devamlı fiyat düşürdüler , 42ye yakındı şimdi 35kusura düştüler. |
Hepsiburada Eskiyi Getir Yeniyi Götür Kampanyası Ana Konu (96. sayfa)
-
-
Hocalarım bu sistem nasıl işliyor ben tam anlamadim. Şimdi bende oppo reno 4 lite var. İphone 13 almak istesem kaça maal olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nasıl işlediğini 4-5 kez yazdık ama tekrar yazalım.
Eski telefonunuzu takasa veriyorsunuz, telefonunuz için bir fiyat teklifi veriyorlar ayrıca hepsiburada'nın da takas ek desteği var ikisi toplanıyor ve yeni alacağınız telefonun fiyatından düşüyor siz kalan tutarı ödüyorsunuz, kurye geliyor eski telefonu inceliyor sorun yoksa alıyor, yeni telefonu veriyor işlem bu kadar.
Oppo'ya fazla bir para vermiyorlar ama bilgin olsun.
-
Anladim hocam peki burda dediği max 4 bin tl indirim mi yoksa. Telefon fiyati +4000 tl indirim mi ?
4000 lira hepsiburada'nın verdiği ek takas desteği.
Telefona verilen takas teklifi + hepsiburada takas desteği yeni alacağınız telefonun fiyatından düşüyor.
Nakit seçeneği de var telefonu gönderiyorsunuz telefonun parasını ayrı hepsiburada ek takas desteğini ayrıca alıyorsunuz nakit olarak.
-
Anladim hocam. Telefonun kasasinin yanlarinda cizikler mevcut dediginiz gibi oppoya zaten pek para vermezler. Telefona 2000 + 4000 ek takas desteği ile 6 bine gelirse benim için gayet yeterli bir fiyat olur.
Ufak tefek çiziklerse çok sıkıntı olmaz çok belirgin birden çok çizik varsa fiyat kırabilir, özellikle ekranda belirgin çizik varsa almayabiliyorlar. Bu arada 3 bin lira altındaki takas tekliflerinde hepsiburada takas desteği vermiyor bilgin olsun.
-
Anladim hocam sizide yordum teşekkür ederim. Ne kadar teklif geleceğini öğrenme yolu var mı peki ?
Satın alacağınız telefonun ürün sayfasında eskiyi kapıda yenile menüsü var yukarda attığınız resim, ona tıklarsanız teklif sayfasına gidiyor telefon bilgilerinizi girerseniz teklif tutarı çıkar.
-
Tekrardan teşekkür ederim hocam.
-
Kapıda ödeme de 23 bin TL teklif veriyor şuan. Arada 3 bin tl fark var. Bu kadar fark oluyor muydu nakit yenilemede?
nakit 26.890
Kapıda 24.860
yaklaşıl 2.000₺ fark vardı.
revizeyle 25.100₺ oldu.
-
Satıcı hb değil
-
Satıcı şüpheli 87 yorumu var, en son ekim'de 1 satış yapmış bir önceki satışı da temmuz'da, hesabı çaldırmış muhtemelen.
-
3 takvim yılını doldurmuş cihazı olup cihaz değişimi yapabilen var mı ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sepette değişim durumunda bekleyen bir siparişim vardı,
15 pro ile siyah 16 pro takası için, fiyat 23lerdeydi, bu sabah baktım takas fiyatı 16bin liraya düşmüştü cihazın fiyatıda 74bin liraya çekilmişti , kartı ayarlayıp devam ettiğimde fiyat güncellendi önce 18 bin oldu, sonra hepsiburada satıcısından stok kalmadı.
16 binden alanlar şuan evde halay çekiyordur eminim..
-
Şüphe ettiğim için almadım teşekkür ederim uyarılarınız için
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Haziran 2019 dan önce pasaporta işlenmiş ip xr var arkadaşlar.
Bu takasta geçerli olur mu ?
Hepsiburada kapıda yenilemede sonuna kadar ilerletiyor imei de giriyorum ama bir ibare var orda emin olamadım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X