< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Hepsiburada Efsane Gençlik 200TL harcamaya 100 TL Hepsipapel (5. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
tamam hocam çok teşekkür ederim
-
İlk alışverişi yaptım ama iptal edip yeniden onaylamışlar bişeyler değişmiş sipariş ekranında. Şu anda farklı ürün sepete ekleyince hala ilk siparişe %50 100tl yazıyor. Kullananan arkadaşların sepetinde hala kampanya gözüküyor mu yeni ürünlerde?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
eski edu uzantılı hesabımda sepette mor yazıyla indirim gözüküyor fakat efsane gençlikte doğrulama yapınca o iş yaş diyor yaştan dolayı.Bu şekilde olup indirim kazanan varmı :)
-
Şaka mısınız. Sanki 5000 tl burs veriyor. Şartlara bak. Aydın Doğanin değil mi bu site. hiç yakıştıramadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler faydalandık
-
Aydın Doğan’ın değil, kızı Hanzade Doğan’ın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sanal özelde aşağıdaki gibi doğrulama var. Burayı geçtiniz mi?
02. Efsane Gençlik kampanyalarından yararlanabilmen için TCKN veya e-posta doğrulamasını ilgili ekranlardan gerçekleştirmen gerekmektedir. Doğrulama yapmadığın takdirde Efsane Gençlik kampanyalarından faydalanamazsın.
-
Değil. Hanzade Doğan Boyner'in.
-
Verdiğimiz siparişi iptal edersek yeni siparişte kampanya tekrar geçerli oluyor mu?
-
100 tl'yi kazanmak için cüzdana doğrulama yapmamız mı gerekiyor. edu mailim var ama tc numaram başka hesabın cüzdanında tanımlı.
-
Evet ancak ,TC nin kayıtlı olduğu hesapta güncelleme yapın, öbür türlü olmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 3 Temmuz 2022; 15:20:29 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Risk olur,hb saymayabilir bence..
acaba %50 papel için ve bu kampanya için illa cüzdanlamı ödemek gerekiyor?
-
teşekkür ederim ozm bu gece visa indirimini bekleyeyim😀
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meeb -- 3 Temmuz 2022; 17:33:51 >
cüzdanı doğrulama yapmadan da kullanabiliyoruz sadece karta iade de sorun oluyor ozaman doğrulatmak gerekli
haftasonuna özel değilmiydi visa indirimi ne yaptıysam %50 ile birleştiremedim yada bende kampanya aktif değildi
Sepette %50 görünerek aldığım ürün için mesaj vs. gelmedi.Birkaç gün oldu üründe geldi.Böyle sorunu olan var mı ?
-
Sadece cumartesiye özelmiş. Ben de denedim olmayınca gelen mesajda öyle yazdığını okudum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X