Şimdi Ara

Hepsiburada en uzun gece (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
14
Favori
26.984
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HB çok tehlikeli bir site.iadelerde çok sıkıntı yaşarsınız.Bu tür anlaşmazlıklar yasarsanız bilin ki yüzde yüz satıcının tarafında yer alırlar.O yüzden iyi dusunun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyuncu laptopları fiyatları fena değil.
  • hepsitatava.com

%50 indirim, %100 bindirim
  • Ceyrek altin fiyati diğer sitelere göre uygun yeni tarihli kargo yok ve 3 taksit kuyumcu fiyatına satıyor kart kampanyaları ile daha ucuza mal edilebilir

http://www.hepsiburada.com/ceyrek-altin-2017-yeni-tarihli-kulplu-p-EAKSZYNT7?magaza=Altında%20Fırsat&wt_gl=cpc.nelk.6841.gold-yeni-pla&gclid=CjwKCAiA1O3RBRBHEiwAq5fD_Gtjf4vlt_mAc0M4i07fJUECB5W23EJMA6OTn72p-EftaCpLn24kxRoC_O8QAvD_BwE

• ismailozcn İ kullanıcısına yanıt
    Benim sepetinde 1 aydır duruyor 49.90 dan bugün bu fiyata düştü. Ücretsiz kargo olsa alırdımda 7₺ kargoya veremem kusura bakmasınlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 215 tl lik tıraş makinası alcam. acaba ne gibi kombolar yapılabilir arkadaşlar hepsiburada'da? cepteteb garantibonus, denizbonus var kart olarak.
  • tnt-2 kullanıcısına yanıt
    Kullanıyorum, bildirim tercihlerine göre şarj süresi değişmekle birlikte 5 gün gidiyor.
    Mağaza çeki dediğiniz nedir?
  • Bu geceye özel ''Meyve Sıkacağı'' için F/P ürünü diyebileceğimiz bir ürün var mı arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkanist

Kullanıyorum, bildirim tercihlerine göre şarj süresi değişmekle birlikte 5 gün gidiyor.

2 gun once samsungwa magazasında gecerli 50/200 cek vermiş Hb ben herkese verildi sanıyordum
    ozelden bir ark. daha yazmıs kısıye ozel sanırım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: max0007

Bu geceye özel ''Meyve Sıkacağı'' için F/P ürünü diyebileceğimiz bir ürün var mı arkadaşlar ?

Sinbo SJ -3143 Katı Meyve Sıkacağı 99 tl.

alınır mı ?
  • Sinbo pismanlıktır

• quote:

Orijinalden alıntı: attilas35

Ceyrek altin fiyati diğer sitelere göre uygun yeni tarihli kargo yok ve 3 taksit kuyumcu fiyatına satıyor kart kampanyaları ile daha ucuza mal edilebilir

http://www.hepsiburada.com/ceyrek-altin-2017-yeni-tarihli-kulplu-p-EAKSZYNT7?magaza=Altında%20Fırsat&wt_gl=cpc.nelk.6841.gold-yeni-pla&gclid=CjwKCAiA1O3RBRBHEiwAq5fD_Gtjf4vlt_mAc0M4i07fJUECB5W23EJMA6OTn72p-EftaCpLn24kxRoC_O8QAvD_BwE

Ankarada 250 liradan satılıyor. 263 lira fazla

• quote:

Orijinalden alıntı: tnt-2

quote:

Orijinalden alıntı: erkanist

2 gun once samsungwa magazasında gecerli 50/200 cek vermiş Hb ben herkese verildi sanıyordum
    ozelden bir ark. daha yazmıs kısıye ozel sanırım..

Bende de var. Fit 2 güzel duruyor, SmartBand Talk var bende de Sony'nin. Gerçekten alıştınız mı böyle aksesuarları takmadığınızda eksikliğini hissediyorsunuz. Bildirimler, mesajlar, kimin aradığı. Her şey kolunda. Fit 2 fiyatı 300 fena değil. Hazırda birikmiş banka puanım filan olsa aklımı çelerdi kesin.

Yalnız şarj konusunda olumsuz yorumlar var. Şarj aldığı bağlantı noktaları ile ilgili sanırım. Su geçirmezliği yok, bu önemli. Yazılımın sürekli açık kalması gerekiyor bağlantı için deniyor. Öyleyse kötü. SmartBand'da ben hiçbir şey yapmıyorum, saat açılınca telefona bağlanıyor.

Araştırmak lazım.

• quote:

quote:

Bu geceye özel ''Meyve Sıkacağı'' için F/P ürünü diyebileceğimiz bir ürün var mı arkadaşlar ?

alınır mı ?

Katı meyve sıkacağı pişmanlıktır

• hepsicakal.com

Indirim üstüne indirim yetmediiiii sepette extra indiriiim.

Hepsiburada en uzun gece

Hepsiburada en uzun gece

• c3206 kullanıcısına yanıt
    eee ne alacağız ?

çocuk sabahları meyve suyu istiyor.
  • quote:

eee ne alacağız ?

çocuk sabahları meyve suyu istiyor.

GittiGidiyor
    CANCAN KOLLU NARENCİYE SIKACAĞI tflk Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/ev-bahce/cancan-kollu-narenciye-sikacagi-317374505

bunu alın...

• quote:

quote:

alınır mı ?

aynısını GG 89 tl.ye aldım. Ücretsiz kargo ile.

Denizbank bonus kart internet onayına ilk int.alışverişine % 25 indirim veriyormuş onu düşünce 66 tl.ye geldi.

HB 99 tl. ama 100 tl. üzeri ücretsiz kargo yapıyormuş. Olmadı.

Sorry HB

• Şu 75e25 indirim yapan hesabı olan varmı saygılar

• o da aklımda idi ama bizimki elma, havuç, armut falanda seviyor.

can can'ınki sanırım sadece portakal için.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.