Şimdi Ara

Hepsiburada Eskiyi Getir Yeniyi Götür Kampanyası Ana Konu (100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.033
Cevap
135
Favori
234.895
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hepsiburada kabul ediyormuş vatan kabul etmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsiburada degisim kampanyasindan honor v3 icin basvuruda bulundum ama suan cihaza 10 bin tl arti 6 bin tlde ek cihaz destegi var normalde ama cihazima 38.500 veriyor 6 bin cihaz destegi 44
    500 ediyor bu sekilde 10 bin tl ek cihaz indirimini vermiyor 35 odemem gerekirden 45 odeme cikiyor nasil bir sacmaliksa

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ugur025 U kullanıcısına yanıt

cihaz bedeli+10bin+6bin mi?

hangi telefon için bu?

• aksinaletinsan kullanıcısına yanıt
    Honor v3 icin ama 10 bi i vermiyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aldıkları eski telefonları ne yapıyorlar. Tekrar satıyorlarmi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fagala kullanıcısına yanıt

Evet.

Pil durumu iyiyse, bir arızası yoksa direkt satılıyor. Değilse pil değişimi ve tamir yapılıp satılıyor.

https://www.hepsiburada.com/ikinci-el-cep-telefonu-c-60006410?filtreler=satici:Getmobil

• fagala kullanıcısına yanıt
    Bugün denedim.
    İphone 14 pro 128 olan cihazı
    Nakit : 37.000
    Takaslı : 41.000 alıyorlar
    62.500₺ den satıyorlar

• visceroid V kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba, daha yeni gerçi ama siz bir cevap bulabildiniz mi? Ben kısa bir araştırmayla yine bu başlık altında hepsiburada kabul ediyor diye okuyunca bugün sipariş verdim, aynı sizin gibi aralık 2022 kayıtlı 14 pro telefonum var. Sonra içime kurt düştü, hayal kırıklığı olmasın.

• beendownthere kullanıcısına yanıt

Denediniz mi cihazı ne kadara geri alıyor hb?

• @visceroid Selamlar, ben de tam konuya yazacaktım. Müşteri hizmetleri ile konuşmam şimdi bitti. Ben zaten sipariş vermiştim sonradan şüpheye düştüm, telefonum 14 pro 256 gb, 27 aralık 2022 kayıtlı, sıfır sorun mükemmele yakın kondisyonda. Teklif olarak 5.000 tl takas desteği ile 44.983 TL aldım. Müşteri hizmetlerinde de sipariş verirken bilgileri girdiğimde sistem reddetmediyse sıkıntı yaşamayacağım söylendi. Buraya ekliyorum.

Haftaya güncellerim bir sorun yaşayıp yaşamadığımı yazarım.

Edit: Benim sıkıntım değişim için geldiklerinde sorun çıkar mı diye şüpheye düşmemdi, anladığım kadarıyla sıkıntı çıkacaksa zaten en başında sipariş veremiyorsunuz. O açıdan sistemde sipariş oluşturduysanız sorun yok, 3 yılı doldurduğu halde reddedilen birinin mesajını görünce endişelenmiştim.

Hepsiburada Eskiyi Getir Yeniyi Götür Kampanyası Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beendownthere -- 3 Ocak 2025; 17:52:15 >

• beendownthere kullanıcısına yanıt

Güzel bilgi teşekkürler. Siz süreci tamamlayınca yazarsınız buraya, öğrenmiş oluruz.

• Arkadaşlar kapıda değişim nasıl oluyor, elimdeki telefonun bilgilerini giriyorum ama her seferinde kargoyla göndermem için seçenekler çıkıyor?

• tripleseven kullanıcısına yanıt

Hepsiburada satıcılı ürünlerde oluyor, eskiyi kapıda yenile seçeneği çıkmalı.

• Cuma günü İphone 16 Pro sipariş verdim eskiyi yenile kampanyası ile Samsung S23 ü +5 bin ile 21500 saydılar. Sabah telefon hepsijet teslimat şubesine gelmiş ama dağıtıma çıkarılmadı. Eski cihazı koydum bekliyorum.Şimdi eski cihazı hepsijet mi alcak yoksa başka firmadan mı gelip alcaklar eski cihazı alıp yenisini vercez yazıyordu çünkü

• ShaDeWRoX kullanıcısına yanıt

Hepsijet kuryesi işlemleri yapacak.

• Kayıtlı ve tüm hatlara açılmış cihazlar için değişimi merak eden arkadaşlar, bugün kayıtlı iphone 14 128 cihazı verip iphone 16 128 gb cihazı sorunsuz alabildim.

• ErkanSızmaz K9GWM E kullanıcısına yanıt
    Nerden aldınız

• riveryilmaz kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada

• ErkanSızmaz K9GWM E kullanıcısına yanıt

hocam bendede yurtdısı 14 pro var kayıtlı acıldıhatlara da 16 pro konusunda bir arkadaş aynı şekilde cihazdan red cevabı almış kapıda sisteme girince imei almamışlar cihazı

• 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.