|
Hepsiburada Eskiyi Getir Yeniyi Götür Kampanyası Ana Konu (99. sayfa)
-
-
Aynı durumu bende yaşıyorum. Telefonu 29 Kasımda sipariş geçtim 3 Aralıkta teslim olacaktı. Ürün 2 Aralıkta Gop Tm Aktarma Merkezin den bir türlü teslimat şubesine gitmedi. 30 Kasımda verdiğim siparişler teslim oldu. Bugün şikayet açtım. Bakalım ne olacak
-
Oradan da alsanız aynı şey hocam. Telefonu satın aldıktan sonra , fatura size kesileceği için herhangi bir problem varsa garantiye göndermeniz gerekir.
-
Yok hayır daha önce oradan aldığımda sorun çıktığında hemen kutulu değişim yapıldı fatura yenilendi -
quote:
Orijinalden alıntı: aceryeniAynı durumu bende yaşıyorum. Telefonu 29 Kasımda sipariş geçtim 3 Aralıkta teslim olacaktı. Ürün 2 Aralıkta Gop Tm Aktarma Merkezin den bir türlü teslimat şubesine gitmedi. 30 Kasımda verdiğim siparişler teslim oldu. Bugün şikayet açtım. Bakalım ne olacak
telefonu bugün getirdiler. Telefon aslında şubeye gelmiş fakat taksa alacakları telefon için firma iade kodu vermemiş. o yüzden 2 gündür şubede bekliyormuş. bugün teslimatı tamamladılar.Takas telefonlar için detaylı bakmıyorlar. Batarya değişmiş , ekranı değişmiş telefonları bile sistemin kabul ettiği oluyormuş
-
Ek ödeme ne zaman yatıyor acaba? Fatura kesildikten sonra 14 gün içinde diyorlar, 12 gün oldu, ses seda yok :(
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X