< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tirabzonli -- 2 Ekim 2022; 13:51:14 > |
Hepsiburada Eskiyi Getir Yeniyi Götür Kampanyası Ana Konu
-
-
Bu nasıl ana konu, ne bilgi var ne detaylı anlatım -
Kampanya 1-31 Temmuz 2022 (bu tarih dahil) tarihleri arasında verilmiş olan siparişler için geçerlidir. -
iPhone fırsatlarında konuşulurken, görünüşe göre son üç gün kalmışken yeni konu açmaya gerek var mıydı? -
Hocam kampanya kaç aydır yenileniyor. Tv teklamı bile yaptılar. Ağustos da da devam eder diye düşünüyorum. Diğer konuda aynı sorular tekrar tekrar soruluyor. Burada ilk mesajdan görülebilecek -
Bir tane iphone 5s var elimde. Ekranin yarisindan itibaren goruntu bozuk. Bu sekilde telefonu kabul ediyorlar mi? -
P9 lite için 264 tl size nakit veriyor tamamda 2000 tl kampanya ne oluyor? -
Sorulan sorularda buna göre cevaplaman gerekir. Açılmayan telefona bile ek ödeme alanlar oldu -
Hocam o hepsiburadanın ek ödemesi. Se 2022 almak için P9 lite yollanmış. 264 tl nakit hesaba gelmiş. 2.000 tl de hepsiburada tarafından karta iade olmuş. -
Ben eski telefon bilgilerini girdim teklif verdi ama kazanım miktarını yazmadı onu nasıl bileceğim -
İlk mesajdaki tabloya bakacaksınız. Örn: Satıcısı Hepsiburada olan İphone 13 için size verilen teklife ek 3.000 tl alacaksınız
Kazanım olarak sipariş verdikten sonra gözükmektedir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tirabzonli -- 30 Temmuz 2022; 1:47:55 > -
12 pro telefonum için 15 bin verdi :/ çok da mantıklı gelmedi
-
O listede benim telefon yok ama verdiğiniz örnekteki p9 lite var 2000 tl vereceği doğrumu -
3310 telefonumu yazdım,kazanım değil borç çıkardı ekstradan -
Geçen yıl bu kampanyadan 11 aldım bu yıl 13 almak istiyorum. Kampanya detaylarında bir müşteri 1 kez faydalanabilir yazıyor. Burada ki 1 kezden kasıt 1-31 temmuz aralığı mı acaba bilgisin olan var mı -
Tabloda s22 var ama hb satıcılı s22 yok? -
Bu takas olayında piyasa ayarında fiyat yada kar beklememek lazım, sonuçta bir hizmet sunuyorlar, illa ki arada kazançları da olacak, en büyük faydası vakit kaybı yada diğer insanların nazı niyazıyla uğraşmıyorsunuz
-
Arkadaşlar merhaba, şimdi haftasonu geldiğ için ve ptesi de Ağustos a girdiğimiz için telefonu bugün sipariş versek ptesi falan telefon elimize geçer bizim gönderdiğimiz telefon da yine en erken ptesi geçer ellerine. Temmuz bitmiş oluyor kampanyadan yine de yararlanmış olur muyuz? -
Siparişinizin Temmuz da olması yeterli hocam. Diğer işlemler Ağustos a kayabilir
3310 telefonumu yazdım,kazanım değil borç çıkardı ekstradan
|
Ağustos ayında 0 ayarında iPhone X 256 GB cihazımla kampanyaya katılıp 23.000 TL’ye iPhone 13 256 GB almıştım. X cihazıma 9100 tl teklif vermişlerdi daha sonra 1500 tl civarında kesinti yapmışlardı. Kampanyayı kaçırmamak için kabul etmiştim mecburen fakat daha sonra tüketici hakem heyetine başvuru yaptım, güzelce açıkladım durumu. Fiyat kırmalarının nedeni batarya yüzdesi düşmüş, pil şişmiş gibi şeylerdi. Bende dilekçede hepsiburada tüketicilere batarya hakkında sorular sormuyor tüketicileri yanıltıyor diyerek açıklamıştım. Bugün karara bağlandı ve kazanmışım. Hakkımızı arayalım arkadaşlar.
|
Yanlış anlamayın ama gerçekten ayırt edilemiyor mu ?
|
Hocam anladığım kadarıyla bu işin en kârlı tarafı, evde işe yaramaz halde bekleyen telefonu 300-500'e okutup ekstradan da indirim almak..
Yeni ve temiz cihazları vermek zarar ettirebilir maalesef.. |
3 yıllık iphone 11 imi verip yeni iphone 11 aldım. Benimkini 13500 e aldılar. Sıfırını 14700 e aldım. Yani 1200 liraya sıfır telefona geçmiş oldum. Sağolasın hepsiburada :)
|
Merhaba, Hepsiburada ile yaşadığım süreci aktarmak isterim; 11 Kasım'da iphone 11 64 GB telefonu iade ederek (13.500 TL teklif gelmişti) iphone 14 128 GB aldım (29.899 TL idi). Aldığım telefon 14 Kasım'da teslim edildi, ben hemen kullanmaya başladım. Telefonu sipariş verirken göndereceğim telefon için "kapımdan alınsın" seçeneğini seçmiştim ve ilk müsaitik 18 Kasım'a vardı. 18 Kasım Cuma günü hepsijet kargoyu gününde aldı ancak teslim etmeleri 22 Kasım'ı buldu. Hem Kasım kampanyaları yoğunluğu hem de cuma akşamı almış olmaları nedeniyle gecikti biraz ama sorun değil. Telefon teslim edildiği gün (22 Kasım) incelemeye başladık mesajı geldi ve aynı gün 13.500 TL'lik teklifin kesinti yapılmadan onaylandığı, ilgili tutarın 3 gün içinde hesabıma aktarılacağı bilgisi uygulamadaki ilgili yerde göründü. Ertesi gün 17:00 gibi hesabıma geçmişti ücret. Gönderdiğim telefon bence kusursuz durumdaydı, bu nedenle kesinti olmayacağını düşünüyordum. Telefonu göndermeden önce bir kaç telefoncuya ve teknosa'ya gösterdim, fiyat kırmak için saçma sapan bahanelerle geldiler; telefonun kenarındaki toza çizik diyen oldu, üfleyince gitti bişey diyemedi. Ekranın üstündeki cam filmindeki çiziği ekranı çizilmiş diye söyleyen de oldu. Hepsiburada hem daha yüksek teklif etti hem de saçma bahaneler çıkarmadı. Hele teknosa en saçmasıydı; Metrogarden AVM'deki teknosa'ya gittim, teklif verebilmek için bile icloud'dan çıkış yapmam gerektiğini, her yönünün fotoğrafını çekerek sisteme yükleyeceklerini, daha sonra teklifin geleceğini söylediler. Anlaşılan Teknosa yöneticileri mağaza müdürlerine güvenerek iş yapmak istemiyor, tüm süreci sistem üzerinden yönetmeye çalışıyorlar. Teklif almadan çıktım. Bence hepsiburada'daki süreç oldukça başarılı, telefonunuza güveniyorsanız kesinti yapmayacaklarını düşünüyorum. Eğer iadeyi daha hızlı almak istiyorsanız kargoya siz vermelisiniz. |
Hocam senin bu yazdığın forum ruhuna aykırı değil mi. O zaman ben hiçbir fırsatı paylaşmayım çünkü şöyle düşüneyim; arkadaşlarım tanıdıklarım ailem yararlansın, hızlıca tükenmesin, indirim oranı düşmesin.
Bir de bu kampanyanın reklamı tüm tv lerde döndü 80 milyon izledi. Bu konu mu suçlu oldu Ayrıca konunun açılmasındaki ana neden İphone fırsatları konusının çorbaya dönmesiydi. O konunun farklı bir konsepti var. İnsanlar oraya param yatmadı, kurye gelmedi yazmasın istedik. Çok şikayet vardı o konuyu kullananlardan. Başım göğe ermedi anlayacağın |
Al satcilar yüzünden ihtiyacı olanlar eli boş döndü sayenizde bu konuyu da bitirdiniz ya helal olsun simdi bekleyin zamli fiyatları
O alan ticaretcilerinde umarim elinde kalır cihazlar fiyatlar düşünce rağbet kalmaz da 👊 |
Benzer içerikler
- yanımda premium
- turkcell faturasızdan faturalıya geçiş
- hiking a43 alınır mı
- vodafone 3 gb 5 tl
- soruyu bil 4 gb internet kazan
- samsung öğrenci indirimi ne kadar
- black friday ne zaman 2024
- telegram indirim kanalları
- cyber monday
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X