Şimdi Ara

Hepsiburada en uzun gece (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
14
Favori
26.984
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gece verdiğim siparişler sabah kapıma geldi. inanamadım bi daha baktım hakkat gelmiş. geçen sefer 20 gün bekleterek ne yaptı bunlar parayı mı çevirdiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drhardware -- 21 Aralık 2017; 12:6:49 >
  • Bu önemli bir bilgilendirme oldu. Bu mühim bilgilendirme için teşekkür ediyorum. Çünki benzer bir durumu dün gece internette okudum. Yeni düşük performanslı modellerin piyasaya girişi ile ilgili. Bu durumda fiyatın hiç de cazip olmadığını düşünebiliriz. Msi olanını 490'dan sattılar alamadık. Demek ki kasım indiriminin yanında çok sönük kalmış.

not: Zotac GTX 1050 Çift fanlı modeli 554 tl. Aynı zamanda 5 yıl garanti olayı var bunlarda. O nasıl diye düşünmeye başladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Predator X -- 21 Aralık 2017; 12:8:24 >
  • Televizyonlara baktım biraz...Benim baktığım televizyonların neredeyse hepsi "en uzun gece etiketli" idi ama hepsi de puanı en düşük olan satıcılardı...
    Tesadüf herhalde...
  • Geçen HB'ye baktığımda kabaca 700'ün altındaki nerdeyse tüm modeller kırpılmış 560D idi, sayfada direkt yazılmasa da ram veya saat hızından anlaşılabiliyor.
  • BlackRobe B kullanıcısına yanıt
    gelince kurtulacağını sanıyorsan yanılıyorsun amazonun gelmesi kadar zarar ettirecek bişey yok kullanıcılar açısından yurtdışı amazon çok daha uygun oluyordu
  • http://www.hepsiburada.com/philips-mg7710-erkek-bakim-seti-12si-1-arada-p-HBV000007UYMP

Akşam aldım sabah teslim ettiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Father Torque kullanıcısına yanıt
    Evet araştırdığımda D modellerin yaygınlaştığını gördüm. Ekran kartları ile ilgili pek bilgim yoktu lakin Bu vesile ile artık daha dikkatli bir araştırmaya girişeceğiz.
  • rica ederim hocam iadeyle felen uğraşma sonra. 1050 nin 2gb belleği son çıkan ve çıkacak olan oyunlarda yeterli olurmu tam emin değilim. ama şöyle bir durum var forumda 1050 yi 500 - 550 arasına satıyorlar. ikinci el fiyatına 554 liraya sıfır almak daha mantıklı. ya da 782 ye palit 1050 ti var. gerçi ilkbaharda 2000 serileri çıkınca herkes kartını satmaya çalışcak zarar olabilir.
  • Merhaba, bana 1500-2000 bandında bir laptop önerir misiniz? Bu kampanya da mantıklı bir ürün var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ALOK A kullanıcısına yanıt
    olur

• d0nut kullanıcısına yanıt
    + 1
  • en uzun gece hepsiburadanın olamaz

hepsiburada bitmiş!

en uzun gece diye kampanyaya eskisi kadar ilgi yok

HB sitesinde zaten satın alacak bir şey kalmamış satıcılarından sipariş etsek hemen iptal ediyorlar

en uzun gecede en güzeli dinlenmek uyumaktır
    dışarda yağmurun sesi içeride tüm elektronik aletler fişinden çekilmiş halde huzur dolu bir ortam herkese inşallah
  • Mouse önerisi olan var mı ?
  • Bindirim

Hepsiburada en uzun gece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theunforgettable -- 21 Aralık 2017; 15:9:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkeKoc

http://www.hepsiburada.com/philips-mg7710-erkek-bakim-seti-12si-1-arada-p-HBV000007UYMP

Akşam aldım sabah teslim ettiler.

Hocam merhaba aşağıdaki fiyatlara göre fiyat performans açısından hangisini almamı tavsiye edersin? Ömürlük bir şey istiyorum.

Philips MG7720 = 251,99 TL

Philips MG7710 = 194,33 TL

Philips MG5730 = 165,52 TL

Philips MG3747 = 164,67 TL

Philips MG3710 = 82,73 TL

• mertozden M kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Mg3747 ve mg3710'un su geçirmez özelliği yok ve şarz süreleri cok uzun.

7710 ile 7720 arasındaki tek fark vücut başlığı.

Mg7710/20 ve mg5730 arasindaki fark kullanilan pil ve tasarim. 5730 16 saatte 7710/20 1 saatte şarz oluyor.

Başlık sorun değilse f/p açısından mg7710 u tavsiye ederim.

• Tüketici bu gibi sahte gerçek dışı indirimleri şikayet etmedikçe bunlar akillanmayacak

• Hepsiburada'ya bu kadar laf atıyorsunuz da biraz da iyi şeyler söyleyeyim. Dün gece 23:30'da aldığım iPhone 8 plus (şu an piyasada daha ucuzu yok) telefon bugün teslim edildi. İstanbul içi aynı gün teslimat olayına geçmişler beş kuruş para almadan. Gerçekten başarılı.

• http://www.hepsiburada.com/samsung-gear-fit-2-dark-gray-android-ve-iphone-uyumlu-p-TELAKLGEARFIT2KG-L?magaza=SamsungWA

Hepsiburada en uzun gece

Bu saat magaza cekiyle 299 Tl ye geliyor, sarjı hakkında cekıncelerim var kullanan varmı

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.