Şimdi Ara

Hepsiburada Damat Takım Elbise 69,90 (Ürünler Tükendi) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
342
Cevap
2
Favori
16.793
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kontendoo

quote:

Orijinalden alıntı: Arama_Botu

quote:

Orijinalden alıntı: kontendoo

1.82 boyundaki birine 52 beden nasıl olur arkadaşlar?

Beden boy ile değil kilo ile alakalıdır. Boy ile alakali olan ise droptur. Bu elbiselere drop bilgisi girilmemiş. Dolayısı ile 52 beden şu boyda birine olur diye sormak yerine şu kiloda kişiye olur mu diye sormanız lazım.

boy 1.82, kilo 80. bu elbise için kaç kilo ideal?

52 beden, 6 durop olur. Kalıp durumuna göre 50 de olabilir.
  • Bugün iş çıkışı, damata gittim. Tüm elbiseler standatmı bilmiyorum ama 3 -4 tane 52/6 elbise denedim. Elbiseler tam oldu. Bilgi açısından boyum 186. kilo 80. göbek yok. Göbek yoku şunun için; ceketler düğmeler iliklenince bedene neredeyse tam oturdu. biraz göbekte kapanmakta zorlanabilirdi hissiyat oluşturdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selmand

quote:

Orijinalden alıntı: Marmarali

52 beden de ben aldım hadi hayırlısı

bu takım %100 yün görünüyor ne dersiniz zor ütü tutar yada ütü tutmaz felan demişler almasamıydık yada iptalmi etsekki kafam karışdı.

%100 yün takım elbise kullanan varmı. memnunmu?

52 beden alipta kullanmayan var ise talibim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fantezimuziginsevilenismi

size ne olacağını söyleyim arkadaşlar.. (geceki takımlardan 3, gündüzki devam eden 52 beden siyahtan 2 takım aldım..)

geceki son 2ürün ,son 3ürün diye yazan ve stokları tükenenden sorunsuz gönderecekler..
    ama gündüz devam eden ve sınırsız alınabilen siyah 52bedenden yanlışlık olmuş diye göndermeyecekler..

başta adamlar uyarmış 30ekimden sonra gönderilecektir diye.. 30 ekime kadar zaten parayı işletecek kimse ses çıkaramayacak.. sonra zaten siparişler iptal olana kadar yok şöyledi yok böyledi çamura yatabilir hepsiburada.. bu bayamda 10 gün boyunca yapamayacağı işin karını toptan çıkarttı bence.. ne derseniz diyin, ben öyle düşünüyorum.. bayram işsizliğinde iyi finansman bence.. ben de aldım bekleyip göreceğim..

An itibartiyle 52 beden halen stokta iyi mi?? alınabiliyor yani.. bu da benim tezimi destekliyor bence...

Ben satın alırken ist izm ank için 12ye kadar sipariş verirsen 24 ekimde teslim diyordu yanlış hatırlamıyorsam.

Aldığım damat mont ve kitap gönderime hazır ama takım tedarikçiden bekleniyormuş yani kargo bayram sonrasına kaldı göz göre göre. Yanlışım varsa düzeltin.

Mesaj attım bayram sonrası dediler.

• beyler dün havale ile ödeme seçmiştim ancak almaktan vazgeçtim. bu başlıktaki ürün değil bu. bu arada 54 bdedendir

http://www.hepsiburada.com/liste/ds-damat-erkek-takim-6h05jb16577702/productDetails.aspx?productId=aykorkt6577702&categoryId=60000750&SKU=AYKORKT6577702-03

eğer almak isteyen olursa onun yerine alabilirim yoksa iptal edilecek. bana maaliyeti

takım elbise = 70 TL Kargo = 13 TL Havale ücreti = 1 yada 2 TL

yani toplamda 85 TL ye alacağım ürünü. bir karım olmayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fairstars -- 23 Ekim 2012; 22:51:07 >

• cagatay su an ıptal etsende siteden alsak ne olur ?
  • teslimata hazır idi benim takım elbise şimdi tedarik sürecine düşmüş.başka böle bi durum ile karşılaşan varmı arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert_188

teslimata hazır idi benim takım elbise şimdi tedarik sürecine düşmüş.başka böle bi durum ile karşılaşan varmı arkadaşlar

Şimdi baktım, Siparişiniz hazırlanıyor diyor! Yanında da Yurtiçi Kargo logosu var ama tıklanmıyor.
  • quote:

" Damat Erkek Takım Elbise - 2D05gv79505001-Siyah-52 " ürünü,

tedarikçimiz tarafından temin edilememiştir.

Dilerseniz aynı fiyata farklı ürünler seçebilir yada bu ürünün siparişini
    iptal edebilirsiniz.Gecikmeden dolayı özür dileriz.

geçmiş olsun
  • Arkadaşlar şimdi bana mail geldi, tahminler doğru çıktı malesef..

• İptaller geldi , Ama inş son alınan hani stok hiç bitmeyen ürün için geçerlidir bu söylenen yoksa ayıp etmiş olurlar ,
    sadece o stok bitmeyen ise bunu normal karşılarım. Ama çoğu ürünü iptal ederlerse ayakkabıydı stokda iken alınan mavi takım elbiseydi ozaman cingar çıkar
  • Benim 52 siyahda iptal edilmiş güzel takimdi yazık oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01cagatay23

beyler dün havale ile ödeme seçmiştim ancak almaktan vazgeçtim. bu başlıktaki ürün değil bu. bu arada 54 bdedendir

http://www.hepsiburada.com/liste/ds-damat-erkek-takim-6h05jb16577702/productDetails.aspx?productId=aykorkt6577702&categoryId=60000750&SKU=AYKORKT6577702-03

eğer almak isteyen olursa onun yerine alabilirim yoksa iptal edilecek. bana maaliyeti

beyler ürün 3 saat sonra iptal olacak. garanti bankasından havale yollayabilecek arkadaş varsa gelsin alsın ürünü. eft yapılamıyor bu saatte ama beki havale yapılabilir deneyin şansınızı. parayı bana değil direk hepsiburada ya ödeyeceksiniz.

• quote:

quote:

beyler dün havale ile ödeme seçmiştim ancak almaktan vazgeçtim. bu başlıktaki ürün değil bu. bu arada 54 bdedendir

beyler ürün 3 saat sonra iptal olacak. garanti bankasından havale yollayabilecek arkadaş varsa gelsin alsın ürünü. eft yapılamıyor bu saatte ama beki havale yapılabilir deneyin şansınızı. parayı bana değil direk hepsiburada ya ödeyeceksiniz.

Senin havalen bir işe yaramayacak , boşuna uğraş olur , havale seçeneğini seçen ürünü ayırtmış olmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

quote:

quote:

Senin havalen bir işe yaramayacak , boşuna uğraş olur , havale seçeneğini seçen ürünü ayırtmış olmuyor.

hayır aksine işe yarıyor. 2 adet almıştım birisini ödedim ve bir sorun yok. sipariş onaylandı ve hazırlanma aşamasına geçti. 2. yi de alacaktım anak beklenmedik durumlar olduğu için vazgeçtim. hem diyelimki olmadı yollamadılar ürünü 10 gün sonra paramı alırım kapanır olay. ama eğer olurda gelirse takım 80 liraya takım elbise almış olacağım. riske girmeye değer bence

• HepsiBurada mı acaba ? olmayan takımı olmayan fiyattan satan iş ahlakından uzak , müşteriden parayı toplayıp işleten bayram mevduatı yapan hepsiburada.com yetkilileri bu 2.işbilmezliğiniz oluyor .Siciliniz tamamen bozuldu. Incık boncuğa geldi mi gönderirsiniz.TAM BAYRAM ÖNCESİ HEVESLE ALINAN GİYİM MALZEMESİNİ göndermezsiniz.Ticari etikten uzak anlayışınızla stok bilgisi tam diyip malzeme satışı yapıp insanları yorma, üzme yetkisini size kim verdi. Sizleri çevremdeki tüm herkese anlatıp alışveriş yapmamalarını sağlayacağım !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ata_kaya5 -- 24 Ekim 2012; 21:45:05 >
  • Sn.xxxxxxxx,

0055453260 numaralı siparişinizde bulunan

Dilerseniz "http://www.hepsiburada.com/musteri.aspx?sid=1" linkinden bize ulaşabilirsiniz.

Hepsiburada.com

http://www.hepsiburada.com

Şaşırmadım ama ben sabah 11 de almıştım. Benden sonra onlarca kişi aldı...
  • " Damat Erkek Takım Elbise - 2D05gv79505001-Siyah-52 " ürünü,

• quote:

Orijinalden alıntı: fantezimuziginsevilenismi

size ne olacağını söyleyim arkadaşlar.. (geceki takımlardan 3, gündüzki devam eden 52 beden siyahtan 2 takım aldım..)

geceki son 2ürün ,son 3ürün diye yazan ve stokları tükenenden sorunsuz gönderecekler..
    ama gündüz devam eden ve sınırsız alınabilen siyah 52bedenden yanlışlık olmuş diye göndermeyecekler..

başta adamlar uyarmış 30ekimden sonra gönderilecektir diye.. 30 ekime kadar zaten parayı işletecek kimse ses çıkaramayacak.. sonra zaten siparişler iptal olana kadar yok şöyledi yok böyledi çamura yatabilir hepsiburada.. bu bayamda 10 gün boyunca yapamayacağı işin karını toptan çıkarttı bence.. ne derseniz diyin, ben öyle düşünüyorum.. bayram işsizliğinde iyi finansman bence.. ben de aldım bekleyip göreceğim..

An itibartiyle 52 beden halen stokta iyi mi?? alınabiliyor yani.. bu da benim tezimi destekliyor bence...

Demedim mi ibrahim, hepsiburada çamura yatar diye?? sattı 5-10 tane takımı.. sonra onun reklamıyla bayramlık finansmanını bedavaya çıkarttı. yanlış hatırlamıyorsam forumdan bi arkadaş tüketici hakem heyetine başvurup davayı kazanmıştı yine benzer bir olayda..

uğraşırım diyen dava açabilir hb'ya ve %100 kazanır.. çünki sipariş anında stokta var şeklinde gözüküyordu ve bi arkadaş sormuş 999tane bile sepete ekleniyor sorun olmasın sonra diye, onlar da stoklar dakikalık güncelleniyor satın alınabiliyorsa göndeririz demişler...

ha ben uğraşmam, göndermeyeceğini çamura yatacağını biliyordum.. gecekinden 3 takım almıştım zaten.. benimki bile bile lades oldu.. hakettim yani

• Ben sinirlendim diğer damat takımları da iptal ettim.onlarda da bir sorun çıkacağı doğdu icime nedense ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.