< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hepsiburada Efsane Gençlik 200TL harcamaya 100 TL Hepsipapel (6. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bende sepette göründü ama SMS gelmedi. Mail onay yaptım ama alışveriş öncesi cuzdandan yapmadım. Şu an premium girince 7 TL görünüyor sanırım efsane gençlik görünüyordur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bu mesaj geldikten sonra sepete ürün ekleyince hala ilk alışverişin yarısı bizden diye çıkıyor mu kampanyalar kısmında? Ben alışveriş yaptım sms gelmedi oradada şimdi ürün ekleyince hala yazıyor alışveriş yapmamışım gibi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bu olayın cüzdanla alakasını anlamadım
ilk konudaki linkten uygun yaşta bir tc no ile güncelleme yapılacak ve bu kısma katılınmış olacak
-
%50indirim gözükmüyor, gece indirimi oluyor
Cüzdana hepsipapel iade ediyor ya alakası orda galiba
-
Sayfaya giremiyorum direk üye girişine yönlendiriyor. Oradan üye olsam sıkıntı olur mu.
Hocam sepette böyle göründü bende sipariş verdim. Sipariş verdikten sonra sipariş detay ekranında çıkıyor mu sizde bende siparişlerim ekranında ödeme detayına girince çıkmıyor sepette kampanya görünüyordu ama.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kampanya bitti mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
200e 50 cuzdan kampanyası degil mi hocam
cuzdana yuklemede 100tl iade veriyor mu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Premiuma gecmeye gerek var mi zaten edu tr kargo ücretsiz
Edu tr silinmez demi devam ettikçe hbdan alışverişe devam😀 kargosuz market fiyatına almak büyük kolaylık oluyor
25 yaş üstü ve edu mail adresi ile girince o iş yaş dedi. Uygun yaş aralığında değilsin diyor. 25 yaş üstü öğrenci yararlanamıyor mu?
-
Kapatsan da kesiyor hocam işlem yapıldığını baz alıyor tek işlem yapman bile yeterli
Oyle saçmalık olmaz şartlarda yada demiş
edu tr mailim onayli 25 yas üstüyum şartlar sağlanıyorsa kıvırmaya gerek yok şikayet edelim😡
-
hocam kimlik doğrulaması yaştan dolayu ben de yapamadım. fakat sepet aşamasında "ilk siparişin %50si bizden 100tl" yazıyordu, ben de verdim siparişi. henüz hepsipapel gelmedi, yatarsa yazarım buraya.
-
Linkten kayıt yapamıyorsun ama ödeme ekranında kampanya gözüküyor. Siparişi bu şekilde veren arkadaşlar var. Bakalım indirim yansıyacak mı?
-
kampanya süresi ne zamana kadar biliyor musunuz? bitaki ay yapsam bu işi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X