Şimdi Ara

Hepsiburada Eskiyi Getir Yeniyi Götür Kampanyası Ana Konu (101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.033
Cevap
135
Favori
234.429
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hocam süreci tamamladınızmı eski cihazdan taraf sorun yaşadınızmı durum nedir bilgilendirebilirmisiniz

• Yurtdisi kayitli cihazi degisim kampanyasindan yararlanip degisim yapabilen varmi acaba ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yaklaşık 2 ay önce yurt dışı kayıtlıİPhone X verip, İPhone 13 aldım. 11 küsüre aldılar X’i. Pili bitikti, yarım günü bile çıkarmıyordu. Elden satsam 10 bine bile satamazdım heralde. Kapıda eskiyi hepsiijet görevlisine verdim, yeniyi aldım gayet güzel sorunsuz oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugur025 U kullanıcısına yanıt
    O arkadaş neden red aldı bilemedim ama ben süreci sorunsuz tamamladım hocam hatta buradaki yorumları okuyunca sıkıntı çıkabilir diye düşünmüştüm gayet kolay oldu

• Ben de sipariş verdim bekliyorum. Sonuçlandığında haberdar ederim

• nakit olarak satan var mı? getmobil çok fiyat kırar mı? iphone 14'e nakit 31 verirken kapıda yenilemeye 25 veriyor.

• Bende yurtdisi oasaport kayitli cihazim icin siparis verdim bakalim insallah sorun cikmaz ise burdan paylasim yaparim arkadaslar

• Kapıda yenile ile 14p 256gb yd pasaport kayıtlı cihazımı 40k+4k ek destek ve üstüne 15k ödeyerek 16 128gb siparişimi verdim, umarım eski telefonu verirken sorun yaşamam.

• ErkanSızmaz K9GWM E kullanıcısına yanıt
    Sipariş tarihiniz neydi hocam?

• Yurtdışı 14p 256 gb var bende de. Süreçleri takip ediyorum, değişime girebilirim.

• visceroid V kullanıcısına yanıt
    Hb kapıda değişim daha garanti ama telefonlarımız daha uyguna gidiyor gibi geldi. Trendyol 14p 256yd pasaport kayıtlı cihazıma 44k+5k ek destek veriyor ama kargo ile göndermek gerekiyor.

• mhmthntr kullanıcısına yanıt

Kapıda değişim kesinlikle daha kolay bir süreç bence...

Evet daha kolay olduğu için ben de onu tercih ettim.

• Dostlar selam. Kampanyadan yararlanmayı düşünüyorum ancak fotoğrafını eklediğim sağ alttaki vuruk beni düşündürtüyor. Telefondaki tek kusur o vuruk. Kusursuz seçince 16054 TL, kasasında kusur var dersem 12054 TL teklif ediyor HB. Ayrıca pil de 79, daha da fiyat kırarlar diye korkuyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Hepsiburada Eskiyi Getir Yeniyi Götür Kampanyası Ana Konu

• Arkadaşlar 14pm cihazımı bugün 16pm ile değişim yaptım. Hepsibrada ile kapıda yenileme 2-3 dk sürdü. Gelen arkadaş imei kontrol etti. Fotoğrafını çekti. Alıp gitti.

Cihaz yurtdışı imei kayıtlıydı. Alacak arkadaşlara yardımcı olması dileğiyle.

• egehan531 kullanıcısına yanıt

Kasada kusurluyu seçin.

• riveryilmaz kullanıcısına yanıt

Süper bilgi. Teşekkürler.

Hocam tek kozmetik sorun bu iken bu kadar fiyst kırması can sıkıyor. Kusursuz seçsem sonra daha az fiyat kırmazlar mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: egehan531

Hocam tek kozmetik sorun bu iken bu kadar fiyst kırması can sıkıyor. Kusursuz seçsem sonra daha az fiyat kırmazlar mı?

Fiyat kırmayı geçtim almazlar bile işlem iptal olur. Kasa hasarları çok sıkıntılı hasarın durumuna göre kabul etmeyebilir bile kurye telefonu.

• riveryilmaz kullanıcısına yanıt
    Bende 14 proyi 16 pro ile degisim kampanyasi icin basvurdum bekliyorum bakalim ins sorun cikmaz cihazim kayitli aktif cort fiziki simli

• 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.