Şimdi Ara

Hepsiburada Damat Takım Elbise 69,90 (Ürünler Tükendi) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
342
Cevap
2
Favori
16.790
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

quote:

Orijinalden alıntı: Evrekas

quote:

arkadaşlar önemle duyurulur;

bu 1+1 olayını soran arkadaşlar olmuş eğer sepetinize 39 tllik bir ayakkabı eklerseniz diğer 39 tllik bedavaya gelir...
    eğer 10 tllik bir tişört eklerseniz diğer 10 ttlik tişört bedava olur yani ödeme yerinde 1+1 yazar ve 0 tl olur...

ama 39 tllik iki ayakkabı ve 1 tane 10 tllik tişört eklerseniz tişört bedava olur 2 tane 39 tl işler yani sizden para ister...
    39 tllik iki ayakkabı ve 10 tllik iki tişört eklerseniz 2 tişört bedava olurda 39+39 80+kargo-50 sizden 35-40 civarı para ister...

böylelikle 10 tane bedava 10 tllik tişört alabilirsiniz... ama iki ayakkabı alırsanız üzerine bir şey eklediğinizde para ödemek zorunda kalırsınız...
    yani sistem 1+1 de ucuz olanı bedava yapmaktadır..

2 tshirt ekliyorum 9.90lıklardan,19 küsür oluyor.ikisinin de parasını alıyor..
    yani 1+1 olmuyor.

Hocam bende oluyordu valla 10 tane tişört ekledim 49 küsür çıktı az öncede babama iki tane 39 tllik ayakkabı aldım 7 tl de kargo yani beleşe geldi ikisi de...

arkadaşlar bana ilk mesaj gelmişti gecen hafta ama halen gelen çek numarası içeren 2. bir mail yok neden acaba :S

• tam bilmiyorum valla bana 14.30 civarı gelmişti öncekiler gereksiz mesajlara giderken bu normal mesajlara geldi..
    isterseniz yarın müşteri hizmetlerini arayın...

arkadaşlar ayakkabı için biraz zaman harcadım, vardığım sonuç çoğu yerli malı...

şu markadaki ürünler yurt dışından satılıyor ve pahalı, ihtiyacı olan alabilir..

klasik ayakkabıdan Rieker markasına bakın, bir tane 40 bir tane 41 numara ayakkabı kalmış..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isviçreli bilim adamı -- 21 Kasım 2012; 1:16:43 >
  • bende ısrarla çeki kullandırtmıyor bi de 1 + 1 de olmuyor anlamadım gitti
  • şimdi çeki kullandırttı daha doğrusu ödeme sayfasında düşecek dedi ama ilerlemedim daha. ama 1 + 1 olayı olmuyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Evrekas

quote:

arkadaşlar önemle duyurulur;

bu 1+1 olayını soran arkadaşlar olmuş eğer sepetinize 39 tllik bir ayakkabı eklerseniz diğer 39 tllik bedavaya gelir...
    eğer 10 tllik bir tişört eklerseniz diğer 10 ttlik tişört bedava olur yani ödeme yerinde 1+1 yazar ve 0 tl olur...

ama 39 tllik iki ayakkabı ve 1 tane 10 tllik tişört eklerseniz tişört bedava olur 2 tane 39 tl işler yani sizden para ister...
    39 tllik iki ayakkabı ve 10 tllik iki tişört eklerseniz 2 tişört bedava olurda 39+39 80+kargo-50 sizden 35-40 civarı para ister...

böylelikle 10 tane bedava 10 tllik tişört alabilirsiniz... ama iki ayakkabı alırsanız üzerine bir şey eklediğinizde para ödemek zorunda kalırsınız...
    yani sistem 1+1 de ucuz olanı bedava yapmaktadır..

2 tshirt ekliyorum 9.90lıklardan,19 küsür oluyor.ikisinin de parasını alıyor..
    yani 1+1 olmuyor.

Hocam bende oluyordu valla 10 tane tişört ekledim 49 küsür çıktı az öncede babama iki tane 39 tllik ayakkabı aldım 7 tl de kargo yani beleşe geldi ikisi de...

kardeş gerçekten 1+1 olayı olmuyor.Sen hangi üründe yaptın oldu söylersen bizde bi deneyelim.Ürün ismini tam olarak alırsam sevinirim

kolay gelsin.

• he ya ürünnü linkini verirsen bizde deneyelim bizde mi sorun yoksa sistemde mi onu görmüş oluruz
  • Bana çek kodunun geldiği mail başlığında 1+1 kampanyamızdan yararlanabilirsiniz diyordu...Sepete eklediğim tüm ürünlerde de bir tane bedava oluyordu.

Herhangi bir ayakkabı eklediğimde diğeri bedava olacaktı, baya denedim...5 tane tişört ekledim 2 tanesi bedava oldu yani 29 tl çıktı,
    6 tane ekleyince 3 tanesi bedava oldu yani yine 29 tl çıktı...

Yani ürüne özel bir şey değil benim hesabımı 1+1 kampanyasına dahil etmişler, aldığım ürünler de yayından kalkmış maalesef...

Hepsiburada Damat Takım Elbise 69,90 (Ürünler Tükendi)

• yok hocam aynıısını denedim bizde ısrarla düşmüyor. çeki de kullanmışmıydınız siz
  • Evet çeki kullandım ödeme bilgilerini istemeden bedava yaptılar yalnız yanlış hatırlamıyorsam çeki kullanana kadar açtığım ürün linkleri
    çok uzun oluyordu, belki de hesabım 1+1 e tanımlandığı için 5-6 satırlık link çıkıyordu en son bu kaldı aklımda.
  • quote:

Evet çeki kullandım ödeme bilgilerini istemeden bedava yaptılar yalnız yanlış hatırlamıyorsam çeki kullanana kadar açtığım ürün linkleri
    çok uzun oluyordu, belki de hesabım 1+1 e tanımlandığı için 5-6 satırlık link çıkıyordu en son bu kaldı aklımda.

peki size ilk mail geldiğinde çek nosu da gelmişmiydi. bize çek nosu boş gelmişti. şimdi bi yeni mal geldi ona çek nosunu yazmışlar
  • " isviçreli bilim adamı " arkadaşımızdan başka 1 + 1 den yararlanabilen oldu mu acaba
  • yok hocam ne gezer denemediğim permütasyon kombinasyon kalmadı.. istatistiğin anasını belledim ama yok.. kişiye özel sanırım... ne eklesem bedava olmadı.. (ilgili linkte gönderilen kategori içinden) hatta her eklediğimde kargo 9.90 dan 19.90 a çıktı vay anasını satıyım... 50lira çek vermiş.. 39.90 lık ayakkabıyla 9.90 da kargoya verdim anca başabaş denk geldi.. 30 kuruş da onun olsun artık napalım... çok diretti illa çekini tamamla diyo ama yok, yemezler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fantezimuziginsevilenismi -- 21 Kasım 2012; 14:35:50 >
  • Ben iki takım elbise almıştım biri için hesabıma 1+1 bedava yüklemiş biri içinde 50 TL çek yüklemesi yapmış. bunlar iki ayrı mesajda gelmişti bana 1+1 bedavanın linki biraz uzundu o linkten girip alışverişi yaptığımda ikinci eklediğim düşük fiyatlı üründen ücret almıyordu. sepet ekranındada 50 TL lik çek kodunu ekleyip alışverişi tamaladım. 39,90 + kargo ile birlikte 48 TL ye iki ayakkabı aldım ücret ödemeden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

quote:

Evet çeki kullandım ödeme bilgilerini istemeden bedava yaptılar yalnız yanlış hatırlamıyorsam çeki kullanana kadar açtığım ürün linkleri

peki size ilk mail geldiğinde çek nosu da gelmişmiydi. bize çek nosu boş gelmişti. şimdi bi yeni mal geldi ona çek nosunu yazmışlar

Bana çek nosu ilk mesajda gelmemişti ama ilk gelen 2 tane mesaj olmuştu biri 50 tl ile ilgiliydi diğeri de 1+1 konusuyla ilgiliydi...
    Benim bir ayakkabım iptal olmuştu tedarik edememişlerdi belki bir ihtimal 1+1 bunun için gelmiş olabilir çünkü giyim ve ayakkabı dan şu nolu
    siparişiniz iptal edildiği için size özel 1+1 yazmaktaydı...Takım elbise çeki ile ardı ardına geldiği için ben o da takım elbise için gelmiştir diye düşündüm..
    Yani başta iki tane boş mesaj geldi sonra kodu içeren mail geldi.

• bize 1 + 1 başlıığnda 50 liralık çek içeriği geldi. ama başlık 1 + 1 . verdiği link direk giyim ürünlerinni linki başka link yok demek ki 1 + 1 için başka bir link verilmiş anladığım kadarıyla
  • Kargo dahil 50 liraya geçmezseniz para ödemiyorsunuz. Az önce sipariş verdim. 30 lira alışveriş+10 lira kargo=40 lira tuttu. Para ödemedim çeki kullandım.
  • Arkadaşlar bana 50 tl çek ile ilgili bir mail gelmedi. Müşteri hizmetleri göndereceğiz dedi hala gelmedi yaklaşık kaç gün sürer.
  • arkadaşlar ds damattan ceket alıcam boyum 179 kioö 116kg ds damata 56/6 şu ceket olurmu acaba araştırıyorum birşey bulamadım

http://www.dsdamatshop.com/p/9388/ds-damat-ceket-lacivert
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwerty38

arkadaşlar ds damattan ceket alıcam boyum 179 kioö 116kg ds damata 56/6 şu ceket olurmu acaba araştırıyorum birşey bulamadım

http://www.dsdamatshop.com/p/9388/ds-damat-ceket-lacivert

Olmaz diye düşünüyorum. Boyum 183 cm, kilom 103 kg 58 beden tam oldu.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.