< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
çoğu indirim fiyatı hikaye.kampanya başlamadan önceki fiyat ile aynı
|
Hocam üşenmedim senin için en ucuzlarından aynı özellikteki parçaları topladım
![]() 1200 işlemci 2829 ekran kartı 359 harddisk 270 ssd 650 ram 300 psu 750 kasa Hepsini toplayınca fiyat 6358 lira yapıyor. Detaylı olarak baksak tahminimce 7000 lira diyelim. Arada kalan fiyat farkında windows home ve kasanın hazır oluşu var. Şunun altını da çizmek isterim, hazır kasalar toplama kasalar gibi işlem görmez laptop gibi işlem görür. Örneğin; içini açarsanız garantiden çıkar, kendi isteğinizle değişiklik yapamazsınız garantiden çıkar gibi. Bende de msi nightblade x2 mini itx kasa var, içini tamamen dağıtıp kendi kafama göre dizdim. Açarken de üzerinde güvenlik mührü vardı onu kırdım tabi ![]() Siz laptop alır gibi bilgisayar kasası aldınız. Fiyat farkı diye düşünmeyin hazır olan ve model numarasına sahip bir kasaya verdiğiniz fiyat olarak düşünün. Toplasaydınız daha iyisini toplar mıydınız, en ucuz modellerle yukarıdaki listede yer alan fiyatlardan aşağı yukarı toplardınız. Arada çok fark var mı, hazır kasa için ve şu anda ki dolar kurunu dikkate alırsak yok. Toplama her zaman daha uygun olur veya aynı fiyata biraz daha güçlü pc toplanır. Televizyon alırken devrelerini kendimiz birleştirmiyoruz, direkt markadan alıp çıkıyoruz onun gibi düşünün aldığınız kasayı, markanın kendisine de para vermiş oldunuz. ![]() Güle güle kullanın sisteminizi, toplama veya hazır kasalar tercih durumudur. Hazır kasayı parça olarak değerlendirmek yerine modeli üzerinden fiyatına göre değerlendirin. İyi veya kötü size hissettirdiğine bakın. İyi hissediyorsanız alın, kullanın, hayrını görün. Kötü hissediyorsanız da gelince iade edin. Çok sıkıntılı bir durum yok. Ne yazmışım be ![]() ![]() ![]() |
Vatan kdv indirimi fırsatını görünce vatanınki fırsatsa hb ninki de fırsattır dedim paylaştım
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesut1481 -- 17 Nisan 2020; 13:28:30 > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lj.23 -- 17 Nisan 2020; 14:48:52 > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 17 Nisan 2020; 15:48:15 > |