Şimdi Ara

Hepsiburada en uzun gece (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
14
Favori
26.984
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    o zaman paraya kıyıp filips alcaksınız...
  • HB den ürün alanlar.Aldığınız ürünlerin satıcısı kesinlike HB nin kendisi olsun..Diğer satıcılardan aldığınız üründe sorun yaşarsanız iade olaylarında bayağı uğraşırsınız.Bunu baz alarak ürün alın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Wayne -- 21 Aralık 2017; 23:28:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WILDBOYS

quote:

Orijinalden alıntı: max0007

quote:

Bu geceye özel ''Meyve Sıkacağı'' için F/P ürünü diyebileceğimiz bir ürün var mı arkadaşlar ?

Sinbo SJ -3143 Katı Meyve Sıkacağı 99 tl.

alınır mı ?

Katı meyve sıkacağı pişmanlıktır

neden hocam ben de almayı düşünüyorum da ne gibi eksi yönleri var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebihan

quote:

quote:

quote:

Bu geceye özel ''Meyve Sıkacağı'' için F/P ürünü diyebileceğimiz bir ürün var mı arkadaşlar ?

alınır mı ?

Çok zahmetli, temizliği vesaire yılıyor insan. Bir bardak meyve suyu için. Alınıp bir kenarda duran pişmanlık ev malzemelerinin arasına karışıyor. internette takip edin çok ucuza elinden çıkaranlar var. bebeğin varsa belki ama kendin için değmiyor o zahmete bi süreden sonra

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: efruz

quote:

Orijinalden alıntı: ebihan

quote:

quote:

quote:

alınır mı ?

Çok zahmetli, temizliği vesaire yılıyor insan. Bir bardak meyve suyu için. Alınıp bir kenarda duran pişmanlık ev malzemelerinin arasına karışıyor. internette takip edin çok ucuza elinden çıkaranlar var. bebeğin varsa belki ama kendin için değmiyor o zahmete bi süreden sonra

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Türkiyen'nin en ticari ahlak yoksunu ve tüketici kanunlarını hiçe sayan en..en..en şirketi HEPSİBURADA adlı firmadır.

Paranızla rezil olmanın TDK daki karşılığıdır. 24 kasımdan beri kargo yapılmayan sözde indirimli ürünler için şimdi ya iptal edin yada aynı veya düşük fiyatlı ürün tercih edin diyor!! Ahlaksızlar paramızı 28 gündür işletiyorlar kimbilir kaçbin tane aynı şekilde mağdurları var iki kalem ürün için muatap bile bulamıyorum, kopyala-yapıştır cevaplar veriyorlar, bunlar modern eşkiya olmuşlar!! Ülkede de kanun var uygulayan yok, adalet kadın ismi olmuş! onlarda bunun farkında tüketici kanunu diyorum oda ne diyorlar?

BUYRUN ALIN, SONRA GÖRÜN EBENİZİN GÖZLERİNİ RENGİNİ!! benden uyarması..
  • Mr. Wayne kullanıcısına yanıt
    mesela Kalemlik denen satıcıdan hiç alışveriş yapmayın

hele hepsiburada.com'dan kattiyen alışverişi kesin

hepsiburada.com iyice zıvanadan çıktı hatta sapıttı!

hepsiburada can çekişiyor!

elemanlar sorduklarımıza artık cevap veremiyorlar,

( galiba 24 kasım efsanesinde çok personelin kellesini aldılar ki çalışan sayısı sanki yok gibi
    ama kesinlikle 3 ay önceki "SEPETTE İNDİRİM " yapan banner uzmanları aralarında yok, adamlar sepette indirim sloganını artık kullanmıyorlar)

NİHAYET haftalar sonra güçbela bir cevap geldi şaşırdım, ne desinler: " özür dileriz efsane cuma kampanyası ile ilgili yoğunluktan dolayı cevap veremedik anlayışınıza sığınırız, sizi aramızda hep görmek dileğiyle "

hepsiburada n11.com'un tırnağı bile olamaz artık: n11 11 kasım günü alnının akıyla çıktı hiç sorun duymadım ama bizim 20 senelik duayen diye tabir edilen hepsiburada.com içler acısı acınacak durumda!

hepsiburadanın satıcıları başlıbaşına bela! kafalarına göre dans ediyorlar müşteriyle alay ediyorlar
    %86 indirimle imza kalemi 12li kutuyu 17.25 tl.ye 1 gün boyunca sattılar 5-6 gün geçince iptal ettiler hiç mesaj sms bilgi hiçbir şekilde vermeden. çakallar işlerinde ciddi değiller ki ne sattıklarını bilmiyorlar müşteri suçlu sanki sipariş verdi diye
    müşteriyi mağdur etmekte pek mahirler aynen devam ediyor kadroları aynı kötü anlayışa sahip

sipariş durumunu öğrensen çakal satıcını şikayet etsen hep aynı terane: hep klişe cevap ama şimdilerde cevap vermeye tenezzülleri de yok öylesine müşteriye doymuşlar ki
    hepsiburada bitmiş!

• attilas35 kullanıcısına yanıt
    altın world kampanya kapsamında yer almıyor yazıyor 18 lik kampanyayı kastediyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hüseyni -- 22 Aralık 2017; 1:7:58 >
  • efruz E kullanıcısına yanıt
    Hocam senin nezdinde tüm arkadaşlara naçizane tavsiyem bütçeleri müsait ise slow jusier katı meyve sıkacağı almaları. Kendim de kullandığım için özellikle kuvings marka öneririm. Sadece yavaş sıkan meyveyi bıçakla parçalamadan presleyerek suyunu çıkaran ürünler sağlıklı. Bıçaklı hiçbir katı meyve sıkacağı isimli ürünü önermem. Yavaş sıkanların temizliği de çok kolay.

• kardeşim artık şu iphonecilerden bıktık yahu
    bir yerde indirim olduğunda hep bunlar var ve çok uygun fiyata aldım deyip duruyorlar ,bizim iphone ile ne işimiz var ?
    üstelik her indirimde bu kadar iphone alanlar bunları satıyor mu nedir anlamadım doğrusu ?

çok faydalandım ,birde beğenmiyorum diyenler var
    ee ne aldın ?
    iphone

sanki sabah akşam iphone ile yatıp kalkacağız ,ne yiyecek içecek ,ne de bir eve gerçekten lazım olan ürün örneği yok denecek kadar az (bu sözde indirimlerde)
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.CEMİL

kardeşim artık şu iphonecilerden bıktık yahu
    bir yerde indirim olduğunda hep bunlar var ve çok uygun fiyata aldım deyip duruyorlar ,bizim iphone ile ne işimiz var ?
    üstelik her indirimde bu kadar iphone alanlar bunları satıyor mu nedir anlamadım doğrusu ?

çok faydalandım ,birde beğenmiyorum diyenler var
    ee ne aldın ?
    iphone

sanki sabah akşam iphone ile yatıp kalkacağız ,ne yiyecek içecek ,ne de bir eve gerçekten lazım olan ürün örneği yok denecek kadar az (bu sözde indirimlerde)

Hocam iphone indirime girmediki 50 lira filan dusmus varmi baska kampanya bilginiz ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Wayne kullanıcısına yanıt
    Hocam hepsiburada olunca da değişen bir şey yok. Xiaomi mi 5 marka model telefon almıştım 10 ay önce(2017 şubat), telefon bozuk geldi(geri tuşunun ışığı çalışmıyordu), Hepsiburada'ya aldığım gün iade etmeye çalıştım kabul etmediler. Neymiş teknik servisten rapor alacakmışım, servise gönderdim ürün sağlam yazısı geldi. Hepsiburada'ya durumu anlattım bizim üzerimizden gönderin dediler. Dediklerini yaptım sorununu yazdım iade veya sıfır ürünle değişmesini talep ettim. Telefonun ekranını değiştirip geri gönderdiler. İşin komik tarafı telefonun ekranına dokunduğum zaman renkler bozuluyor, kasanın yanlarından ışıklar saçıyor. 2017 martında tüketici hakem heyetine başvurdum hala bekliyorum.
    Hepsiburada'ya güven olmaz.
  • *GameOver* kullanıcısına yanıt
    bu arkadaşa sormanız lazım ,ben iphone almayacağım için hiç takip etmiyorum ama her indirimde görmek bana zul gelmeye başladı

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/130484784
  • vitriol kullanıcısına yanıt
    hepsiburada hala efsane cuma muhabbetinden aldığım kanepeyi kargolayacak. 2. taksidi bile ödendi.

kalemlik satıcısı sanırım kalemlik.com selfy kampanyasında sitelerinden 4-5 adet defter almıştım. elime ulaşması 1 ayı buldu.

çok çok avantajlı olmadığı sürece hepsiburadaya bulaşmaya gerek yok. n11 ve gittigidiyor çok daha ileride.
  • efsane cuma kampanyasından kargolar herkese geç gönderilmiş, kimisine de gönderilmemiş anlaşılan. bende 2 parça üründen ilkini 15 gün sonra aldım. 2. sini 20 gün geçtikten sonra iptal ettim.

yalnız en uzun gece kampanyasından aldığım 2 parça ürünün 2side sabah 11 de kapıma geldi. bölgede ofisleri var ve özel arabalı şöförler kuryeler mevcut. isteseler her kargoyu bunun gibi anında yollar bunlar ama efsane cuma kampanyasından bunlar bizim paralarla kendilerini dönderdi heralde. başka bişey gelmiyor aklıma.
  • hb den traş makinası aldım. tedarikçi y.içi kargo ile anlaşmış sahte takip kodu vermişler. hb de kargoda diye müdahale etme zahmetine giremezmiş vs vs. işin içinden çıkamadık. arıyosun düşmüyo, yazıyosun standart cevap. velhasılı kelam hb pişmanlıktır
  • laider kullanıcısına yanıt
    Hocam şöyle bişey var. Belki işine yarar. Fiyat fena değil gibi.

https://www.teknobiyotik.com/cevre-birimleri/monitor/dell-27-se2717h-1920x1080-75hz-6ms-vga-hdmi-freesync-ips-monitor.html
  • ilkaycvs İ kullanıcısına yanıt
    Doğru söze ne hacet ...
  • Siteden şimdiye kadar ne aldıysam neredeyse hepsinde bi sorun çıktı. Gerekirse %50 daha fazla öderim yine de hepsiburada'dan almam. Aklınız varsa uzak durursunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: turkeroztrk

Hocam şöyle bişey var. Belki işine yarar. Fiyat fena değil gibi.

https://www.teknobiyotik.com/cevre-birimleri/monitor/dell-27-se2717h-1920x1080-75hz-6ms-vga-hdmi-freesync-ips-monitor.html

Çok çok teşekkür ederim

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.