Şimdi Ara

Hepsiburada Eskiyi Getir Yeniyi Götür Kampanyası Ana Konu (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.968
Cevap
134
Favori
227.996
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yurtdisi iphone var ocakda acilicak tum hatlara 3 yili dolmus oluyor yararlanabiliryormuyum.bende bu degisim.kampanyasindam acaba
  • n i s a N kullanıcısına yanıt

Aynı durumu bende yaşıyorum. Telefonu 29 Kasımda sipariş geçtim 3 Aralıkta teslim olacaktı. Ürün 2 Aralıkta Gop Tm Aktarma Merkezin den bir türlü teslimat şubesine gitmedi. 30 Kasımda verdiğim siparişler teslim oldu. Bugün şikayet açtım. Bakalım ne olacak

• coke019 C kullanıcısına yanıt

Oradan da alsanız aynı şey hocam. Telefonu satın aldıktan sonra , fatura size kesileceği için herhangi bir problem varsa garantiye göndermeniz gerekir.

• CRaFTY_35 kullanıcısına yanıt
    Yok hayır daha önce oradan aldığımda sorun çıktığında hemen kutulu değişim yapıldı fatura yenilendi
  • quote:

Orijinalden alıntı: aceryeni

Aynı durumu bende yaşıyorum. Telefonu 29 Kasımda sipariş geçtim 3 Aralıkta teslim olacaktı. Ürün 2 Aralıkta Gop Tm Aktarma Merkezin den bir türlü teslimat şubesine gitmedi. 30 Kasımda verdiğim siparişler teslim oldu. Bugün şikayet açtım. Bakalım ne olacak

telefonu bugün getirdiler. Telefon aslında şubeye gelmiş fakat taksa alacakları telefon için firma iade kodu vermemiş. o yüzden 2 gündür şubede bekliyormuş. bugün teslimatı tamamladılar.Takas telefonlar için detaylı bakmıyorlar. Batarya değişmiş , ekranı değişmiş telefonları bile sistemin kabul ettiği oluyormuş

• Ek ödeme ne zaman yatıyor acaba? Fatura kesildikten sonra 14 gün içinde diyorlar, 12 gün oldu, ses seda yok :(

• 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.