arkadaşlar bendeki telefonun camı yan sanayi cam ile değişti. Fiyat kırarlar mı ? 11 pro max |
Hepsiburada Eskiyi Getir Yeniyi Götür Kampanyası Ana Konu (4. sayfa)
-
-
Benim ek ödeme yattı telefon ücreti haftasonuna denk geldi herhalde ondan yatmadı. Pazartesi yatar diye bekliyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam bnm teli 8500 veriolar( 64gb x) tertemiz.
Bn elden 8500 e satamam ki.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar diyelim ürün durumunu işaretlerken yanlış işaretledik, normalden daha az ön teklif verildi haliyle farzedelim. Adamlar cihazı incelediğinde aa bunun kamerası çalışıyormuş o zaman fiyatı arttıralım yaparlar mı ? Yoksa görmezden mi gelirler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O ilk verdikleri teklifi inceleme sonrası düşürüyorlar baya. Yok şurasında şu varmış vs diye. Şikayetvar bu tarz şikayetlerle dolu.
bende verdiğimde yansımadı hatta ertesi gün yine yansımadı sisteme fakat direk mesaj geldi cihazınız teslim alındı şuan inceleniyor diye, 3 saat sonrada rakama onay verdiler. Yani kargoya verince çoğu zaman sistemde kargoya verilmemiş olarak gözüküyor hala.
-
Cüzdana aktardığın kredi kartı/hesap kartına yatıyor. Birden fazla kart ile ekleme yaptıysan en fazla yükleme yaptığına iade olur. Sadece gönderdiğin cihaz ücreti vermiş olduğun iban'a gelir.
-
Hepsiburada m23 ve m33 fiyatlarını uçurmuş.. Talep fazla oldu demek ki!..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam genel izlenimim iPhone'ların değerinde hatta bazen piyasa fiyatından daha iyi bir değere alındığı yönünde..
Apple farkını burada da korumuş yalan yok..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynen öyle. Ben de vereceğimden değil de merak ettim. Merak eden olur diye de buraya yazdım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aldı da ne aldı 100 lira 150 lira
3000₺ iade sabah kartıma yatmış. Telefon ücretide birkaç güne yatar büyük ihtimalle.
üç gündür Cüzdana yükleme yaparak tutarı biriktirdim. gece 12 yi geçince iphone 11 i 13499 tl ye aldım. Allahtan gece almışım. Şimdi oğlum bakmış; fiyatları yukarı çekmiş HB...
Umarım bekleyenler yoktur.
-
iphone 13 icin kredi sansimiz var mi acaba? bilenler aydinlatabilir mi rica etsem?
-
Aynen zam gelmiş. 2 hafta sonra almayı düşünüyordum kaldı. Dünde m23 almıştık 4.170e şimdi 4.999 yapmış fiyatı
-
Ben vardım. Bu hepsiburadadan nefret ediyorum. Limit ayarlayim derken 2 kere zam yaptılar.
İphone 11 alacaktım ama fiyatı yukarı çektikleri için vazgeçtim bide 7/24 reklam yapıyorlar televizyonda
Belki ağustos kampanyasında fiyatları geri çekerler. Amazonda fiyatlar aynı seviyede çünkü
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X