Şimdi Ara

Hepsiburada Damat Takım Elbise 69,90 (Ürünler Tükendi) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
342
Cevap
2
Favori
16.819
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: achillus79

quote:

Orijinalden alıntı: fantezimuziginsevilenismi

vallaha bana da gelmiş mail... tamam hb affediyorum.. ama bida olmasın :)

hocam mailller bugün tarihiyle mi göndermişler.

bende hani su stogu bitmeyen siyah takımlardan almıstım 8 adet hepsini iade edin diye mail geldi.iade ettim bana bugün taihli hepsi buradadan hediye çeki gelmemiş ama :D

sizindemi gönderilmeyen ürünler siyah takım elbiselerden di bana neden gelmemiş :)

evet 52 beden siyah.. sanırım engeç yarın aktif olacakmış ama sınırlı üründe kullanılabileceği için çeşitler hemen tükenecektir.. elimizi çabuk tutmak lazım ;)

• çek satın alabilirim.pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black_Stone1

çek satın alabilirim.pm

ÇEk sanırım hesaba tanımlanıyor ve Hepsiburada.com'da Kredi kartı bilgileri hesaba tanımlanıyor kimse tanımadığı birine güvenipde KRedi kartı bilgilerinin kayıtlı olduğu hesabı kullanın diye vermez, ama çek numara ile giriliyorsa farklı hesapdan alınabiliyorsa o şekilde olabilir sanırım.
  • bana da şu meşhur 52 beden için mai latmşlar. aynı üstte yazılan gibi. ama çok nosu kısmı boş. yarın mı tanımalanacak dersiniz
  • EVET AYNI MAİLDEN BANA DA GELDİ. ÇEK NUMARASI YOK.
  • siyah 52 iptAl ve bana da çek gelmiş ama üzüldüm siyah takımım yoktu bana gelen mailde bir 1 alana 1 bedava başlığı var:

Sipariş bilgilendirme, 1 alana 1 bedava kampanyamızdan yararlanabilirsiniz
    Değerli Müşterimiz,

"Damat - Erkek Takım Elbise" temin edilemediği için siparişiniz iptal edilecektir.
    Bu alışverişinizin karşılığında tarafınıza "para iadesi" yapılacaktır.

Yaşanan bu durumdan dolayı sizden özür diliyor, 16 - 30 Kasım tarihleri arasında
    http://www.hepsiburada.com/Liste/CustomProducts.aspx?eid=3350&m=1 linkindeki Giyim/Ayakkabı ürünlerinde kullanabilmeniz için hesabınıza
    nolu hediye çeki koduyla ekstradan 50 TL değerinde hediye çeki tanımlıyoruz.

Gösterdiğiniz anlayış ve hoşgörü için teşekkür ederiz.

• Çeki tanımlanan yok değil mı daha ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çek daha tanımlanmamış galiba...
  • 1 alana 1 bedava diyor bi de o ne ki acaba
  • belki bir üründen alınca aynı ürünün ikincisinden 50lira çekle fiyat düşecek olabilir ne biliyim? :S
  • çek filan yok yine kandırıyorlar bir 15 günde çek için bekletip sonra çekleri tedarik edemedik diye yine çek tanımlarlar hatta bu böyle sonsuza kadar devam eder
  • çeki verip şu numaralı deyip numara ksımını boş bırakmaları gerçekten ilginç
  • Ne geleen var ne gideen , çek çek çek çeksene elini kırıcan mı belimi gibi olduk.
  • ya yanlışılkla gönderdiler ya da yanlışlıkla çek numarasını göndermediler mh ne bişiler yazsak mı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

ya yanlışılkla gönderdiler ya da yanlışlıkla çek numarasını göndermediler mh ne bişiler yazsak mı acaba

MH'ye mesaj yazdım geri dönerler umarım . :P
  • aynı mail bana da geldi. şu damat firmasını mail yağmuruna mı tutsak diyorum. hb den aldıklarımız ne olacak hesabı?
  • Bence 50 tllik çekler gelmeyecek gerçi gönderikleri linktede alınacak pek bir şey yok...
  • ne tıkırtı vaaarr, ne sıkırtı var.. sabahınan kalkıyom hepsiburada'yı açıyom aşamacen bekliyom soğuğu yiyom geçiyom gidiyom..

i***nin adamları.. madem yüklemiyeceğiniz ne diyi mesaj atıp adamı heveslendiriyonuz??

hb'dan mail alan arkadaşlar. mh'ni mail bombasına tutalım..
  • bana çek tanımlanmış ama para iadesi yaptırmıyor sistem. hata oluştu filan diyor.

illa bişey aldıracaklar. hadi hayırlısı diyelim
  • çek gelen var mı
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.