Şimdi Ara

Hepsiburada Eskiyi Getir Yeniyi Götür Kampanyası Ana Konu (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.033
Cevap
135
Favori
234.887
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yurtdisi iphone var ocakda acilicak tum hatlara 3 yili dolmus oluyor yararlanabiliryormuyum.bende bu degisim.kampanyasindam acaba

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • n i s a N kullanıcısına yanıt

Aynı durumu bende yaşıyorum. Telefonu 29 Kasımda sipariş geçtim 3 Aralıkta teslim olacaktı. Ürün 2 Aralıkta Gop Tm Aktarma Merkezin den bir türlü teslimat şubesine gitmedi. 30 Kasımda verdiğim siparişler teslim oldu. Bugün şikayet açtım. Bakalım ne olacak

• coke019 C kullanıcısına yanıt

Oradan da alsanız aynı şey hocam. Telefonu satın aldıktan sonra , fatura size kesileceği için herhangi bir problem varsa garantiye göndermeniz gerekir.

• CRaFTY_35 kullanıcısına yanıt
    Yok hayır daha önce oradan aldığımda sorun çıktığında hemen kutulu değişim yapıldı fatura yenilendi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonu bugün getirdiler. Telefon aslında şubeye gelmiş fakat taksa alacakları telefon için firma iade kodu vermemiş. o yüzden 2 gündür şubede bekliyormuş. bugün teslimatı tamamladılar.Takas telefonlar için detaylı bakmıyorlar. Batarya değişmiş , ekranı değişmiş telefonları bile sistemin kabul ettiği oluyormuş

• Ek ödeme ne zaman yatıyor acaba? Fatura kesildikten sonra 14 gün içinde diyorlar, 12 gün oldu, ses seda yok :(

• riberry R kullanıcısına yanıt

Benim fatura 26.11.2024 te kesildi, bugün 14.12.2024, hala ek ödeme yatmadı.

Son bir haftadır arıyorum, çağrı açtım, henüz çözüm alamadım. Bakalım ne kadar daha sürecek.

güncelleme: 16.12.2024 pazartesi günü, sistemde oluşan hata bahane edilerek, gecikmeli ödeme tamamlandı. Değişik olarak, kredi kartıma değil, hesabıma eft olarak gerçekleştirdiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sazan84 -- 16 Aralık 2024; 22:40:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an sanırım alakasız değil mi program çok altında teklifler?

• özket kullanıcısına yanıt

ellerinde yenilemeden gelen çok fazla telefon birikince muhtemelen kampanya teklifini düşürüyorlar. sonuçta gelen eski cihazları da elden çıkartması gerekiyor getmobile'ın.

yılbaşı haftası yine güzel bir kampanya yaparlar diye düşünüyorum.

• Giovanni_ kullanıcısına yanıt

Bu durumlar hangi periyotlarla değişiyor? Gözlemleyebildiniz mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15pro ya 16pro için 61500 teklif verirken şuan 46500 teklif veriyor neye göre bu şekilde bir uçurum oluştu ilginç 1 ay olmamıştır :) takipteyiz bakalım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • violason kullanıcısına yanıt

Ellerinde 15 pro stoğu vardır o yüzden yeni alım ihtiyaçları yoktur öyle olunca teklifi düşürüyorlar, ara ara takip etmek gerek.

önümüzdeki hfat güzel bi kampanya olurmu acaba

• Değişim sırasında kapıda aktarım için beklenmiyor doğru mu ?

• hendrickk H kullanıcısına yanıt

sıfırlanmış ve teslime hazır olması gerekmiş.

pcye falan yedekleme atılıp öyle aktarılabilir.

• kardeşimin telefonunu değiştirmek için güzel bir kampanya yaparlar mı diye bekledim ama 2000 TL ek destek veriyorlar hala. yılbaşı kampanyası gelmedi yani. ben de erteledim bir süre daha. tekrar 4000 TL ek destek kampanyasını görene kadar değiştirmeyeceğim.

• hendrickk H kullanıcısına yanıt

gelen kurye ilk kez bu işlemi yaptığı için bana telefonu sıfırlayın dedi ama imei numarasını bir yere kaydedin, lazım olacak demedi. bu yüzden kapıda değişim işlemimiz 1 saatten fazla sürdü telefonu tekrar kurup imei numarasını almak zorunda kaldık çünkü.

mutlaka imei numaranızı kaydedin, sonra kuryeye işlemleri başlatması için sıfırlanmış halde verin.

Telefon merhaba ekranındayken sağ alt köşedeki simgeye tıkladığınızda telefonun seri numarası ve imei numarasını gösteriyor bilginiz olsun.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 27 Aralık 2024; 16:7:48 >
  • donanımcı123 kullanıcısına yanıt
    Güzel ipucu hocam. Teşekkürler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.