Şimdi Ara

Hepsiburada Damat Takım Elbise 69,90 (Ürünler Tükendi) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
342
Cevap
2
Favori
16.790
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim siparişte iptal edilmiş ama maildeki çek yok yoksa ben mi bulamıyorum yoksa yoktur zaten :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: nusret35

benim siparişte iptal edilmiş ama maildeki çek yok yoksa ben mi bulamıyorum yoksa yoktur zaten :P

nerde bu millet nerde bu çekler :)

3 gündür gelen mail üzerine çeki 50 ytllik çeki arıyorum .Bakmadığım yer kalmadı kanepenin altı,yastığın altı paspasın altı oooo sıkıldım vala billa yok :D

Vala hayal perest bişi olduk hepsiburada sayesinde ''len yoksa biz ceki aldık harcadıkmı

Müsteri yetkilisine telefon acmak lazım bizim çeki gördünmü diye

• çek tanımlanmış beyler sadece ürün bedeli çeki var ama gelen mesajda ekstradan 50 liralık çek vereceklerdi o yok.
  • bende de aynı mesaj var ama çek yok mesajın içinde ve hesapta
  • Ah ah.
    50 TL çek verecekleri Cuma günü geldi. Aradım nerede diye Pazartesi yollarız dediler.
    Pazartesi sabah aradım hani diye. Öğleden sonra hesabında bil dediler.
    Bugün salı halen yok.
  • çek kodu geldi....
    yalnız "hediye çeklerim" kısmında görünmüyor.

Değerli Müşterimiz,

"Damat - Erkek Takım Elbise" temin edilemediği için siparişiniz iptal edilecektir.
    Bu alışverişinizin karşılığında tarafınıza "para iadesi" yapılacaktır.

Yaşanan bu durumdan dolayı sizden özür diliyor, 16 - 30 Kasım tarihleri arasında
    http://www.hepsiburada.com/Liste/CustomProducts.aspx?eid=3350&m=1 linkindeki Giyim/Ayakkabı ürünlerinde kullanabilmeniz için hesabınıza
    XXXXXXXXXXXXX nolu hediye çeki koduyla ekstradan 50 TL değerinde hediye çeki tanımlıyoruz.

Gösterdiğiniz anlayış ve hoşgörü için teşekkür ederiz.

Hediye çeki kullanma koşulları:
    Hediye çekleri 16 - 30 Kasım 2012 tarihleri arasında Giyim ve İç Giyim kategorisinde Fashion Friends, Storm, Carling, Woo İstanbul, Blast, He You She, Ekol, Derique, Cons Jeans, Primedays, Parkhande, Angels Never Die, Desigual, Quzu, Franklin Marshall, NG Style, Parantez, Much More, Happiness is a 10 $ Tee, Fornarina, Patent, French Connection, Hot Chili, Laura Baresse, Nurteks, Altan, Sloggi,Passionata, Anıl, NBB, Inlimits, Carling, Girl Stop, Imer Secret Touch, Mollis, La Suade, Espial, Imer Loly Touch, Kitaro, Lady Eleni markalarından; Ayakkabı ve Çanta kategorisinde ise Marjin, Hot Chili, Free Fenomen, By Amy's, Shobyte, K&B, Carlino Cappi, XTI, Navigare, Max Moda, Tamaris, Efetti, Altınayak, İloz, Vingi, Ruiz Pellier, Fornarina, Metropolpolis, Devib Devib, Bottega Vinetti, Via Uno, Rebelle, DSN, True Point, Dynax, Sigotto, Roberto Lenzi, Giorgio Vito, Alberto Tabacci, Fitflop, Friis & Company, Via Marte, Florsheim, Francesca Mia, Fenomilano, De Marchi, Marina Mania, Dewitt, Fabio Lucetti, Cabani, Qupid, AND1, Muya, Ferde, Du Monde, Stoneblue, Fly White, DC Shoes, Marcio Lucas, Caesar Orraca, Infit, Boaonda, Cecconello, Janda, 2iki by Sezgi Besli, FLEXX, Hatuny, Ellium, Rinovaldi, Biondini, Sanita Clogs, Ecoflex, Tracker, Sandra, Lolita BTC, Messimod, Refresh, Pianta, Burcu Özpeker, Alma en Pena, Shoe&Me, Betiece, Love Betiece, Geox, Yees, Rapisardi, Stonefly, Just Comfort, Rizzo, Dixie, Cubanas, Picary, Vicino, Blink, Fretz Men, Lola Ramona, Arow, Bagstage, Bruno Baldini, Etnies, Tpacc, New Vision, Magza, Vogue Blue, Irma Bassi, Max, Aerosoles, Misshoes, Zign, Shaka, FFC New York, Cougar, Carrano, Maiden, La Koket, Pyramid, Victoria, Lovely People, Pier One, Anna Field, Bulldog, B.T., C Studio, Zoom, Ballasox, Yamamay, Billabong, Rocket Dog, Miss Jeany, Bargello, Difetti, Dupe, Fly Nero, Giovane Gentile, Shalin, Zigi Girl, Dumond markalarından yapılacak alışverişlerde geçerlidir. Kampanya stoklarla sınırlıdır. Bu kampanya diğer hediye çeki kampanyalarıyla birleştirilemez, sadece banka kampanyalarıyla birleştirilebilir. Hepsiburada.com kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inceyol -- 20 Kasım 2012; 14:36:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mbilginer

çek kodu geldi....
    yalnız "hediye çeklerim" kısmında görünmüyor.

Değerli Müşterimiz,

"Damat - Erkek Takım Elbise" temin edilemediği için siparişiniz iptal edilecektir.

Yaşanan bu durumdan dolayı sizden özür diliyor, 16 - 30 Kasım tarihleri arasında
    http://www.hepsiburada.com/Liste/CustomProducts.aspx?eid=3350&m=1 linkindeki Giyim/Ayakkabı ürünlerinde kullanabilmeniz için hesabınıza
    XXXXXXXXXXXXX nolu hediye çeki koduyla ekstradan 50 TL değerinde hediye çeki tanımlıyoruz.

Hediye çekleri 16 - 30 Kasım 2012 tarihleri arasında Giyim ve İç Giyim kategorisinde Fashion Friends, Storm, Carling, Woo İstanbul, Blast, He You She, Ekol, Derique, Cons Jeans, Primedays, Parkhande, Angels Never Die, Desigual, Quzu, Franklin Marshall, NG Style, Parantez, Much More, Happiness is a 10 $ Tee, Fornarina, Patent, French Connection, Hot Chili, Laura Baresse, Nurteks, Altan, Sloggi,Passionata, Anıl, NBB, Inlimits, Carling, Girl Stop, Imer Secret Touch, Mollis, La Suade, Espial, Imer Loly Touch, Kitaro, Lady Eleni markalarından; Ayakkabı ve Çanta kategorisinde ise Marjin, Hot Chili, Free Fenomen, By Amy's, Shobyte, K&B, Carlino Cappi, XTI, Navigare, Max Moda, Tamaris, Efetti, Altınayak, İloz, Vingi, Ruiz Pellier, Fornarina, Metropolpolis, Devib Devib, Bottega Vinetti, Via Uno, Rebelle, DSN, True Point, Dynax, Sigotto, Roberto Lenzi, Giorgio Vito, Alberto Tabacci, Fitflop, Friis & Company, Via Marte, Florsheim, Francesca Mia, Fenomilano, De Marchi, Marina Mania, Dewitt, Fabio Lucetti, Cabani, Qupid, AND1, Muya, Ferde, Du Monde, Stoneblue, Fly White, DC Shoes, Marcio Lucas, Caesar Orraca, Infit, Boaonda, Cecconello, Janda, 2iki by Sezgi Besli, FLEXX, Hatuny, Ellium, Rinovaldi, Biondini, Sanita Clogs, Ecoflex, Tracker, Sandra, Lolita BTC, Messimod, Refresh, Pianta, Burcu Özpeker, Alma en Pena, Shoe&Me, Betiece, Love Betiece, Geox, Yees, Rapisardi, Stonefly, Just Comfort, Rizzo, Dixie, Cubanas, Picary, Vicino, Blink, Fretz Men, Lola Ramona, Arow, Bagstage, Bruno Baldini, Etnies, Tpacc, New Vision, Magza, Vogue Blue, Irma Bassi, Max, Aerosoles, Misshoes, Zign, Shaka, FFC New York, Cougar, Carrano, Maiden, La Koket, Pyramid, Victoria, Lovely People, Pier One, Anna Field, Bulldog, B.T., C Studio, Zoom, Ballasox, Yamamay, Billabong, Rocket Dog, Miss Jeany, Bargello, Difetti, Dupe, Fly Nero, Giovane Gentile, Shalin, Zigi Girl, Dumond markalarından yapılacak alışverişlerde geçerlidir. Kampanya stoklarla sınırlıdır. Bu kampanya diğer hediye çeki kampanyalarıyla birleştirilemez, sadece banka kampanyalarıyla birleştirilebilir. Hepsiburada.com kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.

aynı mesaj bana da geldi

• bana hediye çeki teklifi gelmedi. Sadece alışverişin karşılığı iade edildi.
  • çek geldi de linkteki ürünlerden ekliyorum geçerli değil diyor. kampanya ürünlerinde geçerlidir diyor eee ne bu şimdi
    daha doğrusu aynen şu uyarı çıkıyor

Dikkat:
    Hediye çekinizi, size özel kampanyalı ürünlerden yapacağınız 50 TL ve üzeri alışverişinizde kullanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 20 Kasım 2012; 16:44:32 >
  • mail başlığı şu şekilde:
    "Sipariş bilgilendirme, 1 alana 1 bedava kampanyamızdan yararlanabilirsiniz"

1 alana 1 bedava olayı nedir bilmiyorum.
  • Banada :) pek bişey kalmamış ama 5 tane boxer aldım, affettim hb yi:) ayrıca 9. tl kusur kargo alıyorlar.
  • nalet olsun damat a. Bir takım elbise gönderemedi, fabrikayı yakarım ulan, bu kadar müşteri damat takım elbise bulup gönderemedi dedirtecegime. Takım da çok lazım di, hepsiburada 100lira çek tanımlasa neye yarar yani?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benimde çek geldi emaile . ayakkabılarda kullandım onuda. zaten takım elbise 5 para etmezdi. Aferin HB öyle akıllı ol bakayım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: radiko1

benimde çek geldi emaile . ayakkabılarda kullandım onuda. zaten takım elbise 5 para etmezdi. Aferin HB öyle akıllı ol bakayım..

hocam bana bir kez mail geldi gecen hafta ondada cek numarsı yok şimdi baktım gelen yeni bir mail yok.Size ikinci kez mi mail geldi ricaetsem başlığı nedir öğrenebilirmiyim.?
  • Sipariş bilgilendirme, 1 alana 1 bedava kampanyamızdan yararlanabilirsiniz
    Gelen Kutusu
    x

Hepsiburada info@hepsiburada.com mx-bounce-1.anp.se üzerinden
    14:31 (5 saat önce)

Kime: bana
    İngilizce
    Türkçe İletiyi çevir
    İngilizce için kapat

Değerli Müşterimiz,

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx nolu hediye çeki koduyla ekstradan 50 TL değerinde hediye çeki tanımlıyoruz.

• işin ilginç tarafı takım elbise temin edilemeyince vede bayramdan hemen sonra mesaj geldiğinde ben iptal etmiştim zaten..
  • quote:

Orijinalden alıntı: radiko1

işin ilginç tarafı takım elbise temin edilemeyince vede bayramdan hemen sonra mesaj geldiğinde ben iptal etmiştim zaten..

iptal etmeyenlere yaptılar güzelliği , zaten kendileri iptal ettiler bizimkileri
  • arkadaşlar önemle duyurulur;

bu 1+1 olayını soran arkadaşlar olmuş eğer sepetinize 39 tllik bir ayakkabı eklerseniz diğer 39 tllik bedavaya gelir...
    eğer 10 tllik bir tişört eklerseniz diğer 10 ttlik tişört bedava olur yani ödeme yerinde 1+1 yazar ve 0 tl olur...

ama 39 tllik iki ayakkabı ve 1 tane 10 tllik tişört eklerseniz tişört bedava olur 2 tane 39 tl işler yani sizden para ister...
    39 tllik iki ayakkabı ve 10 tllik iki tişört eklerseniz 2 tişört bedava olurda 39+39 80+kargo-50 sizden 35-40 civarı para ister...

böylelikle 10 tane bedava 10 tllik tişört alabilirsiniz... ama iki ayakkabı alırsanız üzerine bir şey eklediğinizde para ödemek zorunda kalırsınız...
    yani sistem 1+1 de ucuz olanı bedava yapmaktadır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

arkadaşlar önemle duyurulur;

bu 1+1 olayını soran arkadaşlar olmuş eğer sepetinize 39 tllik bir ayakkabı eklerseniz diğer 39 tllik bedavaya gelir...
    eğer 10 tllik bir tişört eklerseniz diğer 10 ttlik tişört bedava olur yani ödeme yerinde 1+1 yazar ve 0 tl olur...

ama 39 tllik iki ayakkabı ve 1 tane 10 tllik tişört eklerseniz tişört bedava olur 2 tane 39 tl işler yani sizden para ister...
    39 tllik iki ayakkabı ve 10 tllik iki tişört eklerseniz 2 tişört bedava olurda 39+39 80+kargo-50 sizden 35-40 civarı para ister...

böylelikle 10 tane bedava 10 tllik tişört alabilirsiniz... ama iki ayakkabı alırsanız üzerine bir şey eklediğinizde para ödemek zorunda kalırsınız...

2 tshirt ekliyorum 9.90lıklardan,19 küsür oluyor.ikisinin de parasını alıyor..
    yani 1+1 olmuyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Evrekas

quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

arkadaşlar önemle duyurulur;

2 tshirt ekliyorum 9.90lıklardan,19 küsür oluyor.ikisinin de parasını alıyor..
    yani 1+1 olmuyor.

Hocam bende oluyordu valla 10 tane tişört ekledim 49 küsür çıktı az öncede babama iki tane 39 tllik ayakkabı aldım 7 tl de kargo yani beleşe geldi ikisi de...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isviçreli bilim adamı -- 21 Kasım 2012; 0:49:43 >

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.