dikkat: İlk alışverişinin %50'si bizden! kampanyasında ilk alışverişiniz premium abonelik alımı olursa hediye papel olarak sadece 4,95 tl alırsınız 100 tl den olursunuz |
Bildirim
dikkat: İlk alışverişinin %50'si bizden! kampanyasında ilk alışverişiniz premium abonelik alımı olursa hediye papel olarak sadece 4,95 tl alırsınız 100 tl den olursunuz |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
sepette gözükmesi lazım hocam bu şekilde |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bende gorunmedi bu sekilde, demekki beceremedik :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Giriş yaptım otomatik gençlik üyesi yaptı beni .. Enteresan okul maili falan gerekmedi Ama ilk alışverişe özel kampanyayı göremiyorum |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben de fark ettim değişik olmuş ama baya güzel bakalım |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Benim anladığım kadarı ile iki kampanya var biri ilk siparişine 200/100, diğeri ise gece 23 ile 07 saatleri arasında %10 sipariş başına 25tl indirim verecek. Çünkü bir kampanyanın adı "Burada ilklerin yeri başka" yanında bir de "Aman sabahlar olmasın" adında bir şey var, "Gece yaptığın alışverişlerin %10’a varanını geri kazan. Kıpsss." diyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayduyd123 -- 1 Temmuz 2022; 21:38:38 > |
cüzdanda para varsa iade olur |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
evet hocam. hangi hat ile yüklenecekse ayarlardan o teli kaydetmek gereekiyor |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |