Şimdi Ara

Hepsiburada Donanım KDV İndirimi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
7.758
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Vatan indirimi > Hepsiburada indirimi

Hoş vatanınki de tatmin etmedi ama kötünün iyisi işte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daquied kullanıcısına yanıt
    750/50

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu iki ekran kartı arasında ne fark var bilen var mı? 500 tl fiyat farkı var ama kart birebir aynı gözüküyor.ucuz olanda ekstra olarak gp yazıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ozguradam1

bu iki ekran kartı arasında ne fark var bilen var mı? 500 tl fiyat farkı var ama kart birebir aynı gözüküyor.ucuz olanda ekstra olarak gp yazıyor
    https://www.hepsiburada.com/msi-amd-radeon-rx-580-armor-8g-oc-8gb-256-bit-gddr5-dx-12-pci-e-3-0-ekran-karti-rx-580-armor-8g-oc-p-HBV000006O6X1
    https://www.hepsiburada.com/msi-radeon-rx-580-armor-gp-oc-8gb-256bit-gddr5-pci-e-3-0-x16-dx12-ekran-karti-p-HBV00000SOTFE?magaza=Hepsiburada
    Gp olan model yenilenmiş ısı sorunu falan giderilmiş versiyon

• quote:

Orijinalden alıntı: Night Eagle

Gp olan model yenilenmiş ısı sorunu falan giderilmiş versiyon

Alıntıları Göster
    bilgi için teşekkürler.sanırım 8gb olup ta bu aralıkta ve bu fiyatta başka bir kart yok herhalde
  • ozguradam1 kullanıcısına yanıt
    İncehesap RX590 satabilir. Geçen hafta satmıştı.

• incehesabı bekliyorum zaten. ama bu da hızla tükeniyor gibi. yine de saat 8 e kadar bekleyeceğim. alacağım kart 1500 ü geçmemeli

• ozguradam1 kullanıcısına yanıt
    Bunu alın RX590 gelirse iptal edersiniz biterse diye

• quote:

Orijinalden alıntı: ozguradam1

bilgi için teşekkürler.sanırım 8gb olup ta bu aralıkta ve bu fiyatta başka bir kart yok herhalde

Alıntıları Göster
    rx 580 ve 590lara bu paralar verilmez artık. 5500xt 8 gb bakın. 1500 ivarına düşüyor+oyun hediyeleri de var. Bütçe varsada 1660 super-5600xt alınır.
  • exclbr kullanıcısına yanıt
    Bu fiyat seviyesinde 5500 xt 8gb bulsam affetmem zaten. ama bu dolar kurundan sonra umudum yok. yine de beklemedeyim

• www.hepsiburada.com
    MSI Optix MAG271CV 27" 144Hz 1ms (HDMI+Display) Full HD Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/msi-optix-mag271cv-27-144hz-1ms-hdmi-display-full-hd-curved-oyuncu-monitor-pm-HB00000O34QE

Monitör düşünen arkadaşlar varsa değerlendirsin. 1699 tl'ye düşmüş, çek satıştan 1000/100 kupon da alırsanız 1599 tl'ye gelir. Gayet makul. İhtiyacı olan kaçırmasın, ben aldım az önce.

• quote:

Orijinalden alıntı: darkaltair

https://www.hepsiburada.com/msi-optix-mag271cv-27-144hz-1ms-hdmi-display-full-hd-curved-oyuncu-monitor-pm-HB00000O34QE

Monitör düşünen arkadaşlar varsa değerlendirsin. 1699 tl'ye düşmüş, çek satıştan 1000/100 kupon da alırsanız 1599 tl'ye gelir. Gayet makul. İhtiyacı olan kaçırmasın, ben aldım az önce.
    Hayırlı olsun hocam 24 nisan cuma günü kargoda uyarısını görmüşsündür umarım

• Hocam çok teşekkür ederim, ihtiyaç vardı monitör arıyordum baktım bu var. Aldım.
    Hocam görmem mi, at nalı gibi gözüme bakıyordu siparişi verirken:) Acelem olmadığı için çok sorun etmedim. Bir de fiyatı da iyi olduğu için dedim ne yapalım artık sağlam gelsin de o tarihte verilsin kargoya.

Bu arada size de hayırlı olsun hocam, kargo tarihinin bilgisine sahip olduğunuz için sizin de aldığınızı varsayıyorum. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkaltair -- 17 Nisan 2020; 16:37:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkaltair

Hocam çok teşekkür ederim, ihtiyaç vardı monitör arıyordum baktım bu var. Aldım.
    Hocam görmem mi, at nalı gibi gözüme bakıyordu siparişi verirken:) Acelem olmadığı için çok sorun etmedim. Bir de fiyatı da iyi olduğu için dedim ne yapalım artık sağlam gelsin de o tarihte verilsin kargoya.

Bu arada size de hayırlı olsun hocam, kargo tarihinin bilgisine sahip olduğunuz için sizin de aldığınızı varsayıyorum. :)
    Aldım hocam seninkiyle aynı anda gelir benimkide

• alemburda34 kullanıcısına yanıt
    750/75 mi

• Rog strix 1660ti vatandaki indirimlere göre daha güzel kampanyaydı bence

• forumdayim F kullanıcısına yanıt
    Sayın hocam ölü piksel filan olmasın da razıyım artık tarihe:) Güle güle kullanın hocam, ekrandaki acemiliğimizi beraber atarız artık :)
  • daquied kullanıcısına yanıt
    yarin bonus flash da gozukecek katilirsiniz

• leptop satmıyor hb resmen stokçuluk yapıyor. sattıkları da 7 8 9 binlik makineler.
  • Monitörün fiyatı 1729 tlye çıkmış.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.