Şimdi Ara

HepsiBurada değişim raporu olan cihazı değiştirmiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bazen türkiyeye sorunlu cihazlar yollanıyor diyenlerde var. Ne kadar doğru bilmiyorum. Servis point'i arayıp tekrar aynı sorun var diyin, Doa yı veren onlar sanırım.

• thelordof kullanıcısına yanıt

Evet dao'yu verenler onlar. Yarın arayıp ileteceğim durumu. Değişimden öncekinde durum daha kötüydü mavi ekran yemiştim ve ekran donup kalmıştı bir sefer de. Bunda şu anlık arkada hata alıyorum sadece. Bugün bir format atıp sistemi fabrika çıkışına getireceğim, birde öyle deneyeyim. Gelişmeleri iletirim hocam size de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam hocam, gelişme olunca bilgilendirirseniz sevinirim. Bu tarz şeyleri merak ediyorum. Başkasının başına vs gelirse hem fikrim olmuş olur. Sıkıntısızca istediğiniz gibi hallolur umarım.

• thelordof kullanıcısına yanıt

Hocam tekrardan merhaba. MSI destek kısmı 2 farklı ayarı değiştirmemi istediler. Birinicisi PCIe Express kısmını windows batarya kısmındaki gelişmiş güç seçeneklerinden kapatmaktı. Yaptıktan sonra hataların sayısında azalma oldu ancak hala devam ediyor. İkinci olarak Wifi kartının çalışma şeklini maksimum performans yapmamı istediler. Hatalar aynı şekilde devam etti.

Ayrıntıları taraflarına tekrardan ilettim, yine beklemedeyim.

• Geçmiş olsun bir an konuyu ben mi açtım diye şaşırdım isim soyisim benzerliği  

• Herkesin laptobunda standardı nasılsa öyle geliyor, öyle ayarları başkası yapmıyor sorun da yok. Kabul etmiyorlar hemen hatayı :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.