Şimdi Ara

Hepsiburada'dan Lg G4 Almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eski telefonumu kullanamadığım için yeni bir telefon alma gereği duyuyorum ve lg g4 1300 tl'lik fiyatıyla çok cazip geliyor. Ama ithalatçı garantili olması benim biraz kuşkulandırıyor. Eğer telefonda bir sorun olursa hepsiburada'nın ithalatçısı iade yada tamir konusunda sıkıntı çıkarır mı? Sırf Lg Türkiye garantisi için de 400-500 tl fiyat farkı vermek de istemiyorum. Lg g4 gibi uygun fiyatlı f/p telefonu olmadığından (yada ben bilmiyorum) lg g4 bütün özellikleriyle beni kendisine çekiyor. Telefonu yakın zamanda alacağım için yardımcı olursanız çok teşekkür ederim. (Bu konuda tecrübeli yada tecrübeli gördüğünüz kişileri etiketlerseniz sevinirim.) İyi Forumlar !

• Dostum suanda alali 1 ay oldu telefonu hespsiburadan iyi guzel yurt disi ithalat geliyor tel. Ben cok memnunum almani tavsiye ederim. Hepsiburada kaliteli is yapiyir hakkinj veriyor aklinda soru isareti kalmasin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi ithalatçı firma garantili ve hangi rengini tavsiye edersiniz. Telefonda kronik bir sorun çıkarsa iade veya değişim yapabiliyormuyuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Emrhnn

Hangi ithalatçı firma garantili ve hangi rengini tavsiye edersiniz. Telefonda kronik bir sorun çıkarsa iade veya değişim yapabiliyormuyuz ?

Ben aldım hocam 24 gunde bootloop hatası verdi iade ve değişim için ugrasıyorum hocam. 12 iş günü oldu bekliyorum hala
  • Konuyu takibe aldim, bende yakin bi zamanda LG g4 almayi dusunuyom ve hepsiburada sitesinde baya uygun bi fiyat var ama daha once hic internetden alisveris yapmadigim icin guven sorunum var, bu siteden sık sık alisveris yapan tecrubesi olan arkadaslardan tavsiye almak istiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.