Şimdi Ara

Hepsiburada Donanım KDV İndirimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
7.758
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bilgisaya Aksesuarı ve Donanım Parçalarında KDV Kampanyası - Hepsiburada
    https://www.hepsiburada.com/staticpage/604861093038438

İlgileneneler inceleyebilir ama kargoyu çok beklersiniz. Dün monitör aldım 10 saat içinde sipariş ver bugün kargolayalım yazıyordu hala kargolanacak.

Hepsiburada Donanım KDV İndirimi Hepsiburada Donanım KDV İndirimi
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam üşenmedim senin için en ucuzlarından aynı özellikteki parçaları topladım Altını çiziyorum detaylara bakmadan en ucuz parçalarla.

1200 işlemci
    2829 ekran kartı
    359 harddisk
    270 ssd
    650 ram
    300 psu
    750 kasa

Hepsini toplayınca fiyat 6358 lira yapıyor. Detaylı olarak baksak tahminimce 7000 lira diyelim. Arada kalan fiyat farkında windows home ve kasanın hazır oluşu var.
    Şunun altını da çizmek isterim, hazır kasalar toplama kasalar gibi işlem görmez laptop gibi işlem görür. Örneğin; içini açarsanız garantiden çıkar, kendi isteğinizle değişiklik yapamazsınız garantiden çıkar gibi. Bende de msi nightblade x2 mini itx kasa var, içini tamamen dağıtıp kendi kafama göre dizdim. Açarken de üzerinde güvenlik mührü vardı onu kırdım tabi

Siz laptop alır gibi bilgisayar kasası aldınız. Fiyat farkı diye düşünmeyin hazır olan ve model numarasına sahip bir kasaya verdiğiniz fiyat olarak düşünün. Toplasaydınız daha iyisini toplar mıydınız, en ucuz modellerle yukarıdaki listede yer alan fiyatlardan aşağı yukarı toplardınız. Arada çok fark var mı, hazır kasa için ve şu anda ki dolar kurunu dikkate alırsak yok.

Toplama her zaman daha uygun olur veya aynı fiyata biraz daha güçlü pc toplanır.

Televizyon alırken devrelerini kendimiz birleştirmiyoruz, direkt markadan alıp çıkıyoruz onun gibi düşünün aldığınız kasayı, markanın kendisine de para vermiş oldunuz.

Güle güle kullanın sisteminizi, toplama veya hazır kasalar tercih durumudur. Hazır kasayı parça olarak değerlendirmek yerine modeli üzerinden fiyatına göre değerlendirin. İyi veya kötü size hissettirdiğine bakın. İyi hissediyorsanız alın, kullanın, hayrını görün. Kötü hissediyorsanız da gelince iade edin. Çok sıkıntılı bir durum yok.

Ne yazmışım be
  • Yani

• yarin bonusun kampanyasi var kombo yapip birseylere bakarim

• quote:

Orijinalden alıntı: CemalSanane

Yani
    Vatan kdv indirimi fırsatını görünce vatanınki fırsatsa hb ninki de fırsattır dedim paylaştım

• Paylaşım için teşekkürler güzel fiyatlar var. Sanki vatandaki fiyatlar bir tık daha iyi.
  • hb de kargo işi acaip şu anda. bi akıllı saat almıştım bi haftada geldi. onla birlikte aldığım süpermarket ürünleri 10 günde kargoya verildi ama hala gelemedi . gelemediği gibi kargo merkezinden iade edilmiş gibi görünüyor. hb yı aradım 10 dakkalık bekleme sonunda bekleyenler arasında 14 üncü sıradaydım. mesaj yazdım 3 gündür cevap yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

hb de kargo işi acaip şu anda. bi akıllı saat almıştım bi haftada geldi. onla birlikte aldığım süpermarket ürünleri 10 günde kargoya verildi ama hala gelemedi . gelemediği gibi kargo merkezinden iade edilmiş gibi görünüyor. hb yı aradım 10 dakkalık bekleme sonunda bekleyenler arasında 14 üncü sıradaydım. mesaj yazdım 3 gündür cevap yok.
    Açıklama yapmışlar salgından dolayı aksamalar olabilir diye ancak bunun salgınla alakası yok ki elinde ürün varsa zaten yola çıkacak kamyona koyarsın gelir eğer yoksa Bugün satın al hemen kargolayalım diye insanların parasını çekmenin anlamı yok şikayetlere baktım son 10 günde herkes bu durumdan şikayetçi paramızı işletiyorlar mı diyen bile var
    Salgın kargo şirketlerine bahane oldu resmen

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım için b450 kart bakıyoruz.Uygun 3000mhz ram , 1660 super ekran kartı, 1600 işlemci destekleyen bir kart var mıdır arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesut1481 -- 17 Nisan 2020; 13:28:30 >
  • mesut1481 M kullanıcısına yanıt
    R5 1600
    Rx580
    2x8 crucial 3000mhz ile

Gigbyte gaming x var çok memnunum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim de aynı haftaya gelirse iyi diye bekliyorum artık. AOC'yi sipariş geçmiştim ben de dün. Dün sipariş geçerseniz 2'ye kadar kargoya verilecek diyordu hesapta. Halen daha hazırlık aşamasında şu an.
  • Hocam aldığınız monitor QHD tamam da 4ms nedir yahu?@forumdayim
  • bakıyorsunuzdur da ben bir de az evvel karşılaştığım bir şeyin uyarısını yapayım size
    hepsi burada da olan bir kasa sepet indirimi ile 590
    ama aynı kasa yine hepsiburada da 418 lira sepet ürünü
    en çok indirimli olanı karşıma çıkarması lazımken pahalısını daha çok indirimliymiş gibi göstermekte dikkat edin.

LİNK 1
    LİNK 2

• Kargo sürelerine en az 1 hafta ekleyin arkadaşlar. Geçen hafta cuma akşamı sipariş verdim, yarın kargoda yazıyordu, kargoya verilmedi, sokağa çıkma yasağı ilan edildi diye olabilir hafta başı verilir herhalde diye düşündüm. Pazartesi geçti neyse salı bir mesaj atayım dedim, baktım fatura kesildi diye mail geldi, iyi bari verirler bugün kargoya dedim. Hala bekliyorum. En son en geç cuma kargoya verilir PTT yetişemiyor dediler. Bakalım bugün verilecek mi kargoya, fatura kesildiği için işlem de yapamıyorum.
    Ek olarak karşınızda muhatap bulamıyorsunuz. Müşteri hizmetlerine mesaj atarsanız 3-4 güne cevap geliyor. Telefonla arayınca ya da wp'tan yazınca da karşınıza otomatik mesajlar çıkıyor.
    Stokta olmayan 2-3 gün sonra kargoya verileceği yazan ürünlerde de 10 günün ardından ben mesaj attıktan sonra tedarik edemedik diye iptal ettiler..

Özet;
    Bilmem kaç saat içinde sipariş verin bugün kargoda = 1 hafta 10 gün içinde kargoya verilecek.
    En geç 2 gün sonra kargoda=2 gün sonra kargoya verebiliriz de 10-15 gün sonra tedarik edemedik deyip iptal edebiliriz de. Kafamıza göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lj.23 -- 17 Nisan 2020; 14:48:52 >

• çoğu indirim fiyatı hikaye.kampanya başlamadan önceki fiyat ile aynı
  • www.hepsiburada.com
    Adata XPG Spectrix D41 8GB 3200MHz DDR4 Oyuncu Ram Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/adata-xpg-spectrix-d41-8gb-3200mhz-ddr4-oyuncu-ram-ax4u320038g16-sr41-pm-HB00000C1CQ1

Üstteki ram'i önceden almıştım. "CL 16-18-18" değerine sahipti. Alttaki ram'i şimdi aldım. "CL 16-20-20" değerine sahip. Bu farkları dışında her şeyleri aynı . Birlikte takıp çalıştırınca her hangi bir sıkıntı yaşar mıyım?

• quote:

Orijinalden alıntı: alemburda34

yarin bonusun kampanyasi var kombo yapip birseylere bakarim
    Hocam bendede bonys kart var kampanya nedir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam ekran kartım çok iyi değil çok oyun oynayan biri de değilim bari ekran 2k olsun dediğimde en ucuz ürün buydu halen de öyle

• quote:

Orijinalden alıntı: Wallcroft

Benim de aynı haftaya gelirse iyi diye bekliyorum artık. AOC'yi sipariş geçmiştim ben de dün. Dün sipariş geçerseniz 2'ye kadar kargoya verilecek diyordu hesapta. Halen daha hazırlık aşamasında şu an.
    Hocam şikayetvardan ve sosyal medya hesaplarından şikayet edin ben öyle yaptım belki süreci hızlandırırlar ayrıca ürün kargoya verildiğinde “hb depo transfer merkezi” diye bir yere girecek oraya girince en az 5 gün orada istirahat ediyor sonuçta yoruldu monitör onu da düşünmek lazım

• Sadece kargo sürelerine değil, indirim olduğuna da inanmayın.
  • Sirano978 S kullanıcısına yanıt
    Buna +1000. Belki benim baktılarımda indirim yoktur ama Vatan fiyatları direk daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 17 Nisan 2020; 15:48:15 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.