Şimdi Ara

Hepsiburada Eskiyi Getir Yeniyi Götür Kampanyası Ana Konu (102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.039
Cevap
134
Favori
237.390
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
Giriş

Direkt iptal edebilirler, siz bilirsiniz. Ben olsam neyse onu seçerdim.

• Cihazi eline ulsan yenileyen varmi ? Subede gorunuyor benim ama dagitima cikmadi hala

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ugur025 U kullanıcısına yanıt

Şubeye ulaştığında hemen dağıtıma çıkmıyor.

Şubeye ulaştıktan sonra getmobil ile şube telefon teslim formu oluşturuyor form oluşturulmadan ve sisteme düşmeden değişim işlemi olmuyor, bu da sipariş ettiğiniz telefon şubeye ulaştıktan sonra birkaç gün sürebiliyor normal kargo gibi düşünmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 14 Ocak 2025; 10:54:35 >
  • Arkadaşlar iPhone 13 var 14 yada 15 pro ile değişim yapılısa ne kadara alınıyor

• donanımcı123 kullanıcısına yanıt
    Anladim hocam bekleyecez anlasilan umarim surec uzamaz sorun yasanmadan halledilir

• gecemavisi06 G kullanıcısına yanıt

Satın alacağınız ürünün sayfasına girin eskiyi kapıda yenile seçeneğine tıklayın eski telefonunuzun bilgilerini girin fiyat verir. Getmobil teklifi + hepsiburada ek desteği mevcut, alacağınız telefona göre hepsiburada ek destek tutarı değişiyor. 15 pro için hepsiburada ek desteği görünmüyor, her model için vermiyorlar artık.

• riveryilmaz kullanıcısına yanıt

Selamlar

14 pro max için ne kadar teklif aldınız? Ya da ne kadar fark verdiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cabali C kullanıcısına yanıt
    48100 teklif aldım. 46800 fark verdim

• arkadaşlar cihaz geldi değişim yaptım yurtdışı 14 pro cihazım cift simli kayıtlı cihaz destegiyle 43.500 e saydırdım 16 pro aldım sabah arkadaş aradı imei not etmemi söyledi sıfırlamamı söyledi ciahzı 5 dkk önce geldi sorunsuz kısa bir cihaza baktı fiziki sonra tabletten sistem imei kontrolu yaptı kendi sistemlerindeki sonra eski ciahzı aldı yeni cihazı verdi 16 pro natural renk e geçöiş yapmış bulunuyorum ilk baktıgım ekran LG panel GVC cıktı samsung du 14 pro onunla kıyaslayınca gerçekten göz alıştıgı için aradaki fark hissediliyor ama çokda kalitesiz veya sorunlu diyemem dokunmatikde sıkıntı yok suan için

• Arkadaşlar bu telefonlardaki ekran panel bilgisine nerden bakılıyor

• serdoan kullanıcısına yanıt

3utools programıyla.

• 24 Ocak güncel bilgi

Eski telefon iphone 11 di. Yazılımı en son sürüme güncelleyip Itunes üzerinden PCye yedekledim. Kurye telefonu getirdi. IMEI sorgulaması yaptı ve fotoğraf çekti başka hiçbirşeye bakmadı. Cihazı teslim aldım. Kurulumu dümdüz açtım direkt IOS güncelleyip tekrar Pcden geri yükle yaparak yedeği yükledim. Şuanlık sorunsuz kullanıyoruz.

Eski telefon Iphone 11 4 senelik Pil %77ydi. 14.400 e saydılar. (Çok iyi rakam ikinci elde bu parayı vermezler)

Yeni telefon Iphone 16 Pro 128GB - 64 bin TL fark vererek cihazı yeniledik.

Sahibinden letgoda 3.kişilere satıp çingenelik çekeceğime hepsiburadaya yüksek fiyatı vererek uzun sene kullanabileceğim cihaz aldım. Benim gibi düşünenler değerlendirebilir.

• Arkadaşlar bende hepsiburada dan eskiyi getir kampnuasından faydalanarak 16 pro max siyah siparişi verdim. Telefonum 13 pro max 256 gb ve 35 bin ve 5 bin destek 40 bin fiyat verdi tabi pilim yüzde 84 den aşağı olduğundan işaretledim ve toplamda 37500 gibi takas desteğini onayladım ve kalan kosmının ödemesini yaptım. Kapıda değişim olacak ve kargoya verildi tahminimce yarına elimde olur ama değişim esnasında sorun olur diye cok tedirginim. Dün telümi son komtrol için kılıftan cıkardığımda aşağıdaki resimdeki ışığa göre bakılınca farkedilen 1 mm den daha küçük eziği farkettim. Kasada hasar çizik yok işaretleyerek bu fiyat teklifini almıştım. Bundan dolayı sorun olur mu değişim yapan arkadaslar paylasırsa sevinirim.
    Hepsiburada Eskiyi Getir Yeniyi Götür Kampanyası Ana Konu
    Hepsiburada Eskiyi Getir Yeniyi Götür Kampanyası Ana Konu

• atillaoguz kullanıcısına yanıt
    Gelip bakanlar genelde dediğinizi onaylıyor da varsa siyah tahta kalemi ucuyla nokta koyun. Bekleyin kurusun göze de çarpmaz.

• Herkese merhaba, eskiyi yenile kampanyasından yeni telefon alacağım. Sipariş esnasında sadece Kargolama seçeneği çıkıyor. Kapıda yenileme çıkmıyor. Eski telefonumu siparişten en geç kaç gün sonra kargoya vermem lazım? Telefonsuz kalmaktan korkuyorum.

Kapıda yenileme seçeneğinde yeni telefon kargo şubesine gelince bir süre bekletiliyormuş sanırım (Getmobil’in iade kodunu Hepsijet’e geç vermesi gerekçesiyle). Bende kapıda yenileme olmayacağı için şubede bekletilmez değil mi?

Kampanyadan Kargolama seçeneğiyle yararlanan bir arkadaşım yardımcı olursa çok sevinirim, yedek telefonum olmadığı için telefonsuz kalmak istemiyorum..

• atillaoguz kullanıcısına yanıt
    Hiçbir şey olmaz hocam, ekstra bir işlem yapmanıza gerek yok

• Genç Hukukçu kullanıcısına yanıt
    Hocam sipariş sonrası göndermeniz gereken zaman orada adım adım yazıyor olması gerekiyor. 2 kez kargo ile 2 kez de kapıda teslim aldım ve kargo ile olan işlemlerde telefon daha önce geldi ve telefonsuz kalma olayı olmadı. Adımları kontrol edin orada her şeyi tarihleri ile birlikte yazıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: HÜDAVENDİGARMAH

Hocam sipariş sonrası göndermeniz gereken zaman orada adım adım yazıyor olması gerekiyor. 2 kez kargo ile 2 kez de kapıda teslim aldım ve kargo ile olan işlemlerde telefon daha önce geldi ve telefonsuz kalma olayı olmadı. Adımları kontrol edin orada her şeyi tarihleri ile birlikte yazıyor.

Anladım hocam, bilgilendirme için çok sağolun

• 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.