Şimdi Ara

Hepsiburada Eskiyi Getir Yeniyi Götür Kampanyası Ana Konu (97. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.945
Cevap
130
Favori
225.019
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bu kampanya devam ediyor mu ?
  • ZevkiSefa kullanıcısına yanıt

Evet ediyor ama telefona verilen teklifler ve hepsiburada takas desteği epey düştü, fiyat kafanıza yatarsa değerlendirebilirsiniz.

• donanımcı123 kullanıcısına yanıt
    Belirli modellere mi veriyor ekstra takas farkını onu anlamadım ben 13 mini 512 verip Samsung s23 alayım diyorum da

Evet belirli modellere ekstra veriyor . Verdiği telefonlarda benim istediğim bir model görünmüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 26 Kasım 2024; 21:55:29 >
  • Valla gayet iyi bir hizmet. Hiç ölücülerle, esnafla uğraşmıyorsun, elindeki telefonu satıyorsun. Zaten iyi teklif veriyor. 2 kere kullandım 2 ayda. 11 ve 12 pro verdim. 11'e 17, 12 pro'ya 28 bin verdi. Dışarıda imkansız fiyatlar. Kapıya gelen eleman için önceden hazırlık yapın. Iphone cihaz koruması açıksa icloud'dan çıkmak için 1 saat süre veriyor önceden bu özelliği kapatın ki sorun yaşamayın.

Evet her telefona vermiyor takas desteğini.

• donanımcı123 kullanıcısına yanıt
    Takas desteği ile nakit satış oluyor mu hocam ?

Nakit sistemini pek bilmiyorum.

• 1-2 ay önce forumda HB telefon değişimi müşteri başına 1 adet gibi mesaj okumuştum. Bilgisi olan var mı?
  • fortuneteller kullanıcısına yanıt

3-4 mesaj yukarıda bir arkadaş iki ay içinde iki kez kullanmış bu değişimi.

• _JohnnyBravo_ kullanıcısına yanıt

Teşekkürler. Dikkat etmemişim yukarıdaki mesaja.

• duncan21 D kullanıcısına yanıt
    Hocam süreç gelişme oldu mu ?
  • Yurtdışı cihazı, 3 takvim yılı dolduktan sonra bu kampanya için kullanabiliyor muyuz? 1 Ocak itibariyle 14 pro 256 gb için denemeyi düşünüyorum. Var mı deneyen, tecrübesi olan?

• Yurt dışı cihazım var. İmei kayıtlı ve 2 yılı doldu

Takas desteğine girermi. Bilen bilgi vrebilir mi

• Ve anlık olarak kampanya değerini neredeyse yitirdi. Artı destek 4 bin tl ye düşürüldü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow in the Dark -- 27 Kasım 2024; 11:25:23 >
  • marjinal7140 kullanıcısına yanıt

Yok hocam,

Get mobili arıycam bugün bilgi alırsam yazarım.

• Shadow in the Dark kullanıcısına yanıt
    Hatta Pro Max 512 GB olanlarda desteği komple kaldırdılar hatta birkaçında komple takas kalktı

Ay sonunda zaten getmobil ile olan anlaşması bitiyor, 1 ay daha uzatırlar mı bilinmez.

Getmobil yeterince telefon toplamıştır uzatmayabilirler yada düşük tekliflerle 1 ay daha devam edebilir.

• Dark Reaver kullanıcısına yanıt

Black Friday indirimlerini amortilemiş oldular. Daha önce hakkında hiç deneyim okumadım ama sanırım takas işlemini Turkcell üzerinden kullanacağım artık.

Turkcell'de kapıda değişim var mı ki acaba
  • Dark Reaver kullanıcısına yanıt

Yok.

• 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.