Şimdi Ara

Hepsiburada Damat Takım Elbise 69,90 (Ürünler Tükendi) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
342
Cevap
2
Favori
16.790
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • burdaki damata gittim.beden olmadı diye.bana takımı 160 liradan geri alabilceklerini sölediler.merkez öyle fiyat vermiş takım için.sizce mağazamı alıp satacak kendisi arkadaşlar yoksa gerçek fiyatı o mu dur
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert_188

burdaki damata gittim.beden olmadı diye.bana takımı 160 liradan geri alabilceklerini sölediler.merkez öyle fiyat vermiş takım için.sizce mağazamı alıp satacak kendisi arkadaşlar yoksa gerçek fiyatı o mu dur

Hocam naptın sen vallaha mi öyle yapıyorlarsa hemen koşalım mağazaya nerdeki mağaza bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_5553

quote:

burdaki damata gittim.beden olmadı diye.bana takımı 160 liradan geri alabilceklerini sölediler.merkez öyle fiyat vermiş takım için.sizce mağazamı alıp satacak kendisi arkadaşlar yoksa gerçek fiyatı o mu dur

Hocam naptın sen vallaha mi öyle yapıyorlarsa hemen koşalım mağazaya nerdeki mağaza bu

160 dan alıolarda hocam ama para vermiolar.ordan bi takım alınca 160 lira düşecekler miş

• kazıklanmanın bi farklı boyutu galiba. plyester bile alsan o zamanda 300 der üstünede 140 vr der.
    geçen damata gittim takım denedim maddesini sordum polyester diyo. yahu naylon desene şuna dedim :D
  • sizce ne yapaım.takım olmadı bana.başkasına mı vereyim yoksa 160 a saydırayım mı ki
  • quote:

sizce ne yapaım.takım olmadı bana.başkasına mı vereyim yoksa 160 a saydırayım mı ki

bence buradan satmayı dene madem sana olmadı , hatta üstünede bir miktar kaar ekliyerekte satabilirsin. tabi sen bilirsin takım senin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurguner -- 2 Kasım 2012; 0:43:00 >
  • madem 160 lira 160 dan veririm bende isteyene :D

56 beden arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert_188 -- 2 Kasım 2012; 0:47:43 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emre_5553

quote:

160 dan alıolarda hocam ama para vermiolar.ordan bi takım alınca 160 lira düşecekler miş

Evet doğru para vermezler mağazadaki takımlar pahalı iki gömlek verirler anca o paraya

• Siyah takım almıştım. Benim sipariş hala tedarik sürecinde
  • siyahların bşa beklememek lazım gelemz hala tedarik sürecinde diyor. ben sonrada tekrar stoğa girdiği gün tween pamuk takım aldım. geçen gün geld,i fena değil 69 liraya göre iyi diyebiliriz. yazın giyilir
  • Bana takım elbiseyi göndermediler. 18 gün geçti. Sonunda siparişi kendim iptal ettim
  • Bende 1-2 hafta once kendim iptal ettim. Parasıda iade oldu. Hepsiburada bana şoyle bir mail atmış ama ne hesapta çek var ne de mail içerinde kod. Başka bu mail gelen var mı? Müşteri hizmetlerine mi yazayım acaba.

Değerli Müşterimiz,

"Damat - Erkek Takım Elbise" temin edilemediği için siparişiniz iptal edilecektir.
    Bu alışverişinizin karşılığında tarafınıza "para iadesi" yapılacaktır.

Yaşanan bu durumdan dolayı sizden özür diliyor, 16 - 30 Kasım tarihleri arasında
    http://www.hepsiburada.com/Liste/CustomProducts.aspx?eid=3350&m=1 linkindeki Giyim/Ayakkabı ürünlerinde kullanabilmeniz için hesabınıza
    nolu hediye çeki koduyla ekstradan 50 TL değerinde hediye çeki tanımlıyoruz.

Gösterdiğiniz anlayış ve hoşgörü için teşekkür ederiz.

Hediye çeki kullanma koşulları:
    Hediye çekleri 16 - 30 Kasım 2012 tarihleri arasında Giyim ve İç Giyim kategorisinde Fashion Friends, Storm, Carling, Woo İstanbul, Blast, He You She, Ekol, Derique, Cons Jeans, Primedays, Parkhande, Angels Never Die, Desigual, Quzu, Franklin Marshall, NG Style, Parantez, Much More, Happiness is a 10 $ Tee, Fornarina, Patent, French Connection, Hot Chili, Laura Baresse, Nurteks, Altan, Sloggi,Passionata, Anıl, NBB, Inlimits, Carling, Girl Stop, Imer Secret Touch, Mollis, La Suade, Espial, Imer Loly Touch, Kitaro, Lady Eleni markalarından; Ayakkabı ve Çanta kategorisinde ise Marjin, Hot Chili, Free Fenomen, By Amy's, Shobyte, K&B, Carlino Cappi, XTI, Navigare, Max Moda, Tamaris, Efetti, Altınayak, İloz, Vingi, Ruiz Pellier, Fornarina, Metropolpolis, Devib Devib, Bottega Vinetti, Via Uno, Rebelle, DSN, True Point, Dynax, Sigotto, Roberto Lenzi, Giorgio Vito, Alberto Tabacci, Fitflop, Friis & Company, Via Marte, Florsheim, Francesca Mia, Fenomilano, De Marchi, Marina Mania, Dewitt, Fabio Lucetti, Cabani, Qupid, AND1, Muya, Ferde, Du Monde, Stoneblue, Fly White, DC Shoes, Marcio Lucas, Caesar Orraca, Infit, Boaonda, Cecconello, Janda, 2iki by Sezgi Besli, FLEXX, Hatuny, Ellium, Rinovaldi, Biondini, Sanita Clogs, Ecoflex, Tracker, Sandra, Lolita BTC, Messimod, Refresh, Pianta, Burcu Özpeker, Alma en Pena, Shoe&Me, Betiece, Love Betiece, Geox, Yees, Rapisardi, Stonefly, Just Comfort, Rizzo, Dixie, Cubanas, Picary, Vicino, Blink, Fretz Men, Lola Ramona, Arow, Bagstage, Bruno Baldini, Etnies, Tpacc, New Vision, Magza, Vogue Blue, Irma Bassi, Max, Aerosoles, Misshoes, Zign, Shaka, FFC New York, Cougar, Carrano, Maiden, La Koket, Pyramid, Victoria, Lovely People, Pier One, Anna Field, Bulldog, B.T., C Studio, Zoom, Ballasox, Yamamay, Billabong, Rocket Dog, Miss Jeany, Bargello, Difetti, Dupe, Fly Nero, Giovane Gentile, Shalin, Zigi Girl, Dumond markalarından yapılacak alışverişlerde geçerlidir. Kampanya stoklarla sınırlıdır. Bu kampanya diğer hediye çeki kampanyalarıyla birleştirilemez, sadece banka kampanyalarıyla birleştirilebilir. Hepsiburada.com kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.

• quote:

Orijinalden alıntı: altcha

Bende 1-2 hafta once kendim iptal ettim. Parasıda iade oldu. Hepsiburada bana şoyle bir mail atmış ama ne hesapta çek var ne de mail içerinde kod. Başka bu mail gelen var mı? Müşteri hizmetlerine mi yazayım acaba.

Değerli Müşterimiz,

"Damat - Erkek Takım Elbise" temin edilemediği için siparişiniz iptal edilecektir.

Yaşanan bu durumdan dolayı sizden özür diliyor, 16 - 30 Kasım tarihleri arasında
    http://www.hepsiburada.com/Liste/CustomProducts.aspx?eid=3350&m=1 linkindeki Giyim/Ayakkabı ürünlerinde kullanabilmeniz için hesabınıza

Hediye çekleri 16 - 30 Kasım 2012 tarihleri arasında Giyim ve İç Giyim kategorisinde Fashion Friends, Storm, Carling, Woo İstanbul, Blast, He You She, Ekol, Derique, Cons Jeans, Primedays, Parkhande, Angels Never Die, Desigual, Quzu, Franklin Marshall, NG Style, Parantez, Much More, Happiness is a 10 $ Tee, Fornarina, Patent, French Connection, Hot Chili, Laura Baresse, Nurteks, Altan, Sloggi,Passionata, Anıl, NBB, Inlimits, Carling, Girl Stop, Imer Secret Touch, Mollis, La Suade, Espial, Imer Loly Touch, Kitaro, Lady Eleni markalarından; Ayakkabı ve Çanta kategorisinde ise Marjin, Hot Chili, Free Fenomen, By Amy's, Shobyte, K&B, Carlino Cappi, XTI, Navigare, Max Moda, Tamaris, Efetti, Altınayak, İloz, Vingi, Ruiz Pellier, Fornarina, Metropolpolis, Devib Devib, Bottega Vinetti, Via Uno, Rebelle, DSN, True Point, Dynax, Sigotto, Roberto Lenzi, Giorgio Vito, Alberto Tabacci, Fitflop, Friis & Company, Via Marte, Florsheim, Francesca Mia, Fenomilano, De Marchi, Marina Mania, Dewitt, Fabio Lucetti, Cabani, Qupid, AND1, Muya, Ferde, Du Monde, Stoneblue, Fly White, DC Shoes, Marcio Lucas, Caesar Orraca, Infit, Boaonda, Cecconello, Janda, 2iki by Sezgi Besli, FLEXX, Hatuny, Ellium, Rinovaldi, Biondini, Sanita Clogs, Ecoflex, Tracker, Sandra, Lolita BTC, Messimod, Refresh, Pianta, Burcu Özpeker, Alma en Pena, Shoe&Me, Betiece, Love Betiece, Geox, Yees, Rapisardi, Stonefly, Just Comfort, Rizzo, Dixie, Cubanas, Picary, Vicino, Blink, Fretz Men, Lola Ramona, Arow, Bagstage, Bruno Baldini, Etnies, Tpacc, New Vision, Magza, Vogue Blue, Irma Bassi, Max, Aerosoles, Misshoes, Zign, Shaka, FFC New York, Cougar, Carrano, Maiden, La Koket, Pyramid, Victoria, Lovely People, Pier One, Anna Field, Bulldog, B.T., C Studio, Zoom, Ballasox, Yamamay, Billabong, Rocket Dog, Miss Jeany, Bargello, Difetti, Dupe, Fly Nero, Giovane Gentile, Shalin, Zigi Girl, Dumond markalarından yapılacak alışverişlerde geçerlidir. Kampanya stoklarla sınırlıdır. Bu kampanya diğer hediye çeki kampanyalarıyla birleştirilemez, sadece banka kampanyalarıyla birleştirilebilir. Hepsiburada.com kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.

Bende de aynı ama cek yollamamışlar :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Evrekas

quote:

Orijinalden alıntı: altcha

Bende 1-2 hafta once kendim iptal ettim. Parasıda iade oldu. Hepsiburada bana şoyle bir mail atmış ama ne hesapta çek var ne de mail içerinde kod. Başka bu mail gelen var mı? Müşteri hizmetlerine mi yazayım acaba.

Değerli Müşterimiz,

Bende de aynı ama cek yollamamışlar :)

aynı mail bana da geldi müşteri hizmetlerini aradım çek gün içinde engeç yarın hesabınıza tanımlanacak dedi. kullanım için alt sınır yokmuş.

• Banada cek vericekler , arkadaşlar durup dururken böyle yüksek bir çek vermeleri ayakkabıların hepsini göndermeleri ne oluyor bu hepsiburada.com'a yahu adamlar sanki sanat toplum içindir diyerekden yola dönmüşler eskiden böyle değildi acayip kanım ısında bak şimdi gözlerimde hafif bir sululuk
  • Elinde hepsiburada çeki olan arkadaşlar, çekleriniz alınır, pm lütfen ..
  • vallaha bana da gelmiş mail... tamam hb affediyorum.. ama bida olmasın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fantezimuziginsevilenismi

vallaha bana da gelmiş mail... tamam hb affediyorum.. ama bida olmasın :)

hocam mailller bugün tarihiyle mi göndermişler.

bende hani su stogu bitmeyen siyah takımlardan almıstım 8 adet hepsini iade edin diye mail geldi.iade ettim bana bugün taihli hepsi buradadan hediye çeki gelmemiş ama :D

sizindemi gönderilmeyen ürünler siyah takım elbiselerden di bana neden gelmemiş :)
  • Ne zaman aktif olucak acaba çekler ya
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.