde ödemeniz iade edilecektir
  • ödeme sayfasında kargo ücreti ödememek için tıklayın diyordu. Kitap ekledim 6TL lik. 5.54 Kargo vardı kargo ödemedim:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABB09'

Umutsuz girdim tükendi yazısını gördüğümde ama ben yinede bir bakayım dedim bir benim bedenim kalmış :) 52 aldım konuyu açıp haber veren arkadaşa teşekkürler...

Sizin boy kilo kaç acaba? bende sipariş geçtim 185 boy 77 kilodayım olurmu çıkaramadım.
  • %100 coton demek yani pamuk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selten35

quote:

Umutsuz girdim tükendi yazısını gördüğümde ama ben yinede bir bakayım dedim bir benim bedenim kalmış :) 52 aldım konuyu açıp haber veren arkadaşa teşekkürler...

Sizin boy kilo kaç acaba? bende sipariş geçtim 185 boy 77 kilodayım olurmu çıkaramadım.

Kardeşim ben 86 kilo 178-179 arası boy. Boy mühim değil kilo mühim sana 50 beden gider bence ama 52 alıp pens attırıpta giyebilirsin diye düşünüyorum karar sizin.

Bu arada boşa kargo ödemeyin bonus kartı olan arkadaşlar çorap aldım 3 tane kargo bedavaya geldi :) Ama gönderirlerse sanırım bayram sonrasına kalacak gelmesi.

Ve birşey daha etiket fiyatı 890 - Sezon sonu indirimi ile bile 280 e kadar düşebilmiş bu takımlar o yüzden fiyat harika...

• ya biz aldıgımızda puanlar 20 tl ye denk geliyodu şimdi 1 tl. şimdi hangisi geçerli olur. onuda yabana atmıyalım 20 tl de iyi para :D
  • 52 beden siyah aldım. Normalde 52/4 drop giyiyorum. Uyar mı acaba? İnternetten ilk defa giyim ürünü alıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ata_kaya5

quote:

Orijinalden alıntı: tazmannia

1 saatte eritmişiniz stoğu arkadaş

stok sayısı belli mi ki eritelim .. ben hepsiburada magduru olarak bu topiğin ileride dert yanma topiği olmasından korkuyorum şahsen ...Acaba ne bahane bulacaklar ?

-Sistemimizde yazılımsal hata sonucu stok bilgisi güncellenmeyen numaralı siparişiniz iptaledilmiştir.ortalama 7 iş günü içinde ödemeniz iade edilecektir

%90 böyle olacak bence de. ilk alan 5 kişiye gönderecekler. diğerleri de burada en olmadık beddualarla, hepsiburada'ya en içten dilekleriyle mesajlar yazacak.

• quote:

quote:

quote:

Kardeşim ben 86 kilo 178-179 arası boy. Boy mühim değil kilo mühim sana 50 beden gider bence ama 52 alıp pens attırıpta giyebilirsin diye düşünüyorum karar sizin.

Bu arada boşa kargo ödemeyin bonus kartı olan arkadaşlar çorap aldım 3 tane kargo bedavaya geldi :) Ama gönderirlerse sanırım bayram sonrasına kalacak gelmesi.

Ve birşey daha etiket fiyatı 890 - Sezon sonu indirimi ile bile 280 e kadar düşebilmiş bu takımlar o yüzden fiyat harika...

Eyvallah kardeş, İnşallah dar kesimdir, olmadı burdaki bi damat mazasına gidip bi arkadaşın dediği gibi hediye geldi diyerek tadilat yaptırırım :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Eyvallah kardeş, İnşallah dar kesimdir, olmadı burdaki bi damat mazasına gidip bi arkadaşın dediği gibi hediye geldi diyerek tadilat yaptırırım :)

Kardeşim görünüre göre takım dar kesim o yüzden daha rahat daraltılabilir diye düşünüyorum.

• arkadaşlar hepsiburadayı aradım .sordum yanlışlık var mı dedim.999 adet sipariş bile verilebildiğini söyledim.Sistemde var gözüküyorsa kesinlikle vardır dediler.stok bilgisi dakıkada guncellenıyor dedıler.bende ben cok duydum sizden bunları dedim ...Israrla sordum .yanıt aynı oldu .Şu an itibariyle şansa kalmış nasipse damat takımları giyeceğiz.
  • quote:

arkadaşlar hepsiburadayı aradım .sordum yanlışlık var mı dedim.999 adet sipariş bile verilebildiğini söyledim.Sistemde var gözüküyorsa kesinlikle vardır dediler.stok bilgisi dakıkada guncellenıyor dedıler.bende ben cok duydum sizden bunları dedim ...Israrla sordum .yanıt aynı oldu .Şu an itibariyle şansa kalmış nasipse damat takımları giyeceğiz.

Hepsiburada hakkında konuştuğumuzu unutmayalım.Ben halen geleceğine inanmıyorum ama gelirsede sürpriz olur benim için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamply

quote:

arkadaşlar hepsiburadayı aradım .sordum yanlışlık var mı dedim.999 adet sipariş bile verilebildiğini söyledim.Sistemde var gözüküyorsa kesinlikle vardır dediler.stok bilgisi dakıkada guncellenıyor dedıler.bende ben cok duydum sizden bunları dedim ...Israrla sordum .yanıt aynı oldu .Şu an itibariyle şansa kalmış nasipse damat takımları giyeceğiz.

Hepsiburada hakkında konuştuğumuzu unutmayalım.Ben halen geleceğine inanmıyorum ama gelirsede sürpriz olur benim için.

Arkadaşım bende pek ümitli değilim.siyah çizgili takım halen stokta gözüküyor. Ama şöyle bir durumda var , verdiğim damat triko siparişini şu an kargoya verdiler. Umarım gönderirler yeni bir hepsiburada rezaleti olmaz .

• quote:

Orijinalden alıntı: werrol

ödeme sayfasında kargo ücreti ödememek için tıklayın diyordu. Kitap ekledim 6TL lik. 5.54 Kargo vardı kargo ödemedim:)

52 bedende ben aldım umarım siparişi iptal etmezler çünkü çok heveslendim ama dediğiniz gibi yanlış stok sorunu varsa kötü olur.

12 tlye 8 gb hafıza kartı aldım kargoda bedavaya geldi.

umarım dar kesim değildir zira dar kesim olursa bu ceket bana olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selmand -- 23 Ekim 2012; 16:46:01 >
  • 52 beden de ben aldım hadi hayırlısı
  • Bitti mi beyler bütün bedenler
    Devamı gelir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şansıma tüküreyim ya.ayakkabı kampanyası olur kaçırırız.takım elbise kampanyası olur kaçırırız.bu konu açılmadan 10 dk önceye kadar sıcak fırsatlar bölümündeydim.çıktıktan 10 dk sonra bu konu açılmış. alamasam da haber veren arkadaşa teşekkürler.
  • eğer tekrar kampanya olur haber vermeyen olursa, o kişinin bilgisayarına virüs girsin
  • size ne olacağını söyleyim arkadaşlar.. (geceki takımlardan 3, gündüzki devam eden 52 beden siyahtan 2 takım aldım..)

geceki son 2ürün ,son 3ürün diye yazan ve stokları tükenenden sorunsuz gönderecekler..
    ama gündüz devam eden ve sınırsız alınabilen siyah 52bedenden yanlışlık olmuş diye göndermeyecekler..

başta adamlar uyarmış 30ekimden sonra gönderilecektir diye.. 30 ekime kadar zaten parayı işletecek kimse ses çıkaramayacak.. sonra zaten siparişler iptal olana kadar yok şöyledi yok böyledi çamura yatabilir hepsiburada.. bu bayamda 10 gün boyunca yapamayacağı işin karını toptan çıkarttı bence.. ne derseniz diyin, ben öyle düşünüyorum.. bayram işsizliğinde iyi finansman bence.. ben de aldım bekleyip göreceğim..

An itibartiyle 52 beden halen stokta iyi mi?? alınabiliyor yani.. bu da benim tezimi destekliyor bence...

• quote:

Orijinalden alıntı: Marmarali

52 beden de ben aldım hadi hayırlısı

bu takım %100 yün görünüyor ne dersiniz zor ütü tutar yada ütü tutmaz felan demişler almasamıydık yada iptalmi etsekki kafam karışdı.

%100 yün takım elbise kullanan varmı. memnunmu?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.