< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yey-R -- 13 Haziran 2020; 13:50:33 > |
HepsiBurada değişim raporu olan cihazı değiştirmiyor
-
-
Güncel, 10 gün önce açılan destek talebine hala cevap yok -
Ölüceksin. İlluminati, KGB, CIA hepsi peşinde. -
Güncel -
Güncelleme (11 Haziran): 1 Haziranda açılmış olan kayda 10 gün sonra cevap geldi ve cevap olarak gerekli birimlere iletildiğini, en kısa süre içerinde dönüş yapacaklarını belirtmişler. Açılan kaydın en başta amacı zaten gerekli birimlere durumu bildirmek çözülmesini sağlamak değil miydi? 10 gün boyunca sadece talebi işleme alıp o bildirimi yapmak için mi beklediniz? Umuyorum ki bir 10 gün daha bekletmezler.
THH belgelerini hazırlayıp destek kaydına yapılan çözüme göre başvurumu ileteceğim.
-
Güncelleme 13 Haziran: Bugün itibariyle değişim isteğimin 'Başvurunuz uygun bulunmadı' şeklinde güncellendiğini gördüm. HB'yi aradığımda ürünü yollamadığınız için o şekilde sonuçlanmış orası dendi. Benim elimde olmayan ürünü onlara nasıl yollamamı bekliyorlar anlamış değilim. MH'de sürecin mesajlarım kısmında daha önceden açılmış olan destek talebinde devam ettiğini, orayı takip etmem gerektiğini belirtti. Servis tarafından mail gelmesi ya da raporun sisteme yüklenmesi bekleniyormuş. Bu kararın çıktığı ilk tarihte (20 Mayıs 2020) rapor HB tarafında 2 çalışana da iletilmiş olarak gözüküyor. Bu durumu destek talebi içinde belirttim ve servis tarafına da mail atarak HB'ye raporu tekrar iletmelerini istedim. THH için belgelerimi de hazırladım büyük ihtimalle haftaya başvuracağım.
-
Türkiye'de hakkını aramak çile resmen. Kolay gelsin. -
Galiba mahkemeye dava açman gerekecek.
Durum onu gösteriyor.
-
Teşekkürler hocam. Cidden öyle firmalar çok sorumsuz
-
Bana da öyle gibi geliyor hocam. Sürecin uzunluğu açısından çok istemediğim bir şey ama kendileri buna zorluyor. Haftaya kadar hazırlığı yapacağım bakalım
-
Güncelleme 15 Haziran: Talepler kısmındaki talebimin reddedilmesine rağmen destek kayıtları kısmından 15 Haziranda değişim gerçekleştirildi ve ürün kargoya verildi. Sanırım servis tarafına mail atmam işe yaramış gibi gözüküyor. Laptop sonraki günlerde elime ulaştı. 0 değiştirilmiş şekilde yollamışlar, şu anlık bir sorun yok gözüküyor, önceki laptopta olan arızayı da kontrol ettim görünürde bir şey yok. THH'ye gitmeden durumun çözülmesine sevindim ancak 2 raporu okumak, servisin onlara rapor yollamasına rağmen hala bekletmeleri kabul edilebilir değil. Bir daha HB'den alışveriş yaparken iki kez düşüneceğim, böyle bir şey olur mu tekrar diye değerlendirmem gerekecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yey-R -- 25 Haziran 2020; 11:55:46 > -
geçmiş olsun hocam. Aynı üründen ellerinden var mıydı?
-
Site üzerinde stok var gözükmüyordu hocam, ürünü kaldırmışlardı ancak Penta tarafına talepte bulunup temin etmişler. Gelen değişim raporunda o şekilde gözüküyordu
-
Hmm tm hocam. Sıkıntınız bir ürün denk gelmiştir umarım.
-
Hocam gelen üründe de bu ilk ürünün değişimine sebep olan hata mevcut. MSI tarafına ayrıntılı olarak yazdım ama henüz bir çözüm sunmadılar maaelsef. Kronik bir hata olduğunu düşünmeye başladım
-
Aynı sorunsa bozuk yine o zaman. Kronikte olabilir. Bir daha değişim sağlayın. Değişim yapmazlarsa THH ile hakkınızı alırsınız.
-
MSI'in sitesine açtığım destek talebine gelecek cevabı bekliyorum hocam. Değişim sağlamak çok sancılı geçti. 1 ay servisi bekledim, 1 ay Hepsiburada'yı bekledim. O yüzden keşke bir çözümü olsa da hiç gerekmese
-
sorunu onaylamak için yetkili servise yeniden göndermenizi isterler bence.
-
Toplayabildigim her türlü bilgiyi toplayıp yolladım onlara ama yine onu isterlerse de yollamaktan başka çare yok tabi. 2 laptop alıp ikisinde de aynı sorunu yaşamam gülünç cidden ve bunu reddit dahil herhangi bir platformda başka yaşayan ya da yaşayıp fark eden olmaması
-
Hata USB çipinin Firmware'inden kaynaklanıyor gibi geliyor ancak geçmiş dönemde böyle bir şeyle karşılaşıp FW alabilen olmamış. Daha doğrusu MSI tarafı ona (1 konu gördüm sadece) sağlamamış
Benzer içerikler
- nadixa krem kullananlar
- say say para say
- evde boks öğrenilir mi
- söğütlüçeşme kadıköy arası
- pizzacı isimleri
- black friday ne zaman 2024
- türk çay emojisi
- bim para sayma makinesi
- elektrikli bebek arabası
- arçelik güneş enerjili klima fiyatları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X