Şimdi Ara

Hepsiburada Damat Takım Elbise 69,90 (Ürünler Tükendi) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
342
Cevap
2
Favori
16.820
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • banada mail geldi

" Damat Erkek Takım Elbise - 2D05gv79505001-Siyah-52 " ürünü,

tedarikçimiz tarafından temin edilememiştir.

Dilerseniz aynı fiyata farklı ürünler seçebilir yada bu ürünün siparişini
    iptal edebilirsiniz.Gecikmeden dolayı özür dileriz.

şimdi siparişi iptal etmesek ne olur.
  • Damat Erkek Takım Elbise - 2D05gv79505001-Siyah-52
    1 Adet | Tedarikçi firmadan bekleniyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: S0NADAM

Damat Erkek Takım Elbise - 2D05gv79505001-Siyah-52

sipariş takibi bölümünde öyle yazıyor ama herkese mesaj yolladılar avcunuzu yalayın göndermiycez diye şerefsiz herifler..
  • ben yanına eklediğim ucuz ürünü kargo geldiğinde kabul etmeyeceğim ve üyeliğimi sildireceğim sizde tepki olsun diye yapabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fantezimuziginsevilenismi

quote:

size ne olacağını söyleyim arkadaşlar.. (geceki takımlardan 3, gündüzki devam eden 52 beden siyahtan 2 takım aldım..)

geceki son 2ürün ,son 3ürün diye yazan ve stokları tükenenden sorunsuz gönderecekler..
    ama gündüz devam eden ve sınırsız alınabilen siyah 52bedenden yanlışlık olmuş diye göndermeyecekler..

başta adamlar uyarmış 30ekimden sonra gönderilecektir diye.. 30 ekime kadar zaten parayı işletecek kimse ses çıkaramayacak.. sonra zaten siparişler iptal olana kadar yok şöyledi yok böyledi çamura yatabilir hepsiburada.. bu bayamda 10 gün boyunca yapamayacağı işin karını toptan çıkarttı bence.. ne derseniz diyin, ben öyle düşünüyorum.. bayram işsizliğinde iyi finansman bence.. ben de aldım bekleyip göreceğim..

An itibartiyle 52 beden halen stokta iyi mi?? alınabiliyor yani.. bu da benim tezimi destekliyor bence...

Demedim mi ibrahim, hepsiburada çamura yatar diye?? sattı 5-10 tane takımı.. sonra onun reklamıyla bayramlık finansmanını bedavaya çıkarttı. yanlış hatırlamıyorsam forumdan bi arkadaş tüketici hakem heyetine başvurup davayı kazanmıştı yine benzer bir olayda..

uğraşırım diyen dava açabilir hb'ya ve %100 kazanır.. çünki sipariş anında stokta var şeklinde gözüküyordu ve bi arkadaş sormuş 999tane bile sepete ekleniyor sorun olmasın sonra diye, onlar da stoklar dakikalık güncelleniyor satın alınabiliyorsa göndeririz demişler...

Hepsiburada Damat Takım Elbise 69,90 (Ürünler Tükendi)

ha ben uğraşmam, göndermeyeceğini çamura yatacağını biliyordum.. gecekinden 3 takım almıştım zaten.. benimki bile bile lades oldu.. hakettim yani

kargo bedava olsun diye yanında gönderdiği ürün henüz elime ulaşmadı kargoda bekliyor.

ikisini birden nasıl iptal ettireceğim.

kargoyu kabul etmesem ne oluyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: selmand

quote:

quote:

size ne olacağını söyleyim arkadaşlar.. (geceki takımlardan 3, gündüzki devam eden 52 beden siyahtan 2 takım aldım..)

geceki son 2ürün ,son 3ürün diye yazan ve stokları tükenenden sorunsuz gönderecekler..
    ama gündüz devam eden ve sınırsız alınabilen siyah 52bedenden yanlışlık olmuş diye göndermeyecekler..

başta adamlar uyarmış 30ekimden sonra gönderilecektir diye.. 30 ekime kadar zaten parayı işletecek kimse ses çıkaramayacak.. sonra zaten siparişler iptal olana kadar yok şöyledi yok böyledi çamura yatabilir hepsiburada.. bu bayamda 10 gün boyunca yapamayacağı işin karını toptan çıkarttı bence.. ne derseniz diyin, ben öyle düşünüyorum.. bayram işsizliğinde iyi finansman bence.. ben de aldım bekleyip göreceğim..

An itibartiyle 52 beden halen stokta iyi mi?? alınabiliyor yani.. bu da benim tezimi destekliyor bence...

Demedim mi ibrahim, hepsiburada çamura yatar diye?? sattı 5-10 tane takımı.. sonra onun reklamıyla bayramlık finansmanını bedavaya çıkarttı. yanlış hatırlamıyorsam forumdan bi arkadaş tüketici hakem heyetine başvurup davayı kazanmıştı yine benzer bir olayda..

uğraşırım diyen dava açabilir hb'ya ve %100 kazanır.. çünki sipariş anında stokta var şeklinde gözüküyordu ve bi arkadaş sormuş 999tane bile sepete ekleniyor sorun olmasın sonra diye, onlar da stoklar dakikalık güncelleniyor satın alınabiliyorsa göndeririz demişler...

Hepsiburada Damat Takım Elbise 69,90 (Ürünler Tükendi)

ha ben uğraşmam, göndermeyeceğini çamura yatacağını biliyordum.. gecekinden 3 takım almıştım zaten.. benimki bile bile lades oldu.. hakettim yani

kargo bedava olsun diye yanında gönderdiği ürün henüz elime ulaşmadı kargoda bekliyor.

ikisini birden nasıl iptal ettireceğim.

kargoyu kabul etmesem ne oluyor?

kargoyu kabul etmeyin. 7gün içinde sanırım kesintisiz cayma hakkınız var. 30 gün içinde de iade heralde. bu iade bile değil. cayma hakkınızı kullanırsanız hiçbişey olmaz.. ne olsa adamlar parayı işleteceği kadar işletti koymaz onlara..

• site içinden mesaj attımiade için.

kargoyu almazsam ve kargo kaybolursa bide bunlarla iade prosedüründe uğraşırmıyım

bu sırada saç baş yoldurmasınlar bize.

deli oldum
  • 0052007248 numaralı siparişinizde bulunan

• benim diger takım ellbiseyi gönderdiler..
  • Sadece en son listelenen çizgili takım elbiseyi gönderemiyorlar. Muhtemelen sisteme stok sınırı girmeyi unuttular, sonra sipariş tedarik edilebilenden (69,90 TL'ye tedarik edilebilenden) fazla olunca siparişleri iptal etmek zorunda kaldılar. Ben diğer takımlardan 3 adet almıştım, 1'i kargoya verildi, diğerleri paketleme aşamasında. Keşke böyle bir hata olmasaydı da sipariş veren herkes yararlanabilseydi. Benim gibi işyerinde ceket, kravat v.b. giyme zorunluluğu olanlar için güzel bir fırsattı.
  • Benim Takım elbise Kargoya verilmiş arkadaşlar , daha öncede söylemiştim son Takım elbise alımında sistemsel hata vardı ve stok düşmediği çok belliydi , bunu bile bile satın aldınız bende bile bile satın aldım ama ya tutarsa diye düşündüm olmadı sağlık olsun.

Şimdi sistemsel hatadan faydalanmadan satın aldığım takım elbise kargoya verilmiş.

Ayakkabılarda gönderilirse gerçekten güzel bir kar demektir. :)
  • bana ücretini iade ettiler 69,90 tl ama 6,90tl kargo parası vardı üstüne yattılar.. kaç kere yazdım.. ürünün yanında 5tane diş macunu da sipariş vermiştim, lan o ücretsiz kargoydu diyorum.. olmaz onu iade edemeyiz ama istiyosanız kargo ücreti kadar çek veririz diyolar.. lan ben zaten çek aldım 69,90tl, niye tek vermiyosun diyorum aptala yatıyo amma pis site yav.. yok aynı alışverişte birden fazla çek kullandırsa canı sağolsun da.. neyse

bu arada diğer 3 takım kargolandığı için puanlar da hesaba işlenmiş.. 3 milyon küsür puan ediyo .. ulan bi baktım kabataslak 30-40lira bişiy yapıyo, neyse ordan yırttık bakalım..

ilk gece alan arkadaşlar güle güle kullansınlar.. darısı alamayanlara inşallah.. ;)
  • Benim takım da şimdi kargoya verilmiş gelince göreceğiz artık nasılmış
  • Benim sipariş hala tedarik sürecinde iptal edilmemiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: hoca05

Benim sipariş hala tedarik sürecinde iptal edilmemiş.

anlamı : sen iptal edene kadar parayı işletecekler. Klasik hepsiburada taktiği
  • beyler bana da mail geldi tedarik edilememekte siparişinizi iptal edin ya para iadesi yapalım ya da dekont verelim diye. Ben de girdim siteye hiç mi tedarik edilemeyecek yoksa belli bir süre sonra mı gelecek, tedarik edilemiyorsa bana aynı markadan elde olan farklı bir takım elbise gönderin dedim. üstüne bu üründe tedarik süresi 7 iş günüdür diye mesaj geldi ve siparişiniz şuanda hazırlanıyor yazmakta takip ekranında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZİkriTalan

beyler bana da mail geldi tedarik edilememekte siparişinizi iptal edin ya para iadesi yapalım ya da dekont verelim diye. Ben de girdim siteye hiç mi tedarik edilemeyecek yoksa belli bir süre sonra mı gelecek, tedarik edilemiyorsa bana aynı markadan elde olan farklı bir takım elbise gönderin dedim. üstüne bu üründe tedarik süresi 7 iş günüdür diye mesaj geldi ve siparişiniz şuanda hazırlanıyor yazmakta takip ekranında.

oha! ben iptal ettim :(

eğer aynı takımdan gönderirlerse haber ver dayı, eminim yıkarlar orasını

• Bende mesaj attım banada böyle bi cevap geldi, hadi hayırlısı bakalım :)

Soru: 93560244 numaralı siparişim hala tedarik aşamasında acaba ne zaman tedarik edilir? 31.10.2012 00:28:19

Cevap: siparişiniz tedarik sürecinde olup stoklarımıza eklendiğinde en kısa süre içerisinde tarafınıza gönderimi sağlanacaktır.
    Ortalama gönderim süresi ürün gruplarına göre değişebilmektedir. Süper Hızlı Gönderi'deki ürünler 24 saat, genel olarak diğer ürünler ise ortalama 7 iş gününde kargoya verilebilmekte olup nadiren tedarik sürecine bağlı olarak kısa süreli gecikmeler yaşanabilir, bu durumda size e-mail ile bilgi verilir.
    Saygılarımla 31.10.2012 00:30:05
  • quote:

Sn.**** ****,

0040191401 numaralı siparişinizde bulunan

Dilerseniz "http://www.hepsiburada.com/musteri.aspx?sid=1" linkinden bize ulaşabilirsiniz.

Hepsiburada.com

http://www.hepsiburada.com

şeklinde bir mail alınmış ve aşağıdaki süreç gerçekleşmiştir:

quote:

tedarik (40191401)
    Tarih / Saat
    Soru: Merhaba,

Maillere geç yanıt verme sizde.
    Mailleri okumadan yanıt verme sizde.
    Ürünleri temin/tedarik edememe sizde.
    Ürün temininde genel sıkıntı sizde.
    Geç kargo teslimatı sizde, kargoya dair maillere otomatik yanıt sizde.
    Sistemdeki hatanızdan dolayı mail kutularını doldurmak, şikayet edilmesine rağmen bir özür dahi dilemeden konuyu kapatmak sizde.
    Çok daha mütevazi söylemlerle piyasada bulunan firmalar tedarik sıkıntısı çektiğinde "muadil ürün" önererek ya da hediye çeki yükleyerek müşteri memnuniyetini sağlamaya çalışırken, "...“son 5 yılın en hızlı büyüyen şirketi”, “en iyi online mağaza” gibi alanlarda çok sayıda ödülün..." gibi ifadelerle övünerek "ya yerine bir şey alın ya da iptal edin" yaklaşımı sizde.

Ancak halen çok kazanıyorsunuz, çünkü üçüncü dünya kapitalizminde işleyiş böyle.

Ürün bedelinin kredi kartıma iadesini talep ediyorum.

İyi günler.
    30.10.2012 12:38:09
    Cevap: Siparişiniz iptal edilmiş durumdadır. Üyeliğinize gönderilen dekontu reddetmeniz durumunda geri ödemeniz gerçekleşecektir.

Saygılarımızla

30.10.2012 17:27:25
    Soru: Kitabı da temin edemediniz? Kitabı neden iptal ettiniz? Benim böyle bir talebim oldu mu? Temin edemediğiniz ürünün yanına "iptal bonusu" mu bu? İşte yukarıda yazdığım ve yanıt verme ihtiyacı dahi duymadığınız uygulamalarınıza "anında" bir örnek ile cevap veriyorsunuz. Baştan savma işlemlerinizden bir tanesi daha. Tebrikler.
    30.10.2012 17:32:20
    Cevap: Merhabalar
    Siparişiniz iptal oldu olarak gözükmektedir. Üyelik sayfanıza gönderilen alacak dekontunu reddetmeniz durumunda geri ödemesi en kısa sürede hesabınıza aktarılacaktır.
    Saygılarımızla.

30.10.2012 17:53:06
    Soru: "Siparişiniz iptal oldu olarak gözükmektedir." ne demek? Sanki gökten zembille mi indi iptal olma olayı? Ben neden oldu diyorum, siz iptal oldu diyorsunuz. 2 (İKİ) ürün vardı sepette, mail attınız temin edemedik dediniz. Bi sürü sallamadığınız hususları da ekleyerek "tamam iptal edin" dedik, tuttunuz komple sepeti iptal ettiniz. Neden diyorum, iptal olmuş diyorsunuz. O zaman kitap neden hala satışta?
    30.10.2012 18:17:00
    Cevap: Merhabalar
    Siparişiniz tedarik edilemediği için iptal edilmiştir. Üyelik sayfanıza gönderilen alacak dekontunu reddetmeniz durumunda geri ödemesi en kısa sürede hesabınıza aktarılacaktır.
    Saygılarımızla.

Sepetteki diğer ürün:http://www.hepsiburada.com/liste/uluslararasi-hukuk-1/productDetails.aspx?productId=kseckin20036&categoryId=1506021&SKU=KSECKIN20036

Usandım artık!

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.